14 Юли, 2024 06:30 3 211 20

Откриха останки от екипажа на катастрофиралия руски самолет ВИДЕО

  • самолет-
  • екипаж-
  • загинали-
  • русия

Информацията от черните кутии е свалена

На мястото на катастрофата на руския пътнически самолет Сухой Superjet в Московска област са намерени фрагменти от телата на членове на екипажа, съобщи за РИА Новости представител на службите за спешна помощ.

„В събота вечерта бяха намерени фрагменти от телата на пилотите“, каза той.

По-рано в събота официалният представител на руския Следствен комитет Светлана Петренко съобщи, че черните кутии на разбилия се самолет са открити и са изпратени за декодиране. Разследващите разпитват свидетели и очевидци на инцидента, а огледът на местопроизшествието продължава.

Както изясни Междудържавният авиационен комитет, доставените им полетни записващи устройства са били подложени на температурни въздействия и са получили значителни механични повреди, но специалистите са успели успешно да копират цялата полетна информация.

Самолетът се разби на 12 юли в гора близо до Коломна. На борда е имало двама пилоти и навигатор, всички загинали. Московската междурегионална транспортна прокуратура заяви, че самолетът е на "Газпром авиа".

Следственият комитет образува наказателно дело. Според получените данни самолетът е излетял от завода след ремонт и се е насочил към летище Внуково, но се е разбил близо до село Апраксино.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    12 8 Отговор
    Бог да ги Прости

    Коментиран от #3

  • 2 В Черните Кутии

    26 22 Отговор
    Няма информация за това че
    Руските Пилоти са били
    Нафиркани.
    Руски Пияндурнци в действие.

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Да са

    34 18 Отговор
    живи и здрави. 3 окупатора по-малко

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 с май ка ти

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Много рано си станал":

    не са лягали ма
  • 8 Бе що да е мършa?

    18 4 Отговор

    До коментар #6 от "Много рано си станал":

    Човекът си е жив, щом си пише коментари, за разлика от 556к ГРУЗ200+3 льотчика фира от скапан руски ремонт.
  • 9 Хмхмхмхмхм

    13 4 Отговор
    Мдааа, изпълнителните директори вече ги товарят на килограм в несигурните газпромски самолетчики и айде- в небитието на концерт на кобзон,,, щото и България предяви иск срещу газпром за поръчани, но недоставени- в противоречие с газовия договор- количества руски тръбен природен газ....Очаквам нова вълна от самоубити газпромски служители, този път- от правният им отдел;0

    Коментиран от #10

  • 10 россиян..

    2 11 Отговор

    До коментар #9 от "Хмхмхмхмхм":

    А бе що не идеш на госкьие на кобзонь-да ти попее малько..степань и петлюра ще ти свиркать-а ти ще им поиграш казачок-от радость.

    Коментиран от #11

  • 11 Хмхмхмхмх

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "россиян..":

    A, не, мерси- за мен е радост, че нашите от булгаргаз най- накрая заведоха иск срещу газпром за милиони евро обезщетение. Газпром губи делото и ще дължи, докато не си плати всичко заедно с лихвите, на булгаргаз- т.е. на България. Аре сега поддръжниците на из///раждане пак да се гаврят със софиянци, че без руския газ ще стоим на студено и тъмно- аре, де- чакам;0 Я сега газпром пак да пуска клипове, как без руския тръбен газ, в София сме щели да се топлим на дърва, и ще стоим на тъмно;0

    Коментиран от #13

  • 12 хе хе

    8 1 Отговор
    Безаналоговия ултрасупердупер фърчипляктор още лети с навигатор на борда. Радиста е бил болнични и е оцелял.
  • 13 россиян..

    2 9 Отговор

    До коментар #11 от "Хмхмхмхмх":

    Слава на вова..издигна в питер-най високата сграда в европа,благодарение на дългогодишното спонсорство на нефтохима в бургас..а булгурьистанци плескать и викать бис бис.

    Коментиран от #14

  • 14 Хмхмхмхмхм

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "россиян..":

    Ааа, не е точно така... Няма вече- курица не птица, Болгария не за граница. Свърши вашето в България. Остава новото НС да въведе и правен режим на неподдържане на двойно гражданство с държави извън ЕС, и всички руски граждани, живеещи в България, които нямат необходимия брой години за натурализирано бг гражданство, ще се окъкат;0 Няма да имат шанс чрез бг гражданство безпрепятствено да се вмъкват в ЕС, за да извършват вредителска за България и ЕС дейност...

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Краси

    10 2 Отговор
    Отломките от руските самолети са най-здравите и запазени на света.
  • 18 россиян..

    3 8 Отговор

    До коментар #14 от "Хмхмхмхмхм":

    Слава на вова..благодарение на него и австро-унгария не дадоха на булгурьистаньци да си направят поне едно отклонение на транзитния газопровод..минаващ през них..с мацковская газ за е.с.

    Коментиран от #19, #20

  • 19 джигит

    6 0 Отговор

    До коментар #18 от "россиян..":

    наташа боршь сварила?попку и рот помила?а нука встан раком
  • 20 Хмхмхмхмхм

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "россиян..":

    Булгуристанците са в татарстан- ние сме БЪлгария. Булгурията е в нацистка русия, но някакси все на руснаците им се иска да пришият всичко гадно на България... А иначе все се врат в България и до последно краката им не искаха да ги изнесат от България- не от татарстан... Руски нацистки двиличници, лицемери и шизо////френици...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания