Last news in Fakti

20 Юни, 2014 15:46 1 238 3

Кристалина Георгиева дари 20 000 лева за пороя в България

  • кристалина георгиева

Българският Червен кръст ще има грижата събраните средства да стигнат най-бързо до най-нуждаещите се

С болка следим тревожните новини от наводненията в България. Вярвам, че никой от нас не е безучастен към съдбата на пострадалите. Те имат нужда от нашата помощ, а България има нужда от единство, солидарност и сплотеност.

Това заяви в профила си във Фейсбук европейският комисар Кристалина Георгиева/

Дарявам 20 хиляди лева лични средства за хората в беда. Дарявам ги от сърце, чрез специалната сметка на Българския Червен кръст в Уникредит Булбанк АД, сметка BG64UNCR76301078660913, BIC UNCRBGSF, посочва Кристалина Георгиева. Призовавам всички, които ги боли за пострадалите, да помогнат с каквото и с колкото могат.

Българският Червен кръст ще има грижата събраните средства да стигнат най-бързо до най-нуждаещите се.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    3 0 Отговор
  • 2 ярослав станчев

    2 1 Отговор
    Въх,че тя много дала,милата.Кажи-речи една евро-комисарска заплата.Паметник трябва да и издигнат.В цял ръст.В центъра на Аспарухово и пред автогарата в Добрич.Туй ще да е явно великата помощ от братския ЕС.

    Коментиран от #3

  • 3 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ярослав станчев":

    Е ти нямаш угода, какво искаш фондация да направи и цялата си заплата в нея да влага. Какво направиха Боко, СерГей, Болен, ходролога Доган и другите ни "герои" от политическия ни живот..
Новини по държави: