Last news in Fakti

30 Януари, 2024 14:50 4 612 132

Дмитрий Медведев се размечта за Аляска! Препоръчаха му лоботомия

  • русия-
  • аляска-
  • дмитрий медведев-
  • сащ-
  • владимир путин

Въпреки че повечето либерални руски анализатори отхвърлят Дмитрий Анатолиевич като пияница, той наистина принадлежи към вътрешния кръг на Кремъл и трябва да се предположи, че неговите възгледи не са несъвместими с тези на Путин

Дмитрий Медведев се размечта за Аляска! Препоръчаха му лоботомия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Просто стават все по-луди и по-луди. Сега Дмитрий Медведев, непоколебимият лакей на Владимир Путин, казва, че Аляска принадлежи на Русия - или иначе..., пишат за The Hill Александър Дж. Мотил, професор по политически науки в университета Рутгерс-Нюарк, специалист по Украйна, Русия и СССР, както и по национализма, революциите и империите.

Или какво друго? Или пък война. Не с Украйна. Не и с Естония. А със САЩ.

Ето цялото безумно изказване на Медведев: "Според представител на Държавния департамент Русия не си връща Аляска, която беше продадена на САЩ през 19 век. Това е тогава. И чакаме да ни я върнат всеки ден. Сега войната е неизбежна."

Медведев е бивш руски президент и министър-председател; той също беше известен някога като реформатор. В момента той е заместник-началник на Съвета по сигурността, ръководен от бившия директор на Федералната служба за сигурност Николай Патрушев. Въпреки че повечето либерални руски анализатори отхвърлят Медведев като пияница, той наистина принадлежи към вътрешния кръг на Кремъл и трябва да се предположи, че неговите възгледи не са несъвместими с тези на Путин.

Това не е първият път, когато Медведев си изпуска нервите в публикациите си в Telegram. Откакто Русия нахлу в Украйна на 24 февруари 2022 г., Медведев заплашва Запада с ядрени оръжия. На 26 януари тази година изпадналият в патологична делюзия Дмитрий пише, че "създаването на Тексаската народна република става все по-реалистично". На 24 януари той сравни така наречените от него "неонацистки елити" на Украйна със свине. На 22 януари той нарече украинския президент Володимир Зеленски "старшия украински наркоман". На 17 януари той каза на украинците, че Русия ще води война срещу тях "завинаги". На 12 януари дойде ред на "наглите британци", "нашите врагове от незапомнени времена". А на 3 януари той заклейми французите като жабоядни "педерасти", "измет, копелета, дегенерати".

И сред тези безумни изблици Медведев не забрави да пожелае на читателите си Весела Коледа на 6 януари (еквивалент на 24 декември по юлианския календар) и да включи снимка на младенеца Исус в детска ясла.

Луд ли е Медведев или просто се подиграва с тълпата в Кремъл или по улиците? По всяка вероятност и двете. Само професионални психиатри могат да поставят точна диагноза. Други могат просто да се чудят какво е превърнало мекия "реформатор" в маниакален фанатик.

Независимо от това, от което боледува бедния човек, фактът с неговия непрестанен поток от обиди и странни твърдения казва нещо важно за природата на режима на Путин. Много просто, той е населен от грубияни без никакво чувство за приличие - или реалност. Изкушаващо е да се третират твърденията на Медведев за Аляска като шега, но е трудно да се избегне натрапчивото подозрение, че той, подобно на своя господар в Кремъл, наистина го мисли.

В крайна сметка електронен билборд в Москва показва усмихнат Путин, който заявява, че "границите на Русия не свършват никъде". И още през юли 2022 г. Вячеслав Володин, председателят на долната камара на руския парламент, Думата, каза: "Нека Америка винаги помни: има част от нейната територия, която е Русия - Аляска".

Сега е ясно (надявам се), че Путин и неговите поддръжници нямат незабавни планове да нахлуят в Аляска или Калифорния, където Русия също създаде няколко селища в началото на 19 век. Но като говорят за правото на Русия върху Аляска, те сигнализират на света, че техните териториални амбиции нямат теоретични граници. Украйна днес, Естония утре, а защо не и Аляска няколко години по-късно - особено ако те сериозно вярват, че Тексас ще се отдели и Съединените щати ще се разпаднат.

Това, че тези амбиции са абсурдни, се разбира от само себе си, но като се има предвид алтернативната реалност, която обитават Путин, Медведев, Володин и техните другари, най-малкото е приличен залог, че те наистина вярват в това, което казват. И ако вярват, те поне си мечтаят да превърнат теорията в практика.

Твърде много западни политици и анализатори все още не успяват да оценят степента, в която войната на Путин и поведението на Русия са продукт на дълбоко вкоренена империалистическа идеология, която Русия изпозлва, за да се разширява неограничено и изисква нейните елити действително да следват такъв дневен ред. Забравете НАТО и неговото разширяване. Забравете Европейския съюз и неговите демократични ценности. Забравете Съединените щати и тяхната огромна военна мощ. Илюзиите за величие ръководят руската политика, както у дома, така и в чужбина.

Медведев може и да е луд. А Путин, след като е прекарал толкова много години в КГБ и, напоследък, толкова много месеци в бункера си, може вече да не вижда обективната реалност. Но нищо от това не означава, че тяхната дълбоко субективна и идеологически движена реалност не е толкова реална за тях, колкото лудият възглед на Хитлер за света е бил реален за него.

За Украйна, Европа и САЩ това означава, че делюзията на "Майка Русия" като вродено велика означава, че тя ще бъде податлива на разумен дискурс и преговори само след като бъде излекувана от болестта си. Шокова терапия - като поражение във война - може да е отговорът. След това може да се препоръча посещение в Международния наказателен съд. Или лоботомия.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    45 27 Отговор
    Ще го нахраня клетия болен инвалид що да не го нахраня!
    Всеки обяд съм организирал благотворителна топла кухня за колегите гладни премръзнали копейки русофили!
    Бият се дори за остатъците от храната и ги изкарвам навън там да се оправят!
    И Вальо клетия гаврен и болен инвалид ще нахраня винаги!

    Коментиран от #118

  • 2 Русофил

    46 47 Отговор
    Айдее, сега и една СВО в Аляска да им дойде акъла на американците.

    Коментиран от #46, #47, #97, #127

  • 3 Блогър от Москва

    53 38 Отговор
    Зеленски миналия ден каза че има 880 хилядна армия и 35 милиона работят за страната си и оказват всякаква помощ! Около 5 милиона човека са напуснали Украйна за да спасят децата си ,предимно жени. И двете страни набират стотици хиляди хора в армиите си. Само че украинската армия расте с горе-долу същата бройка и подразделенията на фронта са в ротация.

    Докато руската едва-едва е набъбнала, по техни официални изказвания. Има над 600 000 жертви, и войската стои на фронта докато тотално се амортизира и назад се връщат предимно ковчези и инвалиди.

    От мобилизираните затворници, един от десет дали оцеля?

    Коментиран от #13

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 36 Отговор
    Стига с тази смазана Русия бе!!!

    Помислете за нас гладните Българи!

    Аз умирам от глад с инвалидна пенсия която като се раздели на ден стига за един голям дюнер от 12,50 лв.

    С 390 лв. инвалидна пенсия толкова !!!

    От социалния патронаж моля да ми носят храна и дават енергийни помощи да не умра от студ!!!

    Те се загрижили че Украйна смазала Русия!

    Коментиран от #78

  • 6 Хемус

    61 35 Отговор
    Смелите Украинци разкриха колко са жалки и безпомощни руските мужици

    Коментиран от #107

  • 7 БСП за България и Радев

    46 36 Отговор
    Правилно е казал Митя Анатолиевич. Аляска е изконна Руска територия и трябва руските военни, час по-скоро да организират референдум със задължително гласуване, за присъединяване към Руската Федерация

    Коментиран от #45, #106

  • 8 В.В.П.

    36 47 Отговор
    Аляска е на РОССИЯ..
  • 9 Сатана Z

    58 32 Отговор
    Украйна направи за смях гладните орки пред целия свят
  • 10 Запознат

    41 59 Отговор
    Аляска не е продадена защото САЩ не са я платили. Кораба със сребро никога не стигал до Санкт Петербург каквато е била уговорката. Аляска е руска територия по закон.

    Коментиран от #15, #121

  • 11 Варненец

    52 26 Отговор
    Рушляците съвсем изпискаха легена.
  • 12 честен ционист

    24 20 Отговор
    В Джуно ще пишат на Кирилица. Наемът изтича.
  • 13 , s tgbтъйкклиу

    9 16 Отговор

    До коментар #3 от "Блогър от Москва":

    Абсолютна лъжа
  • 14 Мишел

    50 28 Отговор
    Преди войната никой не е предполагал че Русия е толкова слаба,жалка и безпомощна! Посланика на САЩ тогава Херо Мостафа каза че КОВИД-19 за 3 години е взел жертви 500 хиляди човека в САЩ повече от всички войни които е водила досега в историята си- 498 хиляди! Първата,втората световна ,Корейската и Виетнамската войни! А за няма 2 години Русия даде толкова жертви в Украйна колкото САЩ в цялата си история! Амин

    Коментиран от #18

  • 15 Варненец

    31 19 Отговор

    До коментар #10 от "Запознат":

    Това мутрафанова ли ти го нашепна?

    Коментиран от #25, #29

  • 16 В.В.П

    37 20 Отговор
    Чирозния алкаш пак е презобил със самагона в бункеро!
  • 17 Професора

    23 38 Отговор
    Не само АЛЯСКА, А и залатото ще върнат Ротшилдите на Москва ако се наложи и с бой.

    Коментиран от #26

  • 18 Последния Софиянец

    17 12 Отговор

    До коментар #14 от "Мишел":

    Факт.
  • 19 ама стига сте гледали ВСЕ

    21 27 Отговор
    в РУСИЯ и търсели и под вола теле да се заяждате! Така пропускате да ни пишете за КРУПНИТЕ и МАЩАБНИ ПОСТИЖЕНИЯ на най-независимиа (от натю и обора) народ като украинския начело с техния зелен вожд.
  • 20 В.В.П.

    17 38 Отговор
    Окрайна е На РОССИЯ..Законно ..Сега ги мачкат за да знаят .кой командва парада..Евала
  • 21 ТаУмВзе

    35 20 Отговор
    Най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!
  • 22 А стига , бе !

    21 25 Отговор
    Доста грозно пасквилче на соросод срещу Медведев , цитиращи лош превод , публикувано в нискобюджетна медия ! Хайде по-сериозно , бе Факти !
  • 23 Новини които стоплят душата :)))

    27 18 Отговор
    Украйна удари руски полигон и уби 84 военни

    Вместо съчувствие Русия си навлече критики в ООН

    Руски и украински Телеграм канали съобщават за украински удар на руски военен полигон до окупирания Иловайск. Загинали са 84 руски военни. На 24 януари на територията на военна част N 78528, недалеч от село Покровка, е имало обучение на военнослужащи по управление на дронове. Вървял е нещо като изпит. Военните са докарани с 2 автобуса. След изпита чакали до паркираните уазки и микробуси. В 14.40 ч. са ударени с реактивна система Himars. На място са загинали 82-ма военнослужащи. Телата на още двама загинали са открити по-късно. Трима ранени военни са настанени в болница. От удара са разрушени уазките и микробусите. В Телеграм се появи видео от попадението. 
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Запознат

    17 14 Отговор

    До коментар #15 от "Варненец":

    А България трябвало да изплати заема от взет от Руската Империя отпуснат за Съединението. Цариградския договор четете.
  • 26 Ганьо

    31 4 Отговор

    До коментар #17 от "Професора":

    А нашето злато кой ще го върне....

    Коментиран от #51

  • 27 След като Китай вземе от Русия

    33 17 Отговор
    азиатските територии до Урал как ще стигнат руснаците до Аляска е много интересно. Американците могат да пусна Медведев специално до Аляска за да се натряска!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 коя е митрофанова?

    17 14 Отговор

    До коментар #15 от "Варненец":

    Аз си зная красивата херото мустафата, която натискаше боко на магистралата в знак на преданост? И нейният автомобил беше непрекъснато пред МС.
    Хайде чете малко, не следвайте само бележките, които ви дава козяк за поствате.
  • 30 В.В.П.

    17 9 Отговор
    Да почват да учат български в Аляска .с български букви..

    Коментиран от #50

  • 31 Трол

    25 15 Отговор
    рашия е безпомощна!
  • 32 В.В.П.

    11 27 Отговор
    Окрайна ще върне с много лобут откраднатата територия от СССР...После и Аляска .
  • 33 Сила

    15 11 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен-_ Язовец":

    САМОТНО, ЖАЛКО, ТЪЖНО КВАРТАЛНО КЛАВИАТУРНО ЧОВЕЧЕНЦЕ.....
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 явер

    27 19 Отговор
    Хипопотично, ако САЩ подарят Аляска на Русия, ще започне нова война, защото местното население ще започне война с руснаците. Никой не иска управление на руснаците, защото е некадърно. Бяхме под тяхна власт 45г. и стана една кочина в България, абе сравнение ФРГ - ГДР, Мерцедес-Трабант, просто Медведев е алкохолик и е за диспансер и да го водят на отчет.
  • 36 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    26 14 Отговор
    Що му трябваше на пуcин да започва тази война в Украйна и да хвърля колосални средства на вятъра когато можеше да подобри с тези средства живота на ватите, Но paбcия винаги се изживявала като империя с крепостници и психопата пycин се помисли ,че може да се нарече император петър велики и че в болния си мозък от шизофренията си , може да води реваншистка война с целия цивилизован свят за да покаже надмощие над НАТО, Но реалността и истината е друга и руските градове замръзват, и се обстрелват с ракети, магазините се изпразват, икономиката боксува и черните чували с трупове на руски войници пристигат на конвейер и ватите колкото и да да са лъгани и потискани да живеят в мизерни условия, разбират, че са управлявани от терористичен и фашистки режим,който е отговорен за войната в Украйна, където огромни суми пари са похарчени за една безсмислена война , когато можеше да бъдат инвестирани в подобряването на качеството на живот, на руския народ, а не да живее в бедност и лишения...❗❗❗
  • 37 Иво

    15 14 Отговор
    Това не е мечта, те са там !! Медведев е директен за разлика от Путин!! За наглите профашистки световни навлеци , трябва да се отговаря подобаващо !!
  • 38 В.В.П.

    13 15 Отговор
    НАТО и сащ ,режима в Киев са безпомощни в Окрайна ..Сега въртят около Аляска ..Жалки несретници от каубойско котило...
  • 39 не лоботомия

    18 11 Отговор
    а да спре с пиенето на одеколон
  • 40 Сатана Z

    16 18 Отговор
    Щом фашистките медии започнаха да квичат значи Аляска ще се върне в границите на Руската империя.Българите трябва да мислят за бившите територии на Турската империя
  • 41 ...

    16 10 Отговор
    а кога кушкахте картофки от паричките не се оплаквахте. Хвалихте се пред цялата страна (цититам): "Отвъртахме се от ледения куфар) и прибрахте куфарче пари.
    А да не забравяме, че Пуссин продаде ДВА ПЪТИ НА КИТАЙ РУСКА ЗЕМЯ по същата схема.
  • 42 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 10 Отговор
    Къде са парите уж платени за Аляска❓❓

    Коментиран от #44, #57

  • 43 Фен

    10 9 Отговор
    Е той, Байдън, след лоботомията, да не е много в час?
  • 44 хе хе

    11 5 Отговор

    До коментар #42 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    питай тия които взеха парите.

    Коментиран от #69

  • 45 БСП в Бунището

    20 7 Отговор

    До коментар #7 от "БСП за България и Радев":

    Като чета коментарите - много кандидати за Лоботомия има тука...
  • 46 Толкова добре се справят в Украйна

    21 3 Отговор

    До коментар #2 от "Русофил":

    защо не и война със САЩ на американска територия?

    Коментиран от #120

  • 47 🇺🇦🇧🇬

    19 9 Отговор

    До коментар #2 от "Русофил":

    Много ми се иска!
    И да се приключи веднъж завинаги с р@ши.стк@та септична яма...
    Но само си джафкат плъховете
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 един

    15 7 Отговор
    да си мери кръвното по-често с този смарт часовник, че явно му се отразява зле ... точно защото русия няма граници и не свършва никъде ще изчезне за една седмица. от всякъде я дебнат хиени .... виде му се краят ... другите ватенки в беларус и те са надали вой, че никъде не ги искат на работа в европа вече и визи не им издават ...
  • 50 Не са български

    11 4 Отговор

    До коментар #30 от "В.В.П.":

    Путин каза че азбуката е дошла от Македония.

    Коментиран от #66, #89

  • 51 Българин 🇧🇬

    11 13 Отговор

    До коментар #26 от "Ганьо":

    Нашето злато е в Истанбул от 5 века, а златото от Социализма е в Британия Костов го подари 1998г

    Коментиран от #70, #117

  • 52 ...

    16 11 Отговор
    Е няма по-продажна страна от Русия. Единствената ПРОДАВАЛА ЗЕМЯТА СИ. И ТО 3 ПЪТИ
    От тях ДВА ПЪТИ го прави ПУССИН и продава на Китай.
  • 53 Аз съм веган

    13 8 Отговор
    Не само медведев, цял мордор трябва да се лекуват
  • 54 🇺🇦🇧🇬

    17 8 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен-_ Язовец":

    И като бонус към Аляска ще вземат и САЩ...
    Само като крайцера Москва акостира там и от него слезе Пригожин с неговите безсмъртни рицари,американците ще капитулират веднага!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    17 9 Отговор
    Да обобщим какво "спечелиха" aлкомужичетата досега след като пycин нападна Украйна:
    - въздушните тревоги станаха ежедневие в столицата Москва както и в цяла русия
    - 15 години затвор за думата война и арест и затвор за всеки несъгласен с путин.
    - прибиране на задграничните паспорти на държавните служители
    - е-мобилизация с 580 000 убити и над милион инвалиди
    - 6-дневна работна седмица
    - вдигaне с 5 години възрастта за запасна военна служба
    - 100 рубли за Долар и 110 рубли за Евро
    - бюджет на тъмно червено с 40% спаднали приходи
    - 1 милион емигрирали образовани руснаци
    - спиране на плащания с банкови карти в чужбина
    - намаляване на международните полети с 85% с тенденция към 100%
    - изключване на руснаците от международните общности
    - eнергийно "разкачване" на Запада от русия
    - нарастваща руска зависимост от Китай
    - допълнителна граница с НАТО от 1300км и приемане на Финландия и неутрална от 200 години Швеция
    - тотални санкции за почти всичко за внос и износ към русия
    - блокиране на валутните резерви
    - конфискация на имущество на санкционираните
    - изтегляне от русия на водещите световни фирми
    - въоръжаване и помощи за Украйна за стотици милиарди долари
    - космическата програма на русия претърпя пълен провал след разбиването на модула Луна-25
    - след опит за преврат "Вагнер" се разпадна - Пригожин е убит - следва Суровикин ...
    - в страната назрява кървава и разрушителна гражданска война след която най-вероятно русия ще се разпадне‼️
  • 57 Ти кажи

    16 1 Отговор

    До коментар #42 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Къде е нашето злато дето го взеха да го пазят, искаме си го.

    Коментиран от #71

  • 58 Никой

    13 6 Отговор
    Българските болшевики и те имат мокри сънища свързани руските щикове. Присънва им се как Червената армия отново им харизва властта в техните ръце. И как започва да тече една кръв. По стар комунистически обичай.
  • 59 мдааа

    13 5 Отговор
    МедВОДКАта пак е в алкохолен делириум.
  • 60 Иванушка🇺🇲

    12 7 Отговор
    Абе що не им метнете една ядерка на тая откачена руска пасмина с поздрав от Щатите и да приключваме с тях.
  • 61 Механик

    19 4 Отговор
    Когато възкръсне мумията на Ленин, тогава и руснаците ще си върнат Аляска!

    Коментиран от #68

  • 62 Ти си

    8 3 Отговор
    Само да уточним че Аляска не е Крим ! Едното е покупко продажба а другото подарък ......
  • 63 мдааа

    10 5 Отговор
    11.04.2023
    "Президент РФ Владимир Путин сдал в аренду Китаю на полвека 4 млн гектаров ценнейших российских земель в одном только Забайкальском крае. Эта площадь равна 1,5 площади оккупированного Крыма"

    Коментиран от #100

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    7 4 Отговор
    Ватенките ги откраднаха и потопиха кораба.
  • 66 Каза

    5 2 Отговор

    До коментар #50 от "Не са български":

    От Солунските двама братя.
  • 67 Госあ

    2 12 Отговор
    Принципно при една договорка, Аляска за Русия, Сибир за Китай и спорните територии на Китай и Индия - за Индия, ще стабилизират изключително много БРИКС

    Коментиран от #76, #83

  • 68 000013

    5 6 Отговор

    До коментар #61 от "Механик":

    Внимавай какво си пожелаваш ! Науката и генетиката е толкова напреднала че туко виж руснаците ти извадили като фокусници един клон на Ленин от ръкава !
  • 69 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "хе хе":

    И кои са те ❓🤔❓

    Коментиран от #72

  • 70 Роки

    12 7 Отговор

    До коментар #51 от "Българин 🇧🇬":

    Аз съм чувал че златния ни резерв е изнесен в Москва след 1945 . Както и големите пенсионни фондове на България до тогава . И всеки знае че българският архив е в Москва и до сега не във Вашингтон . Защо не ни го връщат руснаците нали сме уж братя . Явно те само вземат но нищо туко така не дават.

    Коментиран от #74, #77

  • 71 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 4 Отговор

    До коментар #57 от "Ти кажи":

    Искай си и това от Дънди, ама не крокодила‼️
  • 72 хе хе

    4 3 Отговор

    До коментар #69 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    ти си на гъсто с руснаците уж. ти трябва да знаеш. договора с подписите го има дори в руски сайтове.
  • 73 ха ха ха ха ха ха

    8 4 Отговор
    ами да си я вземе бе. що не се пробва. те една Украйна не могат да превземат, седнал за Аляска да мечтае. То и ние си мечтем за Велика България, ама само до там си оставаме.
  • 74 Само питам

    7 8 Отговор

    До коментар #70 от "Роки":

    Какво злато в България след 5 века робство и 2 нац катастрофи? В НПО явно пасете от халюциногенните гъби на Витоша.

    Коментиран от #85

  • 75 отегчен

    10 4 Отговор
    Щатния кремълски клоун пак е поставял от своите представления в цирк Телеграм.
  • 76 Хахах

    3 10 Отговор

    До коментар #67 от "Госあ":

    "Принципно при една договорка, Аляска за Русия, Сибир за Китай и спорните територии на Китай и Индия - за Индия, ще стабилизират изключително много БРИКС"
    А Тексас и Флориза обратно на Мексико много биха стабилизирали ОТАН :-)

    Коментиран от #102

  • 77 Реалист

    2 2 Отговор

    До коментар #70 от "Роки":

    Лошо си чул
  • 78 хи хи

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    дреме ни за бедните. умиргайте.
  • 79 Смърфиета

    2 1 Отговор
    За руския канал Хил. Ресто, не струва.
  • 80 Я го знам !

    7 7 Отговор
    Казах ви аз ,че Тръмп ще предложи Аляска на руснаците за сметка на Покрайнината.Това му е решението за конфликта за 24 часа.
  • 81 Ха ха ха

    10 7 Отговор
    Руснаците си мислят, че целия свят е техен и трябва да им слугува.

    Коментиран от #94

  • 82 Приказки.

    7 4 Отговор
    за стадата от блатото.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Бай Ганьо

    4 7 Отговор
    Чакам референдум в Аляска с колата и пуканките.
    И свобода за Тексас - гринго вън!

    Коментиран от #87

  • 85 Бай Тошо

    8 5 Отговор

    До коментар #74 от "Само питам":

    Дава на СССР 32 тона злато на кюлчета.За "съхранение"
  • 86 Госあ

    0 3 Отговор

    До коментар #83 от "Смърфиета":

    Опа, ти ли си ? Що да се гърмя ? Геополитика бистря
  • 87 Нема да си жив

    3 1 Отговор

    До коментар #84 от "Бай Ганьо":

    да видиш.

    Коментиран от #93

  • 88 жалка история

    9 3 Отговор
    Тоя мултимилионер, ако не и милиардер и единственото което прави е да баламосва гладните ватенки по Телеграм, как градят новата руска империя и светлото бъдеще което ги очаква. "Не гледайте към мултимилионната ми яхта, гледайте към Аляска."
  • 89 Абе що русняците наричат Методий

    7 3 Отговор

    До коментар #50 от "Не са български":

    Мефодий.И на тухлата още викат кирпич??
  • 90 Круум

    10 3 Отговор
    Добре,че янките не взимат насериозно приказките на този мармот.
    Иаче и те са хора ,току виж не им издържали нервите и вземе та падне нещо по грешка върху кремъля.
  • 91 Търновец

    12 2 Отговор
    Аляска Русите я продадоха за 7.2 милиона долара на САЩ през 1867 главно за да заздравят тяхното владение над топлото пристанище Порт Артур желани още от Британия. Владивосток не е топло пристанище. Друга причина за продажбата беше че Русите нямаха комуникации с Аляска. Въобще за да се разшири Руската империя толкова на Изток най много заслуга има Екатерина Велика - Немкиня. Японците подписаха два мирни договора с Русите но бяха излъгани.
  • 92 Смях в блатото

    14 5 Отговор
    Боожеее, боже !! Рашистите не могат едно село в Украйна да превземат, тръгнали на война със САЩ! Боже !!!
  • 93 Бай Ганьо

    6 9 Отговор

    До коментар #87 от "Нема да си жив":

    Тексас, Флорида и Калифорния да повлекат крак, после с Аляска ще е лесно. За мен не се коси, колкото трябва ще живея.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 МедВОДКОВ

    10 4 Отговор
    Вземи превземи село адеевка че вече две години минаха в другото село бахмутово па после си мечтай 🤭
  • 96 Иля

    8 2 Отговор
    "Хората често ме питат защо постовете ми в Telegram са толкова остри. Отговорът е, че ги мра зя. Те са ко пелета и из роди... И докато съм жив, ще правя всичко възможно те да изчезнат“. Това написа заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев в канала си в Telegram. Медведев визира западния свят и по-специално САЩ. Гневният пост идва малко след като стана ясно, че синът му Иля Медведев е бил върнат от Калифорния след като неговата виза не е била подновена.
  • 97 Ама кога бе Товарищ?

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Русофил":

    То една Украйна Ви разказва играта, та да не говорим за САЩ!
  • 98 Ще, ще

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен-_ Язовец":

    Кога цъфнат налъмите!

    Коментиран от #109, #111

  • 99 Госあ

    11 1 Отговор
    Пак е надрикан цирозния дима!
  • 100 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    5 1 Отговор

    До коментар #63 от "мдааа":

    Всичко продаде кабааев за яхти и дворци❗
  • 101 Рузки глупаци

    5 1 Отговор
    Това даже няма и да го коментирам.
  • 102 Марков

    6 0 Отговор

    До коментар #76 от "Хахах":

    Флорида е купена от Испания ,какво Мексико като никога не е била на Мексико . Тексас пък обявява независимост от Мексико ,10 години съществува като независима република ,а след това се присъединява към САЩ.
    Има и от Франция купени територии -Луизиана.
  • 103 Хорейшио

    7 1 Отговор
    Медведка там в Аляска знаеш ли как бият ?
    Направо ще се задавиш с водката
  • 104 То и аз като пиина се размечтавам

    4 1 Отговор
    но реалността е съвсем съвсем друга
  • 105 Джуджето Путин

    4 0 Отговор
    Ну заяц, Ну походи!

    Коментиран от #110

  • 106 Хохохо

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "БСП за България и Радев":

    Медведев е имал предвид, че ще си вземат водка "Аляска" ти да не си помисли нещо друго?
  • 107 аахахахааа..

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хемус":

    Ти къде видя руски мужици сред тая сибиро-монголска орда?
  • 108 Ал Тъпоне

    2 0 Отговор
    Гледай го сега! Аляска е продадена от императора на Русия за злато. Ние на врмето искахме а станем 16-та република и не ни щяха ама сега видяха ли как се намъкнахме де що има съюзи и зони, като на всяка манджа мерудия
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Психолог

    1 2 Отговор

    До коментар #105 от "Джуджето Путин":

    Ти си абс п@лячо

    Коментиран от #119

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Така Така

    0 6 Отговор
    Може и да е пияница, но пък нс пияно винсги се ксзва истината, а тя отговаря и на справедливостта.
  • 113 Вагинин

    5 1 Отговор
    Засега нямам претенции единствено към Нова Зеландия, но като се има предвид, че Австралия е изконно руска земя... Ще видим.
  • 114 Буталото

    0 4 Отговор
    Медведев май ще се окаже прав
  • 115 Р Ф е само от окупирани чужди земи

    4 1 Отговор
    Е тука вече в мечтите си за Аляска, Медведев се е много объркал ...!!!

    Територията на Аляска преди да бъде насила отнета и анексирана и включена в границите на Русия и изтъргувана и продадена от Русия на САЩ е била стара и исконна китайска територия, така че по добре сега Медведев да пита първо китайците, дали са съгласни Аляска да е отново в границите на Русия...???
  • 116 Ксаниба

    3 0 Отговор
    Пияното мече е в алкохолен делириум . А лоботомия вече му е направена изглежда .
  • 117 Прошляците от пРосия

    5 0 Отговор

    До коментар #51 от "Българин 🇧🇬":

    Да да -имаш халюцинации бетер Медведев.

    Кажи за българското злато Русия което взе ,не се усуквай като че си на пилон.
  • 118 Поредното доказателство

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    , че кремълския, къс диктатор е при Жириновски и Хитлер е това, че този си плямпа каквото му скимне без да му се търси сметка.
  • 119 Джуджето Путин

    1 0 Отговор

    До коментар #110 от "Психолог":

    Имах едно магаре, вързах го да пасе на една поляна до Студентски град и какво мислиш стана......... , след 4 години магарето стана психолог
  • 120 Фактите

    8 0 Отговор

    До коментар #46 от "Толкова добре се справят в Украйна":

    Защото е невъзможно,а и Русия е прекалено дребна за да се мери със сила като САЩ
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Да ама друг път

    6 0 Отговор
    Че то руснаците сами са си го продали за какви претенции говорят тези пияници?
    Пък ако вземат да си фантазират много, ще изядат най-тежкия шамар дето не яли в цялата им история.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Пррррц 🚾🇺🇦🇺🇲

    2 6 Отговор
    Фащ е пред гражданска война ЕС пред разпад а нашите евроатлантичета скрибуцат колко била гладна Русия жалки сте и смешни
  • 125 Р.К.И.

    6 0 Отговор
    Аз пък искам историята да се върне във времето когато България е била империя. Като ще връщаме история, да връщаме - защо 19 век, а не примерно 9-и? Тогава "Россссииий" къде беше? Защо изобщо се дава трибуна на смахнати хора?
  • 126 Алексей Сергеев

    5 0 Отговор
    И този дребосък прекалява с алкохола и мозъкът му се размеква
    Сетил се за Аляска, после ще се сети за Босфора..Берлин, Виена
    В Москва всички ръководители на Империята на злото са
    ЛУДИ за психиатрия
  • 127 Незнаещ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Русофил":

    Защо,тази СВО в Украйна кога приключи?Чух,че малко се е проточила,не са им стигнали 4-5 дена на руснаците..
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Тоя пияндурник

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен-_ Язовец":

    Няма никаква разлика от Гьоринг
    Но мечтите са безплатни
  • 130 коментирам

    1 0 Отговор

    До коментар #128 от "Тя хубаво мечката си спеше...ама":

    Тя хубаво мечката си спеше...ама мечката много огладня и нали си е мечка стръвница, сама си влезе в капана....!!!
  • 131 Русоробски фронт

    0 0 Отговор
    Трябва професионална и внимателна трепанация за да може леко да излязат демоните населяващи черепахата му.От повишеното вътрешно налягане ще е
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания