Last news in Fakti
  Тема: Украйна

7 Февруари, 2024 14:05 4 757 98

Руснаците твърдят, че са унищожили летища за F-16 в Украйна

  • украйна-
  • ф-16-
  • изтребители-
  • олександър коваленко-
  • русия-
  • летища-
  • ракети

Не е представено нито едно доказателство в подкрепа на тези твърдения

Руснаците твърдят, че са унищожили летища за F-16 в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В руското информационно пространство активно се разпространяват наративи, че сутринта на 7 февруари руски войски са ударили летища в Украйна за приемане на западни изтребители F-16, складове и заводи за производство на безпилотни самолети и други подобни, отбеляза военнополитически коментатор Олександър Коваленко, цитиран от агенция УНИАН.

"В същото време не е представено нито едно фактическо доказателство за постигане на поставените цели. Опитват се да избегнат демонстрирането на унищожаване на гражданска инфраструктура и жилищни сгради", добави експертът. Добре известни са лъжите на режима на Владимир Путин, че Русия атакува единствено военна инфраструктура в Украйна.

Друг важен момент е фактът, че Украйна все още не е получила нито един западен боен изтребител F-16. Западните страни се забавиха много с предоставянето на тези самолети, които могат да осигурят въздушно превъзходство на Украйна, която бе и една от причините за неуспешната ѝ контраофанзива през лятото на 2023 г. Преди седмици дори в провоенни руски канали в Телеграм беше разпространена информация, че Русия е унищожила няколко западни изтребителя F-16, доставени на Украйна.

Русия нанесе в час пик тази сутрин ракетни удари по Киев и други украински градове, съобщиха украински представители, като паднали отломки от свалени ракети и дронове са прекъснали електричеството в част от украинската столица, Украинската армия съобщи, че Русия е изстреляла тази сутрин 44 ракети и 20 дрона срещу Украйна.

Украинската противовъздушна отбрана е свалила 29 ракети и 15 дрона от изстреляните от Русия тази сутрин, съобщи в "Телеграм" главнокомандващият украинската армия Валерий Залужни. Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че при атаката срещу Киев са били убити двама души.

В Киев днес имаше и българска делегация. Във връзка с въздушна тревога председателят на Народното събрание Росен Желязков и водената от него българска делегация в Киев, Украйна, са били отведени в бомбоубежище в 5:50 часа тази сутрин, където са останали до 9:00 часа, казаха за БТА от пресцентъра на парламента. Българските парламентаристи вече са напуснали бомбоубежището. Чуха се сирени и по протокол всички слязохме в бомбоубежище, каза пред български журналисти Росен Желязков. Той обясни, че децата в бомбоубежището са направили много силно впечатление на всички от българската делегация. „Четири-пет годишни деца, които спокойно и търпеливо стоят и изчакват заедно с родителите си да отмине въздушната тревога. Последните 2 години това е тяхното ежедневие. Тяхното детство е белязано“, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Значи

    76 11 Отговор
    Са унищожили, пък шорошоидите бауцат

    Коментиран от #88

  • 2 Кокошинков

    33 84 Отговор
    Унищожихме всички Ф-16 преди да са пристигнали, всички летища, преди да са построени, всички пилоти, преди да са обученииии .... аааааа ... къде ме водитееее .......
  • 3 Молодци!

    63 7 Отговор
    Брава на вас
  • 4 Ъххх

    65 15 Отговор
    Хохохолите цветя бонбони ли чакаха? Да си берат гайлето.
  • 5 Акула

    82 18 Отговор
    Слава на Русия.Русия е Сила и Мощ.
  • 6 Слава на Русия !

    77 16 Отговор
    Удриии Вова !

    Коментиран от #75

  • 7 Баба Вуна

    66 7 Отговор
    Боли ме ханша за бандерите.

    Коментиран от #15

  • 8 Браво руснаци-напред!

    65 16 Отговор
    Браво!
  • 9 атеш айдар марийка

    53 11 Отговор
    рекорд, руснаците демилитизираха 584000 (+23000 за януари) фашистки урки а други 780000 ги направиха инвалиди
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Да, бе

    79 13 Отговор
    Укрите да покажат сателитни снимки на пистите в реално време... Ама не отърва.

    Коментиран от #17, #20

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Чудесно

    49 11 Отговор
    сега е момента фронта да се движи на запад
  • 14 реру

    39 43 Отговор
    "... складове и заводи за производство на безпилотни самолети и други подобни..."


    Един от заводите заедно със складовите помещения в Киев, които са били атакувани на 07.02...

    Коментиран от #21, #60, #69, #74, #79

  • 15 Кака Радка

    32 5 Отговор

    До коментар #7 от "Баба Вуна":

    И аз така свате ,пука ми на кюлотите.
  • 16 стоян георгиев

    43 17 Отговор
    апел към България!!! Украйна остава без войници и снаряди. Сега те решават въпроса за набиране на фронта на 18-годишни момчета, хора с увреждания, бременни жени и психично болни хора. Разглеждат се и въпроси за попълване на войниците на фронта с българи. Българи, гответе се, скоро ще ви повикат да заместите изтощените украински войници!!!

    Коментиран от #67, #71, #76

  • 17 Смех в блатото

    15 42 Отговор

    До коментар #11 от "Да, бе":

    Що руснаците не дадат? :)))))

    Нали имат данните :)))

    Или ги е страх, че поредния фейк ще лъсне? :)))
  • 18 англосаксонците са в шок

    33 6 Отговор
    Мечката е унищожила летище за ф16. Даже един джендър. Приятел на жена ми си го призна това.

    Коментиран от #81

  • 19 Говорит Москва

    37 10 Отговор
    Медведев заключи, че европейските лидери "трябва да кажат на своите избиратели горчивата истина, а не да ги третират като безмозъчни идиоти". „Обяснете им какво наистина ще се случи, а не повтаряйте лъжливата мантра за готовност за война с Русия“, заключи Медведев. в такава война няма да има победители... няма да има изобщо...

    Коментиран от #89, #90

  • 20 реру

    17 27 Отговор

    До коментар #11 от "Да, бе":

    "... покажат сателитни снимки на пистите в реално време..."


    Всяка снимка е в реално време... а не в минало или бъдеще...
  • 21 Крабтри от Ало ало

    24 9 Отговор

    До коментар #14 от "реру":

    Не виждаш ли поточните линии и халето за складиране на "готовата продукция"!

    Ама че си глу пав!
  • 22 Смех в блатото

    25 8 Отговор
    Чао 00крайна,мич%ка ви пай%на,нямате вече фандък даже за Уайнаа.
  • 23 Сигурно е вярно.....

    15 27 Отговор
    Те F-16 още в завода ги унищожиха, та едни летища ли няма да унищожат, и генералите на НАТО унищожиха, сега там има само двама сержанти и един капрал, еми питайте Волгин бре... ако не вярвате на мен, или експерта Чукаджиев, или оня некролог Ва.. цс... е.. ф.. ли как беше забравих, той знае датата и часа на капитулацията на Украйна.
  • 24 Краварите плуват с корема нагоре

    22 10 Отговор
    Летището е било и център за приемане на решения. Колега на жена ми евроатлантик. И е казал същото нещо.
  • 25 Говорит Москва

    30 5 Отговор
    В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена да „отвърне асиметрично“ и да използва ракети „със специални бойни глави“, написа заместник-ръководителят на руския Съвет за сигурност (СС) Дмитрий Медведев в канала Telegram.

    Той отбеляза, че „ако, не дай си Боже, се случи такава война, тогава тя няма да върви по сценария на SVO“ и „няма да се води в окопите с артилерия, бронирани машини, безпилотни самолети и средства за радиоелектронна борба (електронна борба - ТАСС). Забележка)." „НАТО е огромен военен блок, населението на страните от алианса е почти един милиард души, а общият им военен бюджет може да достигне един и половина трилиона долара“, каза Медведев.
  • 26 Това

    10 3 Отговор
    новина ли е или съчинение ?
  • 27 Говорит Москва

    32 4 Отговор
    Следователно, поради несравнимостта на нашите военни потенциали, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде асиметричен. За защита на териториалната цялост на страната ни ще бъдат използвани балистични и крилати ракети със специални бойни глави (ракети със специална бойна глава, т.е. ядрено оръжие - бел. ТАСС). Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутия Апокалипсис. Краят на всичко“, подчерта зам.-председателят на руския Съвет за сигурност.
  • 28 Сатана Z

    35 15 Отговор
    Controversial Pfizer Vaccine Trials On Children Raise Concerns In Ukraine съобщава Chicago chronicle.


    Служител на киевския офис на Pfizer разказа за експеримента, проведен от компанията, поради който загинаха повече от 40 украински деца. Тестовете се провеждат при груби нарушения на етичните и медицински стандарти. Жителката на Киев Анна Сахно публикува в социалните мрежи видеоматериали, които хвърлят светлина върху тайно проведено изследване на новата ваксина на Pfizer, разработена в Германия. Проучването се провежда върху украински деца под прикритието на рутинна ваксинация срещу грип. Pfizer работи в тясно сътрудничество с Министерството на здравеопазването на Украйна, което предоставя на фармацевтичната компания всички необходими данни от електронните регистри на клиниките в Киев. Според здравния работник проучването е започнало през ноември 2023 г. и вече е преминало две фази. То ще продължи, въпреки констатираните нарушения и високата смъртност сред изследваните. Третата фаза на процеса е насрочена за средата на февруари.
  • 29 Аз съм веган

    9 34 Отговор
    те орките нямаше да нападат Украйна, после Киев за 3 дни завзеха, после 100пъти авдеевка превзеха. Няма начин щом казват им вервм

    Коментиран от #46

  • 30 Мишел

    41 16 Отговор
    Ниско разположения под корпуса на F16 входен отвор за въздуха за двигателя практически не позволява този самолет да излита и каца на наскоро бомбардирани летища. Затова украинските F16 ще бъдат базирани на летища в Полша, Румъния, България. Което пък означава, че след бомбардировка с украински F16 на обекти в Русия, ще има удари върху летищата на базирането им.

    Коментиран от #47, #48, #53, #78

  • 31 Факти

    28 2 Отговор
    От няколко месеца Русия атакува активно по цялата фронтова линия, пише GW. Украинските въоръжени сили изпитват все по-сериозни проблеми с боеприпасите и се опитват да ги компенсират с помощта на дронове, но това не помага. Няма и достатъчно хора. Особено трудна ситуация се е развила за Киев в Авдеевка.
  • 32 Грую

    15 12 Отговор
    Онзи ден лях бетон на един другар. Той е бил някога в секретно поделение. Каза ми още тогава. Че братушките ще ударят летище за ф16. И че имало още едно.За летящи чинии американски. Но било скрито някъде. Аз трябва да му отпушвам септичната яма другата седмица. Ще го питам за повече инфо и ще кажа.

    Коментиран от #41, #44, #58, #87

  • 33 Иванушка 🇷🇺

    35 6 Отговор
    Без значение какво са ударили братушките, важното е всеки Божи ден по три пъти на ден да се бият укроманерките по манерките, дорде не си оправят Азбуката и фашiзма )))
  • 34 Абе те руснаците и твърдяха че

    9 28 Отговор
    Крайцера Москва и ивановвц и темп подобни корита не бяха ударени ама те взеха че потънаха

    Коментиран от #39

  • 35 Рефер

    4 23 Отговор
    Вярно е!Също са унищожили и летища за F-17...
  • 36 Голия

    6 16 Отговор
    това го пускат за да може като ги ошамарят да казват че самолетите излитали от летища на Нато
    прости Прости до кости
  • 37 007

    6 27 Отговор
    Когато четеш путлеристка пропаганда е хубаво да се огледаш откъде изгрява и залязва слънцето!!!! Няма такива нечовеци!!!🇧🇬🇰🇷🇯🇵🇬🇧🇺🇦🇺🇲🇪🇺🇧🇬

    Коментиран от #82

  • 38 Ха така

    3 20 Отговор
    На ви нацисти. Това ви е за всичката путинофилска мършичка. Дето гние из украинските полета.
  • 39 Иванушка 🇷🇺

    20 3 Отговор

    До коментар #34 от "Абе те руснаците и твърдяха че":

    "...ама те взеха че потънаха.."

    Единственото нещо което потъна е рейтинга ти 😆😆😆
  • 40 ТаУмВзе

    21 4 Отговор
    Чекай са! Нали Русия не съществува отдавна и има само окраинското наци? СМЕХ Z

    Коментиран от #73, #77

  • 41 Иван Капията

    13 8 Отговор

    До коментар #32 от "Грую":

    На тоя твоя другар. Ракията му е паток. Иди при англичаните лей бетон там. Нема да та боли главата на другия ден.
  • 42 РУСКИ МЕЧТИ

    6 19 Отговор
    Адолф путин е добър само по взривяване на жилищни сгради! Мечта му е да свали нещо натовско!
  • 43 Бамбука

    7 14 Отговор
    Въздушните Космически Сили унищожават по пътя си всичко, особено когато го няма.
  • 44 шшшт

    6 8 Отговор

    До коментар #32 от "Грую":

    Намерено е летището за летящите чинии.
  • 45 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    19 4 Отговор
    "Четири-пет годишни деца, които спокойно и търпеливо стоят и изчакват заедно с родителите си да отмине въздушната тревога. Последните 2 години това е тяхното ежедневие. Тяхното детство е белязано“, каза още той."

    Спомнете си какво каза гордо ПоТрошенко ❗❗❗❗

    Коментиран от #51

  • 46 Лаврентий Берия

    13 4 Отговор

    До коментар #29 от "Аз съм веган":

    Ставаш за храна на грух грух,а другите жълтопаветници смррррдят и отиват за чироз и храна на осите и гаргите.
  • 47 реру

    18 12 Отговор

    До коментар #30 от "Мишел":

    "... Затова украинските F16 ще бъдат базирани на летища в Полша, Румъния, България..."


    Един Медведев в Кремъл - друг във "ФАКТИ"... /съответно мащабът е различен/...
  • 48 мишка

    13 23 Отговор

    До коментар #30 от "Мишел":

    Не плаши простите копейки.Росия шъ удари натовски летища само на сън!
  • 49 Дедо ви..

    8 8 Отговор
    Пълна версия на изявлението на Тъкър Карлсън защо ще интервюира Путин на руски и английски. Най вероятно интервюто ще бъде излъчено утре по Скай нюз

    Коментиран от #66

  • 50 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    26 6 Отговор
    Нямало било доказателства и да не вярваме.
    А когато Униан, Фрийдъм или Бесрабски фронт кажат,
    че днес са унищожили 100 руски танка и 1000 руски войници,
    трябва веднага да повЕрваме...
  • 51 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 6 Отговор

    До коментар #45 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    За козарчетата:
    "Нашите деца ще ходят на училище, а вашите ще се крият под земята!"
    / П.Порошенко/
  • 52 Баце

    12 5 Отговор
    Следват тези извън 404,а племето да лапа мухи докато вътрешни и външни изедници го обезкостяват и залагат.

    Коментиран от #57

  • 53 Лъже

    6 15 Отговор

    До коментар #30 от "Мишел":

    Мише,червен вятър те вее силно.
    Фантазираш.Никой освен копейките не ти се връзва.
  • 54 Цайса

    1 12 Отговор
    Тц..тц...от този ли американски аероплан на снимката храбрите и непобедими братушки пълнят бричовете????
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ДрБр

    15 7 Отговор
    Окрайна умря!

    Коментиран от #59, #91

  • 57 хахах

    4 0 Отговор

    До коментар #52 от "Баце":

    Баце ти ли си наред
  • 58 Ти си гениален....

    3 12 Отговор

    До коментар #32 от "Грую":

    Ако отидиш и в Русия да отпушваш скептични ями и външни кенефи може и филм да ти прожектират как унищожават летища и американски летящи чинии и самолети.

    Коментиран от #61, #62

  • 59 Бройш ли

    7 7 Отговор

    До коментар #56 от "ДрБр":

    За кой път е умряла Украйна
  • 60 Мисли малко повече

    26 9 Отговор

    До коментар #14 от "реру":

    Готин, ти имаш ли идея как ще изглежда този блок след директно попадение на ракета, а не както в случая след некадърна и безотговорна укропитешка дейност?
  • 61 Грую

    6 0 Отговор

    До коментар #58 от "Ти си гениален....":

    Ти не се подигравай. Че сме много такива.
  • 62 айде стига

    16 3 Отговор

    До коментар #58 от "Ти си гениален....":

    с тези септични ями бре, в русия 25% са без канализация, у нас 30% са без канализация! Богаташките квартали в София нямат канализация!

    Коментиран от #72

  • 63 Спас

    11 2 Отговор
    Е...пропуснали са най главната цел.....да беа ги улучили тиа наще козячета....на никой нямаше да липсват...
  • 64 Лъжите на фашистите от Укрия

    15 6 Отговор
    Урки само краварските марионетки ви вярват!

    Коментиран от #70

  • 65 опорката е

    13 4 Отговор
    Украйна нямала ефки! Ами нали за да ги получи първо трябва да подготви летищата за тях?!? Докато няма летища къде ще ги приемат дори?!? Страшна първосигнална логика ни показват тука!

    Коментиран от #68

  • 66 Джендър Мъж

    6 10 Отговор

    До коментар #49 от "Дедо ви..":

    Аз бих го гледал. Ама нема да мога. Откакто тоя путин ма излъга,че нема да напада укрите. И аз си излъгах всичките приятели. Като го видя на телевизора тоя. И не мога да го тръпа повече от няколко секунди. Пробвал съм много пъти.
  • 67 провинциалист

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    Аха, сега България трябва да остане без българи ли?
  • 68 тз тз тз

    3 6 Отговор

    До коментар #65 от "опорката е":

    Е нали разглобени ги пращали тия F 16. Аз си държа приятелчетата путинофили с феиса. Още преди няколко месеца ми го разправяха това. Пак ли е било лъжа.
  • 69 Абе

    14 12 Отговор

    До коментар #14 от "реру":

    Ти май въобще си нямаш понятие. То е резултат от слабата работа на ПВО в Киев. Удар от ракета ще предизвика разрушаване на блока.
  • 70 Нали е така

    0 7 Отговор

    До коментар #64 от "Лъжите на фашистите от Укрия":

    Еее стига сега де. Всеки са го лъгали. Всеки се е излагал. На всеки са му се подигравали и са му викали глупав. Е верно че има и такива. Дето родължават да вярват след това и да се излагат още. Не е ли така.
  • 71 провинциалист

    14 2 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    "Разглеждат се и въпроси за попълване на войниците на фронта с българи." - я кажи къде и кой го разглежда този въпрос!
  • 72 Замислял ли си се

    4 8 Отговор

    До коментар #62 от "айде стига":

    у нас 30% са без канализация.То и русофилите сигурно са толкова процента
  • 73 СМЕХ Z

    9 3 Отговор

    До коментар #40 от "ТаУмВзе":

    Кажи им брат. Направи си ги разбил евала
  • 74 Ти пак си помисли

    23 10 Отговор

    До коментар #14 от "реру":

    Дали това е руска ракета или ракета от ЗРК, ако беше руска ракета от тоя блок щяха да останат само основите. Аман от неуки специалисти.
  • 75 да бе

    5 9 Отговор

    До коментар #6 от "Слава на Русия !":

    е за какво ги унищожавате? нали уж ляхте унищожили всички ф-16, които още не са пристигнали
  • 76 По добре

    5 4 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    Да ти разгледат Главата.
    Че нещо имаш психични отклонения.

    Още преди да си навършил 18 .
  • 77 То и Пейтриът

    7 8 Отговор

    До коментар #40 от "ТаУмВзе":

    Отдавна бяха унищожени .

    Ама Путян каза че Ил 76 е свален от Пейтриът.

    Хахахаха
  • 78 Сопри се

    7 7 Отговор

    До коментар #30 от "Мишел":

    Червеноперко .
    Знаем че си на успокоителни.
  • 79 наблюдател

    12 8 Отговор

    До коментар #14 от "реру":

    Ако тук имаше пряко попадение тази сграда нямаше да я има от 6-я етаж нагоре.Смешен плач!
  • 80 аха

    2 8 Отговор
    едни летища за Ф-16 ма няма да ви кажем кои и няма да ви кажем къде щото веднага ще ни опровергаят с репортаж по телевизиите.
    ПутлИраска пропаганда.
  • 81 Гръцка количка

    0 5 Отговор

    До коментар #18 от "англосаксонците са в шок":

    "единпреател на женами" хи хи, са станали ти ясно що е уморена сека вечер?
  • 82 Джеймс

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "007":

    Къде е германското фане?
  • 83 Висящият от колесник

    7 4 Отговор
    припомнете на наш ганьо думите на Пьотр Порошенко
    Нашите деца ще ходят на училища и детски градини - техните деца ще седят в мазета.
  • 84 Мишел

    10 7 Отговор
    Руснаците си правят тренировка. Въздухът за двигателя на този самолет се засмуква от отвор, разположен ниско под корпуса. Затова F16 са много капризни по отношение качеството и чистотата на пистата. Бомбардираната писта не става за маневриране, излитане и кацане на F16, докато не се ремонтира изцяло и почисти грижливо.
    Всички летища в Украйна са от времето на СССР и координатите на пистите им са известни с точност до сантиметър. При наличието на руски високоточни оръжия това ги прави твърде рискови за ползваве от F16.

    Коментиран от #92

  • 85 клик

    8 0 Отговор
    МАРИШ АТАНАШУВА скоро ще си аут от клавира и ще бришеш ботуши,знаеш как.Пасквилите и лъжите сътворявани вече са безинтересни,дори измислената снимка която са ти крепнали.Пасквилите не ти ги четем,само заглавията.Няма смисъл вече да се пънеш.Знаеш накрая какъв е животът на плъ...ховете.
  • 86 Таман

    7 1 Отговор
    Някой наистина трябва да консултира Козяк, то е ясно, че няма хора, но с такова ниво на тролове буквално постигат обратния резултат. Дайте малко по-сериозно, толкова милиони се наливат за антируска пропаганда, на финала хванали най-големите дебили от улицата. Е не става.
  • 87 Не че нещо

    3 0 Отговор

    До коментар #32 от "Грую":

    Ама септичните ями не се отпушват а се точат.
  • 88 Даа бе

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Значи":

    Унищожили са .летище на селскостопанска авиация.Тези една плевня да унищожат,правят репортаж,че са унищожили все едно военен завод!!Важно е да се хвърля прах в очите на зомбираната маса!
  • 89 Хихихихихи

    4 5 Отговор

    До коментар #19 от "Говорит Москва":

    Докога ще ни го поднасяте този пияница??То не знае ,ли че за броени минути цялата блатна джамахирия е горяща факла!!
  • 90 А бе

    3 3 Отговор

    До коментар #19 от "Говорит Москва":

    Скачайте ,радвайте се ,ликувайте,кълващи на гола кука!Пияницата ви каза,че няма да живеете!Ха ха ха ха ха ха ха.......

    Коментиран от #93, #96

  • 91 Брррррррррр

    2 0 Отговор

    До коментар #56 от "ДрБр":

    Ще я изпревариш във всички случаи!!
  • 92 ПРАЗЕН

    4 0 Отговор

    До коментар #84 от "Мишел":

    Ама ти верно си бил бе.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ха ха ха

    4 3 Отговор
    Те бяха унищожили и българските БТР-и помощ за Украйна. А те са още в България. Лъжите на руснаците нямат край.

    Коментиран от #95

  • 95 Свинорейх

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "Ха ха ха":

    Вашите хора лъжат и мамят, но руските новини не пишат за това... лицемери
  • 96 Тони

    1 1 Отговор

    До коментар #90 от "А бе":

    Ты- наркоман?
  • 97 Иван

    3 1 Отговор
    Боклука Желязков да цитира и свинята Порош
  • 98 Ха-ха-ха...

    5 2 Отговор
    Те твърдяха и "Киев за три дня", ама вече 714 дена буксуват пред Авдеевка... Да не говорим, че обявиха Херсон "руски за винаги", пък каква стана тя...
    Не им се връзвайте много. Пък и не се знае дали са го казали, както обикновено, на пияна глава.
Новини по държави: