Тема: Украйна

10 Октомври, 2024 10:21 1 801 88

Отлагането на срещата в "Рамщайн" е неуспех за украинския президент Зеленски

  • украйна-
  • рамщайн-
  • володимир зеленски-
  • зеленски-
  • нато-
  • сащ-
  • русия-
  • война

Зеленски се надяваше да използва срещата, за да сплоти западните съюзници около така наречения си "план за победа"

Отлагането на срещата в "Рамщайн" е неуспех за украинския президент Зеленски - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Срещата на върха за Украйна в американската военновъздушна база "Рамщайн" в Германия, която трябваше да се състои в събота, беше отложена, след като американският президент Джо Байдън отмени посещението си във Федералната република заради урагана "Милтън". Днес това е една от водещите теми в западния печат, пише БТА.

"Забавянето е неуспех за украинския президент Володимир Зеленски, който се надяваше да използва срещата, за да сплоти западните съюзници около така наречения си "план за победа" – стратегия, целяща да укрепи позициите на Украйна на бойното поле дотолкова, че да принуди Русия да седне на масата за преговори", пише в. "Ню Йорк таймс".

Още новини от Украйна

Първоначално форумът, чието официално име е Контактна група за предоставяне на отбранителна помощ на Украйна, беше планиран за събота в германската военновъздушна база "Рамщайн". Срещата на високо равнище имаше за цел да вдъхне на Киев кураж, да му осигури допълнителна подкрепа и също така да демонстрира силната подкрепа на президента Байдън за Украйна месец преди американците да изберат негов наследник, отбелязва вестникът.

Представители на американската армия в "Рамщайн" потвърдиха информацията, че срещата на върха е била отложена, но не посочиха за коя дата се очаква да бъде пренасрочена. По време на официалната си държавна визита в Германия Байдън щеше да разговаря с канцлера Олаф Шолц, президента на Франция Еманюел Макрон и премиера на Великобритания Киър Стармър. Тези срещи също бяха отменени, заяви говорителят на германското правителство Щефен Хебещрайт.

Форумът в "Рамщайн" щеше да бъде централна част от четиридневната визита на Байдън в Германия, пише британският в. "Гардиън". Но също така бе и възможност за Украйна да представи предложения за прекратяване на сраженията, макар че не е ясно как може да се постигне това. Русия продължава постепенно да извоюва позиции в Източна Украйна и Кремъл се надява, че ако кандидатът за президент на Републиканската партия на САЩ Доналд Тръмп спечели изборите през ноември, военната подкрепа в размер на милиарди долари ще бъде спряна, отбелязва изданието. Имаше и предположения, че в "Рамщайн" ще бъдат обсъдени конкретни стъпки за евентуалното присъединяване на Украйна към НАТО, допълва "Гардиън".

Според съобщения в медиите двайсет и петата среща за Украйна в "Рамщайн" трябваше да изиграе особена роля, а украинският външен министър Андрий Сибига заяви, че предстои вземането на "исторически решения", пише германският в. "Цайт". Зеленски обяви, че ще присъства лично на форума в Германия с оглед на факта, че в него ще участва и Байдън, отбелязва изданието. Както Зеленски, така и Байдън досега най-често изпращаха в "Рамщайн” своите министри на отбраната. Планираната визита на Байдън породи предположения, че в "Рамщайн" могат да бъдат поети значителни ангажименти към Украйна, пише още "Цайт". Една от обсъжданите теми щеше да бъде и исканото от Киев разрешение да използва американски оръжия с голям обсег срещу военни цели на руска територия. Имаше и съобщения, че от Украйна биха могли да бъдат поискани териториални отстъпки, а в замяна тя да получи покана за членство в НАТО или други гаранции за сигурност, допълва германският вестник.

Зеленски от месеци описва подобен сценарий като приемлив от украинска гледна точка край на войната. Руският държавен глава Владимир Путин неведнъж е изключвал възможността за прекратяване на войната при тези условия, но и поддръжниците на Украйна досега не са поемали ангажимента да предприемат стъпки като присъединяването ѝ към алианса, припомня изданието.

Германското правителство не иска отмяната на срещата да се възприема като знак за намаляваща подкрепа за Украйна, посочва "Цайт". Киев може да разчита на подкрепата на Германия, САЩ и останалите съюзници, увери говорителят на германското правителство Хебещрайт. "Ако е необходимо да обсъдим нещо друго, ние със сигурност може се съберем във възможно най-бързо", допълни той.

Въпреки че Байдън отложи пътуването си до Германия заради урагана "Милтън", Зеленски ще посети Берлин, пише в. "Франкфуртер алгемайне цайтунг".

Зеленски вчера участва в срещата на върха Украйна–Югоизточна Европа, на която 12 страни от Югоизточна Европа, включително и Турция, постигнаха съгласие, че едно от условията за мир в Украйна трябва да бъде изтеглянето на Русия от всички украински области. Те се изказаха и в подкрепа на мирния план на Зеленски, както и за присъединяването на Украйна към НАТО, отбелязва германският вестник.

Днес британският премиер ще приеме Зеленски в Лондон, а след това украинският лидер ще разговаря с новия генерален секретар на алианса Марк Рюте. По-късно през деня украинския президент ще посети Париж, за да се срещне с френския си колега Еманюел Макрон. В Елисейския дворец Зеленски вероятно ще обсъди предоставянето на допълнителна военна помощ. Тази седмица френското правителство заяви, че ще изпрати на Киев обещаните изтребители "Мираж" през първото тримесечие на следващата година. Украински пилоти и механици вече се обучават във Франция, отбелязва "Франкфуртер алгемайне цайтунг".

Зеленски утре ще пристигне в Берлин, за да разговаря с канцлера Олаф Шолц и президента Франк-Валтер Щайнмайер. Визитите на украинския лидер в Лондон, Париж и Берлин следват отлагането на срещата на върха в "Рамщайн", обобщава германският вестник.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Руският мародер дето гепи милиарди от ва

    4 62 Отговор
    Путлерчето с памперса още на 1ви март 2022 г заобгради Киев с военна колона дълга 60 км, но Ротшилдите му се развикаха и то побягна с армията си. 😅🤣😅

    Коментиран от #6, #12, #28

  • 2 Зелю шмърка успешно

    70 2 Отговор
    Това ли е неуспех? Зеления клоун наркоман си изтрепа народа и си затри държавата, ама някаква си несъществена среща на поредна доза безсмислени дрънканици било неуспех

    Коментиран от #60

  • 3 Атила

    61 2 Отговор
    Господин Зеленски е с Изтекъл срок На Годност

    Коментиран от #78

  • 4 Вашето мнение

    56 0 Отговор
    На зеленски още вярва само добре дресирания козяшки жълтопаветник.
  • 5 пешо

    54 1 Отговор
    клоуна омръзна на всички ,никой не го иска вече
  • 6 Въпрос за 100 лева

    24 8 Отговор

    До коментар #1 от "Руският мародер дето гепи милиарди от ва":

    По-добре ли щеше да е западът да му конфискува единия трилион долара гепени от ватите с външни тоалетни?
  • 7 Гост

    14 0 Отговор
    Докато умните се наумуват...
  • 8 честен ционист

    33 12 Отговор
    Мажат му ските вече на Зеленко. Вова ще си го прибере, свърши каквото можа да свърши завалията, без да го притрепе некой пиян укропчик, ама и те като Ганя с по 2 мозъчни клетки.

    Коментиран от #13, #14, #22

  • 9 Папата

    33 0 Отговор
    Приготвяй чаршафа младеж.
  • 10 Дън Бай

    27 0 Отговор
    И сега Зеленски няма кураж. Байдън няма да му вдъхне. Ко прайм?
  • 11 Ще разговяря той

    32 0 Отговор
    Скоро портиерите в западните страни няма да го пускат да влиза в сградите. То бива мрънкане и крънкане, но този донадя и на най-терпеливите.
  • 12 Тролейбус

    21 2 Отговор

    До коментар #1 от "Руският мародер дето гепи милиарди от ва":

    На копи пейст на едно и също в различни статии, не плащат двойно центове. Не се хаби напразно.
  • 13 аз#СВО

    0 27 Отговор

    До коментар #8 от "честен ционист":

    Към днешна дата са утрепани 678 000 ватенки.

    Коментиран от #20, #53

  • 14 гост

    19 0 Отговор

    До коментар #8 от "честен ционист":

    приберат ли го ше го черпат чай и после аеее

    Коментиран от #25

  • 15 Копейките по цял ден пишат тук

    2 19 Отговор
    После показват какво са писали и им плащат по 30 лева.

    Коментиран от #87

  • 16 Ама

    20 1 Отговор
    Зеленски е синоним на Провал!
  • 17 Рамщайн

    21 0 Отговор
    Е нали там ще иска още 500 милиарда
    Джобни.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ТаУмВзе

    18 0 Отговор
    Праведната Пропаганда няма да се усети, че Зеле не е президетче от има нема 6 месеца! Натам е ясно за кво иде реч.
  • 20 честен ционист

    7 8 Отговор

    До коментар #13 от "аз#СВО":

    Повечето ненужни затворници. Русия ще възстанови популацията си с квоти на бяло население от загиваща Европа. Немчура се реди на опашка за имоти в Сибир чак до Владивосток.
  • 21 Копейки,

    0 16 Отговор
    Е тоя на снимката такова татковата на Епилираният живеещ в бункерите.Там и ще живее до края на дните си.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Зеленски истински мъжкар!

    2 19 Отговор
    Не като кремилската хлорограма.

    Коментиран от #39, #62

  • 24 Ами новата

    19 1 Отговор
    ядрена доктрина събуди старците на власт и изкуствените им чийнета затракаха.
    Вече се разбра, че няма как да се победи страна, която е една от двете в нашият свят, с ядрена триада на въоръжение. Другата са САЩ. НО, за всеки е лудост да се ударят тези двете челно, нищо няма да остане от тях. Тогава, къкъв интерес или нещо "толкова важно" може да ги накара да се анихилират? А клоуна реве и кърши пръсти, тръшка се... използва целият си репертоар на комик, но когато нещата отидоха толкова далеч, само луди и ненормални биха предпочели да играят тази игра до края!

    Коментиран от #30

  • 25 честен ционист

    0 16 Отговор

    До коментар #14 от "гост":

    Черпат ги с кафе предателите, но Зеленски е наше момче, нищо няма да му се случи.

    Коментиран от #41

  • 26 Президент

    16 0 Отговор
    Какъв президент е той..... на нещо не съществуващо.
  • 27 щели били спявки да правят

    10 0 Отговор
    оркестър Филип Кутю в американската военновъздушна база "Рамщайн"
  • 28 Причина - следствие

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Руският мародер дето гепи милиарди от ва":

    След като гарантите на минския договор - Германия и Фаранция признаха, че са лъгали, че искат да спрат военните действия от 2014 година, днес
    Русия трудно би се хванала на нови лъжи.
    Освен това, като следствие от тогава паднаха много свидни жертви. Това няма да бъде забравено. Освен това запада продължава да пълни Украйна с оръжия, включително химически и забранени за използваме. На Русия какво и остава, освен да се бори до край?
    Дай Боже по-скоро мир!
  • 29 Нено

    18 1 Отговор
    Отлагането на президентските избори в 0крайне също е провал
  • 30 даааааа

    1 9 Отговор

    До коментар #24 от "Ами новата":

    Сърмата е от новата доктрина.Върхът.Два метра тръгва на горе после копае 60 метра надолу.

    Коментиран от #55

  • 31 Социологиста

    12 0 Отговор
    С една дума срещата се отлага за догодина
  • 32 Никаква работа нямат

    14 0 Отговор
    Политици във военни бази. Свършиха ли сградите в Брюксел ?
  • 33 Механик

    24 0 Отговор
    Казах го преди и пак го повтарям! Черната серия почна вече за Зеленски. От тук нататък, за него няма да има добри вести. Проблемите в Израел са по-належащи за САЩ. Още повече, че там вече се усещат, че украинския сценарий не се състоя. А и вече в Украина се похарчиха колосални суми, при това съвсем неоправдани и без никакъв рандеман.
    Свърши времето, когато медиите славословеха Зеленски. Образът му на борец за свобода и справедливост, който така старателно му бе изграждан се срина.

    Коментиран от #49, #51

  • 34 антрашпиц

    16 0 Отговор
    А той зелю си е обречен а неуспех.Скоро неговата авантюра ще приключи с фиаско.
  • 35 Трол

    14 1 Отговор
    Г-н Зеленски е фен на Рамщайн.
  • 36 ПО ТОЧНО

    22 0 Отговор
    ПРЕЛЪСТЕН И ИЗОСТАВЕН..........ПО АМЕРИКАНСКИ......!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Смеххх

    15 0 Отговор
    Хубавото е, ще се снима наскоро в Суми, което е гаранция за падането и на този град... където се е снимал... винаги пада след няколко месеца.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 американската военновъздушна база

    19 0 Отговор
    "Рамщайн" в Германия е окупирана територия и дефакто САЩ са окупатори. Същото важи и за базите в Кипър и Гуантанамо Куба. Може и в Гуантамамо да се съберат нищожествата по тази логика
  • 41 гост

    10 0 Отговор

    До коментар #25 от "честен ционист":

    Ааааааааа не вярвам. Ако не го черпат чай, то поне един Новичок ше му закичат на изпроводяк.
  • 42 Мара шепова

    9 0 Отговор
    Я да чуем оборските опорки.
  • 43 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    12 0 Отговор
    Дядо БайПън вече си има по-важна работа - вятъра в САЩ ‼️‼️‼️
  • 44 az #СВО

    12 0 Отговор
    Накратко:

    Неуспехът не е за просрочения, а за запада, защото той управлява действията на просрочения!
  • 45 Щеше да се състои

    11 0 Отговор
    Само че темата щеше да е "Контактна група за предоТВРАТЯВАне на отбранителна помощ на Украйна". Затова Бай Дън я отмени (отложи за след изборие). Я Камалата, я камиларя.
  • 46 васил конакчиев

    17 1 Отговор
    От тоя наркоман клоун нищо не зависи той е формално поставен Украйна управляват Англосаксонците най вече Англичаните . Убеждават цялата Световна общественост ,че той е" демократично " избран от Украинският народ . ( наплюват на вашата демокрация ако е назначена от САЩ тя е демократична страна )
  • 47 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 0 Отговор
    А вицето, Камила, каза на ZE в прав текст да е готов да го гръмнат 🥸
  • 48 Подсказват на фюрерчето

    10 0 Отговор
    какво трябва да направи, но то си живее в неговия розов балон.
  • 49 честен ционист

    3 13 Отговор

    До коментар #33 от "Механик":

    Точно медиите са виновни за сринатото реноме на Зеленски, но най-слабите игри на един актьор винаги идват в залеза на кариерата му.

    Коментиран от #54

  • 50 От къде на къде

    15 0 Отговор
    европейски политици ще бъдат привиквани в американски военни бази ? Що за извратена реалност се гради в ЕС
  • 51 антрашпиц

    12 0 Отговор

    До коментар #33 от "Механик":

    Нищо все още не е свършило ,докато не огладнее презадоволения колективен запад, нищо е е свършило.Само погледни наште престъпници (така наречените политици-лакеи) колко пара наринаха на укрите,и то да е само това,ами колко жито и друго се пласира тука без проблем но със дъмпинг.Тааа,така де, рано е още,освен ако дъртия не посъветва клоуна да вдигне бялото знаме ....
  • 52 ПУТИН БОКЛУК

    2 13 Отговор
    Нещо да кажете за "невидимия" дрон "охотник" дето даде фира и вече е в ръцете на украинците и го предадоха на САЩ? А за спирането на продукцията на Су-57 щото се оказа пълен майтап и че в крайна сметка РУСИЯ ЩЕ КУПУВА ОТ КИТАЙ ТАКИВА САМОЛЕТИ? Ма много изоставате с новините.

    Коментиран от #71

  • 53 Утрепани са толкова

    12 1 Отговор

    До коментар #13 от "аз#СВО":

    ама ватенки в украински одежди. Гледаме като стане напечено как се събличат и преобли„чат в цивилно облекло за да спасят гнилата си кожица,но уви,по нацистките символи бързо ги разпознават и ги заторяват. Да видиш укропо нацист с татуировки с пречупени кръстове и нацистка символика обут в женски дрехи,е няма такъв цирк и жалка картина. Смели са срещу цивилните,но кат ги набарат руснаците стават меки кат памук.
  • 54 Неначесан ционист

    9 0 Отговор

    До коментар #49 от "честен ционист":

    Тебе ще те и зна.силя. боклук скаапан
  • 55 Ха-ха

    12 0 Отговор

    До коментар #30 от "даааааа":

    Сармата е нов носител. Има доста изменения и подобрения в сравнение със старата "Воевода", наречена някога от натото сатана.
    Тези поне разработват, тестват опитват нещо ново и по-съвършенно. А къде изчезват 900-те милиарда долара годишен военен бюджет на сащиянците? Защо нямат нищо ново? Даже и едни хиперзвукови ракети не са разработили, докато такива вече има на въоръжение в Русия и в Китай? Дори и ракетите на Иран, с които удари наскоро Израел, НЕ са чисто балистически, ами имат изменение на траекторията си и така "великият Иджис" на САЩ, както и "великият железен купол" НЕ МОЖАХА ДА ГИ СПРАТ? При нови разработки винаги имаш и проблеми, НО ако стоиш и не правиш нищо, никога няма да разработиш нищо ново! След 99 опита ще се получи. Авангардите са разработвани от над 400 предприятия в Русия, години наред... Доката се получи! И така става с много упорит труд, опит и грешки!
  • 56 Хе хе...

    15 0 Отговор
    "Германското правителство не иска отмяната на срещата да се възприема като знак за намаляваща подкрепа за Украйна"

    Последно сега, ОТЛАГАНЕ или ОТМЯНА?
  • 57 Радио Елто

    4 1 Отговор

    До коментар #37 от "честен ционист":

    Вашата Злоба към Българите е Необяснима Какво ви се е Случило
    Нещо в Детството ли
  • 58 Не може

    13 0 Отговор
    среща във военна база като "Рамщайн" да има и това да мине за нормална дипломация..... Има си места и институции къде се правят подобни форуми. Евро-помиярите наричани "лидери" тотално не са у час кои са и за какво са
  • 59 На Зельо не му се Отваря Парашута!

    13 0 Отговор
    Всеки от Лидерите се измъква по търлъци! Докато дойде на власт Тръмп!!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ко стана?

    11 1 Отговор
    Перемогата мина ли? Щот идин преател иска да одиме у Крим на плаж, че убуу времето... А па рушнаците ни искат визи, та за туй питам.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Бе то

    10 0 Отговор

    До коментар #60 от "Ало хахото":

    И на теб да ти опрат калашника в гърба и ти ще се праиш че стреляш срещу врага, ама вече и такива не му останаха на зеля, та да демонстрира ентусиазъм. Ама ти можеш да му помогнеш от сърце. Ама не от тук, списане на фантастика, а там -на място -с устрем и ентусиазъм.

    Коментиран от #66

  • 64 az #СВО

    10 0 Отговор
    Любопитно:

    Танкът Т-72Б3М, който спечели танковия биатлон, издържа 19 преки попадения в зоната на СВО и се върна от боя без загуби благодарение на своята издръжливост и умелите действия на екипажа!

    Ударите са били от ПТРК, FPV дронове, дронове камикадзе.

    Модификацията Т-72Б3М се оказва изключително успешна и значително по-добре защитена от западните образци основни бойни танкове - Абрамс, Чалънджър, Леопард.
  • 65 Срещата на "върха"

    11 0 Отговор
    на Зеленият ненормалник в американската военновъздушна база "Рамщайн" в Германия се отлага и ще бъде в подземията на някоя хубава военна база в Сибир ......на "върха"
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 На всички вече им писнаха

    13 0 Отговор
    малоумните срещи на Зеленият
  • 68 Име

    5 0 Отговор
    Престъпник!
  • 69 Нещо май...?!

    4 0 Отговор
    На Зеленски му зачестиха...загубите!
    И в дипломацията и на фронта...!
  • 70 Ако някой от присъстващите примерно

    7 1 Отговор
    го убият в американската база никой в Европа не може да разследва и обвинения да повдига. Луди трябва да са политиците които се съгласяват да влязат там. Отделно на територията на Рамщайн не важи дипломаатическият статут нито пък каквото и да е цивилно законодателство.
  • 71 А нещо за предадените в...

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "ПУТИН БОКЛУК":

    ...,,РосКосмос технологии на пленените Абрамс и Леопард...?!
    Четете бре хора...!

    Коментиран от #73, #77

  • 72 Дон Кохон

    0 6 Отговор
    Уж Зеленски щели да го бесят неговите, а фактът е че Путин искаха да го бесят неговите от нацистката организация Вагнер, начело с придворния му олигарх Пригожин, който ги поведе на въоръжено въстание към Москва.Толкоз за руските тролски опорки и простотии, говорещи винаги точно обратното на истината.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Ники

    5 0 Отговор
    Западните партньори имат информация че главнокомандващия на Украйна г-н Зеленски, отново е предозирал, това е причината за отлагането.
  • 75 Камалата нали му каза

    4 0 Отговор
    ЧЕ МУ Е ВРЕМЕ ДА МРЕ. ...
    . КВО СЕ ОСЛУШВА
  • 76 Тръмп

    0 4 Отговор
    Руска фашистка истерия. Няма такава малоумщина.

    Коментиран от #82

  • 77 ПУТИН БОКЛУК

    0 3 Отговор

    До коментар #71 от "А нещо за предадените в...":

    Дай да видим измишльотините ти за РосКомикс. Или нещо не можеш да ги намериш. Аз като казвам и показвам, а ти???

    Коментиран от #84

  • 78 ... "господин" ЛИ?!!!

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Атила":

    .... глист в червото на сащнато ....!!!
  • 79 Ти въобще следиш ли кво става в

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "Ало хахото":

    404 или си в алтернативно измерение от белия прах по носа ти бе цър вул. Насилствено закарани на фронта хванати от улицата,като повече от половината не доживяват и един дообяд ,а останлите дезертират,предават се или ги избиват заград отрядите на азов и галичина. Спри наркоса и погледни реално шмъркач долен.

    Коментиран от #85

  • 80 МДАА... ЕСТЕСТВЕНО...

    1 0 Отговор
    ... на зелений успеха е САМО в шмъркалото...😁😁😁
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Русофилчето

    0 2 Отговор
    Притеснен съм и ще се обадя на Митрофанова. Губим фронта в интернет и социалните мрежи. Какви ли не измислици съчиняваме, за да изкараме Зеленски фашист, а Путин освободител, но вече дори и най-глупавите и ограничени хора не се хващат. Нормалните и информираните хора стават заплашително и критично много. Истината е отрова за нашата пропаганда и я убива. Трябва да се вземат мерки, но честно казано не знам какви. Още повече тролове и още повече лъжи, може би. Друг изход не виждам, иначе губим войната на информационното поле. Путин с нами! Слава Расии!
  • 84 Объркал е човека

    2 1 Отговор

    До коментар #77 от "ПУТИН БОКЛУК":

    и вместо в Урал вагон завод където го стовариха последния Леопард 2 А6 ,а преди това Абрамс и Челинджър за изучаване,е написал Росскосмос,които не се занимават с това,но и тяхната задача за победоносния марш на руската армия е доста голям,което си личи и на фронта,където падат един след друг ключови и стратегически укреп райони изграждани от 2014г. Ето например днес на картата на бойните действия показаха,че руската група център е в близост до Слаянск и Краматорск,както и до Покровск,а това са възлови укреп райони и стратегически такива.Самите укро питеци споменавт,че загубата на Покровск е огромна загуба за металургията която поддържа военната структура на 404. Сещаш ли се кво става като си загубиш стратегически отрасъл с военно значение или нямаш мозък за толкова.

    Коментиран от #88

  • 85 Ало хахото

    0 2 Отговор

    До коментар #79 от "Ти въобще следиш ли кво става в":

    Не отговори на въпроса защо Путин се моли за севернокорейски войници и събира паплач от цял свят. Къде са руснаците готови да се бият за неговата "свята" кауза? Защо имаше въстание срещу него? Защо руснаците се самоосакатяват и бутат подкупи, за да не отидат на фронта? Защо на втория ден от специалната военна излагация имаше 50 хиляди млади руснаци на финландската граница? Да продължавам ли с въпросите, на които не получавам отговори?
  • 86 Баце ЕООД

    1 1 Отговор
    Този човек не е Президента на украйна ... актьор е
  • 87 Много сложно си го описал?!

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Копейките по цял ден пишат тук":

    Митрофанова отваря сайта и гледа поверените и никове какво са писали и съответно плаща,или -не...!
    И то в рубли,а не в...левове...!
    Ей,ама много сте зле...-,,Центовете"...!
  • 88 Прав си!

    1 0 Отговор

    До коментар #84 от "Объркал е човека":

    Извинявам се!
    Механическа грешка!
    Имах в предвид точно-
    ,,Урал вагон завод"...!!!
    Но и ,,РосКосмос" работят яко по въпроса с ...,,денацифицирането...!
Новини по държави: