27 Октомври, 2024 13:30 2 445 8

14 гости на хотел в Гърция са в болница

  • гърция-
  • ранени-
  • болница-
  • въглероден оксид

Предполага се изтичане на въглероден оксид

14 гости на хотел в Гърция са в болница - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Четиринадесет души са проявили симптоми на натравяне с въглероден монооксид днес сутринта в хотел в с. Лимнохори, Северна Гърция, съобщи гръцкият вестник „Катимерини“, цитиран от БТА.

Според доклади всичките 14 души са проявили респираторни проблеми и са били транспортирани до болници, като някои от тях са били в безсъзнание. Смята се, че вероятната причина е изтичане на въглероден оксид от отоплителната система на хотела.

Противопожарна служба, както и полиция, са пристигнали веднага на мястото, за да евакуират сградата.

Съобщава се, че най-малко двама от хоспитализираните са в тежко състояние, като един вече е интубиран. Собственикът на хотела е бил задържан и към момента се намира в ареста.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хи Хи Хии 🤣🤣🤣

    19 1 Отговор
    НЕ ГИ МИСЛЕТЕ ГЪРЧОЛЯТА.. ТЕ ИМАТ И СЪД И ПРОКУРАТУРА И ПОЛИЦИЯ И ДЕЙСТВАТ ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА
  • 2 айде нема нужда

    8 22 Отговор
    Да си бяха стояли в България , нямаше да им се случи ...Чий го държат там ?! И у нас има хотели , с не по-лоши условия от Гърция ...

    Коментиран от #4, #8

  • 3 Мдааааа...

    11 4 Отговор
    Тези са били някои зиморничави кифли и са поискали да им запалят печките/парното.
  • 4 Хи Хи Хии 🤣🤣🤣

    15 4 Отговор

    До коментар #2 от "айде нема нужда":

    иМАЛО И У НАС ХОТЕЛИ... ТИ ВЕРВАШ ЛИ СИ ЧЕ ТИЯ БАРДАЦИ У НАС МОЖЕШ ДА НАРЕЧЕШ ХОТЕЛИ..
  • 5 Ами

    8 2 Отговор
    Сигурно члена ми дириха там, вероятно ;)
  • 6 Пипи дългото чорапче

    10 0 Отговор
    Гости на хотел СА БОЛНИЦА ,това заглавие от кой етнос е написано?Хора заради,хора без пол,???????А Някой да е учил български език Случайно,или ТО ТОВА НЕМА НУЖДА??????
  • 7 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    8 0 Отговор
    Оксид, та монооксид, та не знам си какво. Едно време на чист български си му казвахме окис. Когато е с един атом кислород е окис. Когато е с два атома кислород е двуокис. Сега се бъркате и не знаете оксид ли е, окис ли е монооксид ли е? А като изтърсите азотни окиси, еми съвсем обърквате процедурата за дебългаризация на езика ни!
  • 8 Баба Гошка

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "айде нема нужда":

    То, че кма хотели - има, ама все в хотела ли си седиш? Като поизпълзиш навънка от оградата на хотела, те обгръща милата родна картинка. Мръсотия, неподдържани градинки, ако изобщо има, кученца, организирани на глутници, разбити улици, кандидати да те премажат с колите си и т.н.
Новини по държави: