Last news in Fakti

11 Февруари, 2024 19:59 5 295 111

Говори Кремъл: Целта е постигната, отлична работа на Тъкър Карлсън

  • тъкър карлсън-
  • кремъл-
  • русия-
  • владимир путин-
  • дмитрий песков

Руското информационно пространство вече трети ден е доминирано от "големия пробив" на американското интервю на президента Владимир Путин

Говори Кремъл: Целта е постигната, отлична работа на Тъкър Карлсън - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руското информационно пространство вече трети ден е доминирано от "големия пробив" на американското интервю на президента Владимир Путин. Ключовото седмично предава "Москва. Кремъл. Путин" на Павел Зарубин е посветено на това интервю, а през целия ден руските агенции реагират с публикации след постове на журналиста в социалните мрежи. По традиция Зарубин публикува в неделния ден ключови откъси от предаването си, което се излъчва в неделя вечер.

Версиите обаче за самото интервю Тъкър Карлсън се разминават. Кремъл не подкрепя твърденията на Карлсън, че той е първият журналист, който се е обърнал към Путин за интервю от началото на войната, тъй западните медии избягвали да общуват с Путин. Така самият Тъкър Калрсън анонсира решението си, въпреки че бе опроверган почти моментално от редица медии, включително и американски.

В днешното предаване на Зарубин, което е с прессекретаря на руския президент Дмитрий Песков, се признава, че западни журналисти настоятелно искат интервюта с Владимир Путин от две години, но самият президент не вижда смисъл да разговаря с тях.

"Британски телевизионни оператори, американски и европейски телевизионни оператори ни молят доста упорито за интервюта в продължение на две години от началото на специалната военна операция", цитира ТАСС думите на говорителя на Кремъл, който утвърждава, че няма смисъл да се дават интервюта, тъй като предварително се преценява, че няма да дадат балансирана информация. "В това отношение Карлсън, разбира се, се отличава."

Така Песков отчита и постигнатата цел от страна на Кремъл - "целта Владимир Путин да бъде чут за Запад е постигната", е реплика, цитирана и от държавната ТАСС.

Руското медийно пространство е изпълнено също и с утвърждаването, че такива рейтинги, каквото постига интервюто не са постигали от нито един от световните говорители. А изводът, който прави Песков е, че: "Президентът в момента е един от основните световни лидери. Той е един от най-авторитетните, знаещи, опитни държавни глави в света."

Само през последните няколко дни Кремъл е получил десетки искания за интервю от чуждестранни медии, а Песков заявява, че вече заявленията ще бъдат "имани предвид за в бъдеще".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 3.14К

    88 17 Отговор
    У дома Сашо Диков, Григор Лилов, Огнян Минчев и цялото ято от мисирки ни обясняват какво е журналистика и пропаганда.
  • 4 Варненец

    51 112 Отговор

    До коментар #1 от "Янко Виа":

    Много хубаво, че има гледания, да видят хората, как джудже император, незнаен двойник, се оплита в лъжи.

    Коментиран от #8, #10, #21, #33, #109

  • 5 КОТарАК

    30 88 Отговор
    нищо ново не научих от тва ,,интервю,, / същите опорки , пребоядисани малко! аз щях да бъда по-оригинален...ся чакаме Скабеева на запад , някой да и се обяснява...и много и ПИСНА джуджа да се оправдава за СВО
  • 6 Да, бе

    61 15 Отговор
    Бой е ибанье не сЪ признават, ама какъв им го натеглиха на изпозападналите... Това майка им от брат си не е видяла...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гориил

    13 42 Отговор

    До коментар #2 от "Варненец":

    Искате ли бързо да освободите Европа от икономически, финансови и социални проблеми? Русия не е заинтересована от намаляване на натиска.Войната ще е дълга. Може би пет години, може би десет години, а може би двадесет години.

    Коментиран от #87

  • 10 Коментари

    107 19 Отговор

    До коментар #4 от "Варненец":

    Тексас, САЩ: „Можете ли да си представите какво щеше да стане, ако Джо Байдън беше седнал за два часа с чужд репортер?!?! Тайните служби щяха да прекъсват три пъти разговора, за да му сменят памперса”

    Феми Фани Кайоде, бивш министър на културата в Катар: „Брилянтни отговори на Путин. Чух всяка дума. Без съмнение той е един от най-умните лидери на планетата днес. Интервюто беше изключително силно.”

    Коментиран от #17

  • 11 Бай Ламби

    19 51 Отговор
    Тцтцтцт....тия от Кремъл са много зле.Абе къв рейтинг е постигнал тоя с туй интервю бре?!?!?! Абре аркадашлари, я поканете нашия Петърчо Волгиния да вземе едно интервю от тавариш путин че да видите вийй тогаз кво значи туй рейтинг!Такова интервю ша напрай нашия убавец че на цел свет свет ша му се завие. Пфф...поканили некъв американец да земе интервю?!?!?! Чи ко разбират хамериканците от интервю с путин бре?!?!?!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Роки

    20 74 Отговор

    До коментар #1 от "Янко Виа":

    Руснаците са обречени на неуспех защото не са щастливи

    Коментиран от #23

  • 15 Майна

    73 19 Отговор
    Е, едно е Ясно!
    Путин с това си Изявление( показно) ще бъде учебник за световен политик!
    Карсън ще бъде някъде упоменат, че е имал честта да присъства!
  • 16 пиночет

    26 76 Отговор
    По голям смотаняк и палячо от миризливия Путин,историята не помни!
  • 17 Торбалан

    71 13 Отговор

    До коментар #10 от "Коментари":

    Още на 15 мин Джоу Де Ментсио щеше да е заспал.Така коментират повечето американци.
  • 18 Путин разби

    78 19 Отговор
    цялата продажна и фашистка сган в света! Вият на умряло!
  • 19 Хайли лайкли

    76 16 Отговор
    Многомилиардната медийна пропагандна империя на глобалистите болшевики, насаждащи съвременен фашизъм и използващи НАТО като бухалка за налагане на терор, се срина за секунди с помощта само на едно интервю. Това се случи точно защото въпросната империя е изградена изключително на база фалшиви новини и манипулации и когато Истината най-накрая си проправи път през купищата пропаганда , тя помита като хала всички мръсотии и неистини по пътя си. И все пак Путин е велик, защото това интервю ще спаси много човешки животи и силата която постепенно ще се отприщи след него ще бъде съкрушителна за фашистите по целия свят.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Така е

    57 9 Отговор

    До коментар #4 от "Варненец":

    Дори и глупаците прозряха лъжите на онова нещо ударило дъното зад океана!
  • 22 Хо Ши Мин

    57 7 Отговор
    Байдън и той даде интервю, но то беше доста кратко :

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Майна

    58 9 Отговор
    Високата класа на един Държавник и родолюбец като Путин реши да даде един Урок на ,,демократичния,,( циониски) Запад чрез ,,интервюто,, на един демократичен шоумен ( те такива се лансират там , като Зеленски)
  • 25 време разделно

    68 18 Отговор

    До коментар #1 от "Янко Виа":

    Тъкър Карлсън неслучайно е бил допуснат да направи това обширно интервю с Путин, човека е доказан професионалист който работи обективно и може да представи нещата реално и без цензура! За какво им е на руснаците да дават интервюта на всякакви знайни и незнайни марионетки като предварително са наясно че всичко ще бъде изопачено и думите на Путин няма да бъдат предадени с посланието което той влага в тях, а така както на запада му е удобно! След това интервю напливът от желаещи се увеличава, но дори и да бъдат допуснати и други пресявката ще е голяма. А тъй като Русия мачка яко на фронта и навря укронацитата и техните западни господари там дето слънце не огрява някои дето доскоро плюеха по руснаците вече ще им правят мили очи, все пак всеки иска да бъде приятел на победителите, или поне да не го смятат за враг!
  • 26 Гориил

    54 14 Отговор
    Путин нямаше да доказва нищо на никого. Путин не би се съгласил с никого. Путин само се позова на вашия инстинкт за самосъхранение и даде строго предупреждение. Бъдещето на Европа не вещае нищо добро.
  • 27 Майна

    74 13 Отговор
    Разпънаха Шолц в мрежата германците , след пренебрежителното му изказване към Путин!
    Незнам ,американците дали са разбрали, но германците със сигурност!

    Коментиран от #39

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Гошо

    40 15 Отговор
    "Руското информационно пространство вече трети ден е доминирано от "големия пробив" на американското интервю на президента Владимир Путин."
    Гледам го това" Руско информационно пространство " ама нещо не виждам да е "доминирано от "големия пробив" Даже въобще ,вече не споменават ,но виж по западните вестници, комай за друго не не пишат То кой ли пък не се изреди от техните, да ни обяснява колко тъпо и скучно било интервюто и как Путин пък не бил казал нищо ново Те като че ли чакат Путин да ги забавлява ,ама той тия работи не ги може ,артист е Зеленски ,а не Путин

    Коментиран от #35

  • 31 Голям Пробив

    24 56 Отговор
    Разбрахме че Путлер е

    Новия Хитлер .
    Луд Диктатор
  • 32 ??????

    19 47 Отговор
    И коя цел е постигната? Цял свят видя цирка.
  • 33 Фактче.

    14 50 Отговор

    До коментар #4 от "Варненец":

    Лъжи,лъжи....От първата до последната дума на интервюто
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Видяхме добре

    10 35 Отговор

    До коментар #30 от "Гошо":

    Да, бива го да избива цивилни
  • 36 Перко

    14 51 Отговор
    Това, че някой е гледал интервюто ,не означава , че си е променил мнението за войната и путин .Хиляда пъти да го гледам ,няма как да повярвам на лъжеца от Кремъл

    Коментиран от #41, #43

  • 37 Релакс

    40 7 Отговор
    Либерастите да вземат двойна доза, моля и дано има ефект.
    П.П. Брендо - само най-доброто!

    Коментиран от #50

  • 38 В.В.П.

    40 5 Отговор
    Цялата вина янките е ще прехвърлят на щолци пеераза и Макрон лицемера .Това е ясно вече ..Ще излязат победители ..Ахахаха ..
  • 39 Циба

    4 31 Отговор

    До коментар #27 от "Майна":

    Кои го разпъна местните руските тролове ли??
    Нали е сещате кои ги прави тия интервюта за кого и пак кои ги коментира
  • 40 отегчен

    16 44 Отговор

    До коментар #1 от "Янко Виа":

    Това, че е гледано НЕ ЗНАЧИ, че хората са съгласни или одобрят. И аз го изгледах. Два загубени 2 часа от живота ми.
    Тръмп/MAGA проповедникът Карлсън искаше пикантни тайни, сензация и мръсотия за американската политическа система и най-вече за демократите. Остана с пръст в устата. Путин нищо не му даде.
    Путин пък си бръщолевеше на неговата имперско-историческа тематика в опит да си оправдае войната, докато Карлсън пък го гледаше объркано.
    Общо взето нищо не произлезе от беседката на тия двамата. Само дето много шум се вдигна, но за нищо

    Коментиран от #45

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 В.В.П.

    53 11 Отговор
    1 млд са гледали най големият материал ,правен от свободен журналист ..Който демократката Хилъри ,нарече безполезен идиот.... АХАХА..Да ти съера на демокрацията в сащ..Сатанинска фракция ..Да живее България!.Слава РОССИЯ!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Статистик

    18 41 Отговор
    Само тука има 20 платени руски трола в момента
    Следя им кариерата от доста време вече

    Коментиран от #47, #54

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 хххх

    10 38 Отговор
    Тъкър Карлсън е едно обикновено мекере. Вианги гледа като накендзан!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 В.В.П.

    41 7 Отговор
    Демократите от Сащ наричат свободата на словото безполезен идиотизъм,,.Обаче от устата на злия демон Хилъри е нормално..
  • 49 Мда

    39 6 Отговор

    До коментар #12 от "Русофил":

    Леле, как се сгромолясаха атлантиците след това интервю. Паси нещо липсва след Газа, тагаренко си трае в Египет с фараонката и така. Странно защо боко/ пеевски си траят също...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 В.В.П.

    34 10 Отговор
    След като зачисти оперативно ,Кочината Иззрайна ,светът ще стане по хубав .Путин е бог!!.Хилъри е демон от библията .
  • 52 Трай бе никой

    2 24 Отговор

    До коментар #47 от "реру":

    Я виж ти че мръсна уста имал тоя бе..не ще да яде само хляб и други работи от земята хапва като истинско руско кученце
  • 53 Артилерист

    45 13 Отговор
    Самият целокупен западен вой по интервюто е показателен, че лъжите, инсинуациите и манипулациите им са тотално изобличени и сега заливат пространството с пропагандни опровержения. Голям страх ги тресе големите радетели на свободата на словото. Сред тишината на всички забранени руски медии, интервюто на Тъкър с президента Путин кънти като сирените на крайцера "Аврора". Идва новият световен ред, експлоататори! Ще трябва сами да си изработвате комфорта. Или да се самоизяждате, както сега американците ни изяждат на нас милиардите. Тагаревци са пътници! И тоз кран ще бъде затворен...

    Коментиран от #60, #78

  • 54 Типичен трол

    30 4 Отговор

    До коментар #44 от "Статистик":

    на онова дъно САЩ! Затънало в жалки лъжи! Крадеца вика, дръжте крадеца!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Акула

    30 13 Отговор
    Русия е Сила и Мощ

    Коментиран от #81

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Трети полюс

    14 28 Отговор

    До коментар #53 от "Артилерист":

    Гладните руснаци със смешната армия ще има да мечтаят само да установят нов световен ред..може да създадат временно проблеми но така ще изостанат икономически и технологично че отпадат от състезанието занапред..по принцип колкото повече одъртява джуджето толкова по зле ще става

    Коментиран от #95

  • 61 Русия е Кенеф

    16 27 Отговор
    Септична яма.

    Коментиран от #67

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Реалност

    15 23 Отговор
    Щом русия разчита на американски журналист, при това твърде нестабилен, работата е от зле по зле.

    Коментиран от #102

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Така е

    10 6 Отговор

    До коментар #41 от "Тити":

    На кого му пука как за мнението на четвърторазряден коментиращ,не жълтопаветник
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Много работа ша имаш

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Бат Котьо":

    Ма те умират за това.

    Коментиран от #71

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Не било писано

    12 20 Отговор
    Ватниците изгарят от омраза и завист защото знаят че никога няма да станат бели хора..от сто години единственото културно събитие е по средата на 40 години когато 30 милиона биологични еденици предадоха богу дух..ако не бяха чак така некадърни поне щяха да създадат военна машина която да респектира враговете..факт е че армията която ги подържа живи е на ниво племена от античността
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Опълченец

    1 2 Отговор

    До коментар #53 от "Артилерист":

    ЗКПЧ

    Коментиран от #104

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ХА ХА

    11 16 Отговор

    До коментар #56 от "Акула":

    Русия е била кочина, сега е кочина, и ще бъде кочина векове наред.

    Коментиран от #86

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Америте

    6 6 Отговор
    Им дадоха захарно петле и те се радват кат дете
  • 85 Резила е голям

    6 10 Отговор

    До коментар #1 от "Янко Виа":

    Как няма да го гледат .

    Чарли Чаплин в Диктатора
    Не беше толкова смешен.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 А може

    5 13 Отговор

    До коментар #9 от "Гориил":

    И 100 години да слушаме брътвежите на едно джудже
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Карлсон от Покрива

    5 13 Отговор
    Тавариш Путлер

    Тъi Гитлер ?

    Б....л...я ...ддддд
  • 90 Велик пробив... на кухата оркска лейка

    1 8 Отговор
    @се едно да кажеш, че волгата е жирналист...🤣🤣🤣
  • 91 Име

    8 2 Отговор
    На практика - Русия имаше база в ГДР, изтегли си войските, това-онова, а ето какво стана сега.

    Вместо да е приятно като живот - се случват задачи.

    Втората световна война щеше да е последна - и ядрени оръжия имахме двата лагера и - всичко точно.

    Добре - Горбачов въведе пазарната икономика - видяхме и нея - по цяла нощ реклами и да кажем живеем в пъти по-добре - отвличан, наркотици, хаос, безпорядък - но е някак по - интересно - примерно - могат да те сгазят с нов Мерцедес - при това - докато си в парка на разходка - екстра - приятна смърт - не е нещо - като едно време.
    Добре - с иронията- ок - но защо ни мразят славяните - ако германците дават науката - ние даваме - духовното, при това - начинът на живот е по-важен от парите и т.н.

    Ако ще ни унищожават славяните - ми най- добре да се оженят - 400 милиона западняци за славянски жени, да видим - кой кого.

    Хитлер не ни изби - макар да съкрати около 40 милиона от нас - като включвам и поляци и сърби - по тази линия.

    Сега аз не разбирам - нали сме уж една - да кажем историческа даденост - има САЩ, ама има и Русия има и Германия и Европа и Англия и Индия и т.н.

    Аз пък си се харесвам да съм си аз - а не Джони Инглиш.
  • 92 Целта е постигната😂

    9 13 Отговор

    До коментар #1 от "Янко Виа":

    Срещу фашисткия , къс диктатор вече има дело в Русия за нацистка пропаганда по време на "интервюто" с американския клоун....
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Артилерист

    14 3 Отговор

    До коментар #60 от "Трети полюс":

    Новият световен ред не е желан от любителите на сегашния, колега. А те са 50-тина държави в подчинение на САЩ. Останалите или повечето от тях, желаят промяна на реда на американците, основан на техните правила. Тоест, на санкции и насилие, включително и войни. Второ, в сравнение с Байдън Путин изглежда много млад, жизнен и интелигентен. Защо да не изкара още десетина години, да стабилизира руската държава и да се намери достоен негов заместник. На мен ръководителя Путин ми допада, защото говори спокойно и убедително. Например, той казва, че войната в Украйна им е наложена, понеже става дума за самото съществуване на Русия и ако се разсъждава обективно, НАТО беше тръгнало да я обсажда и натам отиваха нещата. Освен това, в интервюто с Тъкър, Путин говори дълго за мир, че войната не е желана, не е добро средство за решаване на проблеми и открито покани американците да седнат на масата за преговори.

    Коментиран от #106

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Така де

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Янко Виа":

    САЩ все по-открито застават зад Русия! Не само републиканците!
  • 99 Никой вече не вярва на Путин

    8 15 Отговор
    От пропагандното интервю с предварително подготвените и одобрени въпроси към Путин зададени му от специално подбрания американски журналист Карлсън, въпреки фалшивите исторически препратки към миналото се разбра,че Путин извърши най голямото престъпление заРусия в 21 век, нахлувайки и започвайки една терористична и варварска война в Украйна и да хвърля колосални средства за убийства на невинни жертви, когато можеше да постъпи по много по цивилизован начин и да подобри с тези средства живота на руснаците, Но Русия винаги се изживявала като империя с военизирани крепостници и психопата Путин се помисли ,че може да се нарече новия император Петър Велики и че в болния си мозък от шизофренията си, може да води реваншистка война с цивилизования свят, за да покаже че след като не може да постигне икономически успехи, може да има военно надмощие над НАТО, Но реалността и истината е друга, за която не се говори в интервюто, че страната е обсебена от кошмара на войната и в обществото цари небивала подозрителност и страх...! На всички им се привиждат навсякъде шпиони и всички са заети да преследват врагове, докато руските градове замръзват и се обстрелват с ракети, магазините се изпразват, икономиката боксува и черните чували с трупове на руски войници пристигат на конвейер и руснаците колкото и да са лъгани и потискани в миналото да живеят в мизерни условия, днес разбират, че са управлявани от терористичен и фашистки режим,който е отговорен за войната в Украйна, къ
  • 100 Рашън ЛейдиБой

    6 11 Отговор
    Целта в постигната ли ?

    В Китай след интервюто на Путян
    Китайски Журналисти веднага са поставили въпроса

    Понеже Путян говори за исторически факти и земи
    Да не забравя на кого са историческите земи в Сибир.
    Китай има пълно право да си ги поска обратно
    Щом Путян все говори за Историята .

    Ще се наложи над ги връща на Китай .
  • 101 Иванушка🇺🇲

    8 12 Отговор
    Ха ха руското джудже е най голямото джудже това вече сме го чували. Този жалък руски нацист и убиец путин скоро ще дава интервю от килията в Хага. Само там е мястото за руските терористи.
  • 102 Перко

    3 3 Отговор

    До коментар #64 от "Реалност":

    Както се казва в народната мъдрост-Удавника и за сламка се хваща.
  • 103 А ти си

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "Акула":

    Аку ла
  • 104 Артилерист

    11 3 Отговор

    До коментар #78 от "Опълченец":

    Бях строеви артилерист, опълченецо. Не харесвах институцията на ЗКПЧ-тата, но те или масата от тях, бяха много избрани хора-поне на приказки да го докарват. От батареята, с която завърших Артилерийското училище, четирима бяха привлечени за ЗКПЧ-та и те наистина бяха от най-добрите. Обичах да говоря много на войниците си, защото исках да разбират думите ми, понеже се подготвяхме за война, а там, ако се наложеше, трябваше да сме едно в изпитанието...
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 6666

    1 6 Отговор

    До коментар #95 от "Артилерист":

    Много си заблуден, да не кажа друго.
    .

    Коментиран от #108

  • 107 Г200

    2 8 Отговор

    До коментар #55 от "Гоорил":

    важното е че ГруZ 200 не спира!! мобилните крематориуми са задръстени от преработване на ушанки , ванки и козари
  • 108 Артилерист

    5 1 Отговор

    До коментар #106 от "6666":

    Какъв съм аз няма значение и не съм аз предмет на статията. Напиши коментар на това което съм написал. Да обменим мнения и да обсъдим кое-как са работите, за да си помогнем в заблудите. Не съм на години да викам "от нашите по-добри няма" и съм склонен да се коригирам, ако отсреща има аргументи.
  • 109 Сорвил

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Варненец":

    Ами няма лъжа ... Историята за създаването от Ленин и Сталин на държава Окрайна и окраинска нация , Сащ заобиколиха Русия с натовски бази ,, Меркелица и французи направиха пред медиите самопризнания , че не са имали намерение да спазват Минските споразумения , Батальона “Азов“ специално в Сащ е признат за нацистка въоръжена група , а такива има още няколко , националният им герой е всепризнат нацист , военния преврат на нацистките батальони 2014г. и цивилните жертви и т.н. ....всички са доказани факти , а вие само си твърдите като македонски историци .
  • 110 Историк

    4 8 Отговор
    Ако "целта" е била Путлер да признае, че симпатизира на Хитлер, тогава определено "целта е постигната".
  • 111 ТТТ

    1 2 Отговор
    Разсъжденията на путлер са инфантилни и от тук твърде опасни за света. Все пак буди изключително недоумение, как е възможно такава голяма страна, като разсипия и то страна с най- много ядрени бомби/ ракети, заряди / да се управлява по такъв елементарен начин. Всяка страна в света може да излезе с почти същите исторически примери със своите съседи. Е кво всеки да напада всеки ли. Срам и позор, за всяка копейка, която се превъзнася от тези меко казано , глупави по детски тези.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания