10 Април, 2020 08:25 2 015 2

Заразата спъва плановете на ЦСКА

  • цска-
  • стадион българска армия-
  • футбол-
  • коронавирус

В момента съм в карантина, а и кантората ми не работи до края на извънредното положение, така че дотогава едва ли ще има нещо изобщо, каза адвокат Станислав Трендафилов

Заразата спъва плановете на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

До края на извънредното положение у нас едва ли ще има раздвижване около базите на ЦСКА, съобщава вестник "Тема Спорт".

На 1-ви април беше публикувана оценката на "Армията" и Панчарево, която е в размер на 32,3 млн. лева. Малко след това Юлиян Инджов обяви, че предстои да се направи оценка и на стойността на футболистите и емблемата.

В скоро време обаче едва ли ще има раздвижване. Адвокатската кантора, с която работи ЦСКА, все още не е получила оценката за базите.

"Все още не са ми пратили оценката, от "Сердика Спортни имоти" не са се вързвали с мен все още", заяви адвокат Станислав Трендафилов, който работи с "армейците" по въпроса.

"В момента съм в карантина, а и кантората ми не работи до края на извънредното положение, така че дотогава едва ли ще има нещо изобщо", допълни Трендафилов, който преди седмица изрази мнение, че обявената оценка от 32,3 млн. лева му се струва завишена.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЧС

    0 2 Отговор
    Че тя вече я няма чумата по свините, що се притесняват ?
  • 2 Съдията Дред

    0 1 Отговор
    Егати адвоката, дето чака да му пратят оценката, а не си я изтегли от Търговският регистър. Пък и какво има да оценяват на ритнитопковците, нали идеята беше държавата да даде терена, а микрето да даде парите за строителството. Или това е някаква нова схема да се цуца от бюджета ? Кралев, кажи за какво става дума.