18 Май, 2024 18:39 1 408 15

Хората на Тръмп готвят депортацията на 20 милиона мигранти

  • доналд тръмп-
  • мигранти-
  • сащ

Съветници и поддръжници на кандидата на Републиканската партия за президентските избори в САЩ разработват подробни планове за безпрецедентни мерки срещу имиграцията

Съветници и поддръжници на кандидата на Републиканската партия за президентските избори в САЩ Доналд Тръмп изготвят подробни планове за безпрецедентни мерки срещу имиграцията, които включват депортацията на 20 милиона мигранти, съобщава американският вестник The Wall Street Journal, цитиран от ФОКУС, като се позовава на свои източници.

По този начин те искат да превърнат антиимиграционната реторика на Тръмп в политика и да демонстрират готовност още в първия ден от евентуалния негов втори мандат за спиране на потока от мигранти през южната граница на САЩ. Освен това се планира ограничаване на съществуващата имиграционна програма и да създаване на основа за "най-мащабното масово депортиране в историята на САЩ“, твърдят събеседниците на изданието.

От редакцията отбелязват, че за постигането на тези цели екипът на Тръмп иска да се ускорят изслушванията по молбите за убежище, както и мерки страните по света да приемат своите депортирани граждани колкото е възможно по-бързо.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    25 2 Отговор
    А бай Пън ги вкара у САЩ да гласуват за него
  • 2 Русофил

    4 19 Отговор
    Хората на Радев готвят депортация на всички руски слуги в русията.
  • 3 И така трябва

    25 2 Отговор
    Кой откъде е, макар, че краварите разбутаха целия свят. Тръмп поне спря войните. На пръв поглед доста луд, но е китка в сравнение с останалите. Нация от престъпници и авантюристи няма голям избор.
  • 4 Това ще стане

    30 1 Отговор
    рано или късно и в ЕС. Не бива да се грижат развитите държави за развиващите се. Африка от 228млн през 1950 сега е с 1,3 млрд. население благодарение на тези помощи. Колкото повече им помагат, толкова повече се плодят и помощта все не достига и емигрират в ЕС където живеят 6% (около 500мил.) от населението на света. Няма място за 1,3млрд африканци, 1,2млрд. араби и още повече индийци, пакита, китайци, руснаци и други азиатци.
  • 5 Госあ

    13 4 Отговор
    Мексико да се присъедини към БРИКС и да разположат оръжие за масово унищожение 💁 По демократично му.
  • 6 Това го пиша от 2015г.

    19 1 Отговор
    План за окончателно решение на бежанския проблем: От 500млн. европейци ще се намерят 5млн. за една общоевропейска жандармерия със следните задачи: Концентриране на подходящи места близо до големи летища на пришълци извършили престъпления, без документи, от страни в които няма война или войната е на приключване - това на първо време. 10 броя 747 извършват по един чартърен полет с дестинации Кабул, Техеран, Дамаск, Алжир,Нигерия и др. подобни. 747 побира 660 души - 600 пришълци и 60 полицаи за охрана. По 6000 на ден, за 100 дни 0,6млн. , за година 2млн. и така до окончателно решаване на бежанския проблем. Цената на извозване на 1 пришълец да я сметнем 500евро. - 2млн. по 500евро - 1млрд. годишно. Издръжката на жандармерията е малка защото ще бъдат включени всички настоящи структури - полиция, войска, жандармерия и доброволци от всички страни от ЕС. Какво няма в тоя план - воля! Дори да се дадат по 10000евро на глава за сбогом - това са 200млрд. за 20млн. пришълци. Сумата не е толкова голяма за ЕС и е по-малка от гръцкия дълг. Планът може да се ускори десетократно със 100 бр. 747 или А-380. Алтернативата на този план е гражданска война след 10-15 години.
  • 7 Пешо

    14 0 Отговор
    И правилно, мисли за американските граждани както се полага на един президент на сащ. Не иска да обръща страната в коптор.
  • 8 Дани

    12 0 Отговор
    Дана и Европа се събуди.
  • 9 Да ги прати

    3 3 Отговор
    у назе да се увеличи прираста на населението...
  • 10 Aлфа Bълкът

    4 1 Отговор
    20млн ми се вижда невъзможна цифра, пък църните им са най-големият проблем защото не работят, разпространяват дрога, извършват 1/3 от престъпнията в САЩ и висят на социални, а латиносите поне бачкат повечето.
  • 11 баба ти Ванга

    4 2 Отговор
    Да ги изпратят на фронта в Украйна срещу орките.

    Коментиран от #14

  • 12 Боко

    6 1 Отговор
    Браво на Тръмп!!! Так надо держать!
  • 13 НЕКА ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ ,

    1 1 Отговор
    ЧЕ КАНАДКАТА ЕМИГРАНТКА НА КИРО НИ НАХРАНИ С ХЛЯБ ПО 200 ЛЕВА БРОЯ !

    Коментиран от #15

  • 14 Ха ха ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "баба ти Ванга":

    А мари бабо, нали ще се юрнат да бягат и ще залеят гЕвропката. А може и у вазье да похлопат. Не са по - различни от хъхрещите академици.
  • 15 Ма те

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "НЕКА ДОЙДАТ В БЪЛГАРИЯ ,":

    много полезни тез торти бе. Безглутеинови, здравословни.