Last news in Fakti

8 Април, 2020 09:55 4 848 5

Семейство Бекъм се скри на село от коронавируса

  • дейвид бекъм-
  • виктория бекъм-
  • футбол-
  • коронавирус

Единственият отсъстващ от фамилията е най-големият син Бруклин

Семейство Бекъм се скри на село от коронавируса - 1

Семейство Бекъм се изнесе в английската провинция. Дейвид, Виктория и три от четирите им деца са се скрили от коронавируса в красивата си селска къща в областта Котсуолд в Югозападна Англия.

Единственият отсъстващ от фамилията е най-големият син Бруклин, който е изолиран на друго място с гаджето си Никола Пелц. Къщата е запазена в античен староанглийски вид, като не липсват и удобства.

Семейство Бекъм се скри на село от коронавируса

Таткото Дейвид Бекъм е голям фен на огромната дървена вана и сауната, а в парцела има още тенис корт и малко футболно игрище.

Като глава на семейството, бившият капитан на Англия се показа и като майстор готвач. Той сготви вкусна пица, изпечена в специална каменна фурна.

Семейство Бекъм се скри на село от коронавируса

Селското усещане за дома се засилва от жълтите каменни стени и оригинални настилки от твърда дървесина, а стаите са обзаведени с меки плюшени мебели и декоративни килими.

Семейство Бекъм се скри на село от коронавируса


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Като видят опастност

    4 1 Отговор
    На село ,Като видят келепира в града
  • 2 Behemoth

    2 0 Отговор
    А тъз зайка пет ли ги е ушляпала....и как са се намали парвенютата като аристократично семейство от началото на двайсти век..
  • 3 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    САМО ИНФОРМИРАМ !!!--- НАД ХИЛЯДА И ШЕСТОТИН МЕТРА НАДМОРСКА ВИСОЧИНА НЯМА "КОРОНОВИРУС" !!! МОЖЕ ДА НЯМА И НАД ХИЛЯДА МЕТРА ,НО НЕ СЪМ СИГУРЕН !!! С ОЗОН СЕ ЛЕКУВА -И С ПЕНИЦИЛИН СЕ ЛЕКУВА , АМА КОЙ ДА СЛУША !!!!!!!!
  • 4 ПЕНКО

    1 1 Отговор
    НЕ МИСЛЕТЕ ЗА БАНСКО !!! ТАМ СИ ДОЙДОХА И СИ ОТИДОХА ЗАРАЗЕНИ !!! ТА КОЙ БАНСКАЛИЯ УМРЯ ОТ ...???
  • 5 Груьо

    1 1 Отговор
    ЦЪРВУЛА СИ Е ЦЪРВУЛ! СИГЪ ШЪ ДОИ КРАВИТЕ И ШЪ САДИ КОМПИРИ!😀