Last news in Fakti

12 Август, 2020 19:43 1 500 2

Шестима от Атлетик Билбао са болни от COVID-19

  • атлетик билбао-
  • болни-
  • тестове-
  • коронавирус

Испанския тим е поредният отбор, в който има заразени футболисти

Шестима от Атлетик Билбао са болни от COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

В Атлетик Билбао има шест позитивни проби за коронавирус. Тези, които са дали положителен тест за вируса, са изолирани в домовете си и ще им бъдат направени нови тестове следващата седмица. 

С оглед  ситуацията и следвайки указанията, зададени от Ла Лига, тренировъчните занимания на тима на Гаритано - които трябва да започнат утре следобед - ще започнат индивидуално. Освен това, както е установено в протокола, през следващия петък ще се извърши нов PCR тест на всички, които са дали отрицателни проби.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вирос

    4 0 Отговор
    Иво Стойнев, не разбрахте ли за толкова време, че не се пише "болни", а "заразени". 80% от заразените не се разболяват!. И малко интелект трябва.
  • 2 Гого

    3 0 Отговор
    Искат пак да спрат футбола ....