Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 15:19 4 868 16

Каназирева: Паниката сред хората е факт

  • коронавирус-
  • дани каназирева

Видя ли промяна в управлението на карловската болница, ще представя новите стажанти, заяви областният управител

Каназирева: Паниката сред хората е факт - 1

Областният управител ще разговаря с Тодор Чонов във връзка с разкриването на денонощни консултативни кабинети в пловдивските ДКЦ-та. Това заяви самата тя пред журналисти. Припомняме, че Дани Каназирева присъства на демонстрация на системата за координация между Спешна помощ и болниците. Тя предоставя данни за свободните легла в реално време.

"Разговаряла съм със здравния министър за ДКЦ- тата. Още през пролетта се опитахме да облекчим потока с разкриването на денонощните консултативни приемни кабинети, за да разтоварим Спешна помощ и болниците. Ако сега се включат ДКЦ-тата и разкрият по един такъв кабинет, ще бъде изключително полезно. Тази организация трябва да се поеме от общината. Наистина държа това да се случи", коментира тя.

Към момента функционират кабинетите в болниците "Каридад" и "Каспела", разкрит е такъв и в Окръжна болница. Не знам дали денонощният кабинет в Св. Мина продължава да функционира, както и този в ДКЦ "Изток", допълни Каназирева.

"Паниката е факт. Много хора, дори и да нямат нужда от хоспитализация, държат на всяка цена да бъдат прегледани. Има страх. Ако създадем още един филтър, това ще бъде облекчение", заключи тя.

Каназирева коментира и казуса с карловската болница.

"Болницата си има принципал - всичко е в ръцете на Община Карлово. Това, което мога да кажа, е че има проблеми от години. Според мен трябва да има нова организация, контрол, подкрепа за лекари и сестри и добра комуникация между тях и ръководството на болницата. В тази ситуация не можем да си позволим да има пороци в ръководството.

Когато видя промяна в начина на управлението, тогава ще представя и стажантите", заяви тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ORDO AB CHAO

    8 4 Отговор
    Няма паника, всичко е под контрол.

    Коментиран от #9

  • 2 Калинка гербаджийска

    10 5 Отговор
    ДДТ за теб !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мислещ

    25 1 Отговор
    Вярно е, за съжаление, медийната пропаганда продължава винаги да успява. И с "изборите" в щатско (И реакциите най-вече) го видяхме.
    Вчера без специално да се заглеждам, видях две зомбита да си карат сами колите с маски.
  • 5 Дебила

    18 3 Отговор
    трепери за жалкия си животец, страх го е да не пукне и да му се затрие калпавото семе.

    Коментиран от #6

  • 6 Мислещ

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Дебила":

    Дори не забелязват, че изобщо не живеят.

    Коментиран от #8

  • 7 ОТ РЕД КЪМ ХАОС

    4 1 Отговор
    МАСОНСКА МАКСИМА, ПИСАНЕ САМО НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
  • 8 Диверсант

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "Мислещ":

    Вероятно вируса ще изчезне когато измрат идиотите
  • 9 ДО #1

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ORDO AB CHAO":

    Е #7 КОМЕНТАР
  • 10 Кой плашеше хората с трупове?

    14 2 Отговор
    Кой не спира да представя в Черни краски резултатите от тестовете? Т.б ШАБ от купени детковци на които Шкафчев даваше кинти да надуват вувузелите и да плашат българите. С една цел, да не мислят за мизерията в която набута страната, корупцията, разпада на системите и морала. Срина всичко защото се мислеше, че е вечен и ще царува докато пукне. На българите им писна, разбраха най-накрая, че благодарение на този крадлив негрсмотник сме последни по всичко в ЕС. Март и Април щял да вдигне държавата???? Как бе мишко страхлива, няма икономика, няма инвестиции, няма резерв, опука го за самолети и кораби, които при един конфликт изобщо няма да свършат работа. Малкия и Среден бизнес той унищожи, тях как ще съживи? Пълна трагедия е страната, бедна, отчаяна, ограбена, с неработещо правителство пълно с некадърни послушници. Явно този е съвсем изтрещял и не знае какво говори!
  • 11 Гозман

    2 1 Отговор
    Няма нищо такова
  • 12 Здравчева

    11 1 Отговор
    Паниката е факт, защото всички други заболявания са изключени и съществува някакъв си вирус, от който е забранено да умираме от друго може! Каназирева много смъртни ще лежат на съвестта ти!
  • 13 Кви са тия политици по целия свят незнам

    4 1 Отговор
    90% ще умрът от страх😂може ли да се излиза по телевизият и да се говори как всички ще умрем в адска мъка, е кви са тия простотий🤔
  • 14 Пфф

    3 2 Отговор
    Тая се оказа поредната, платена, гробарска мисирка!!!
  • 15 Гери

    1 0 Отговор
    Каназирева задминава Б.Б. в управление на кризата в пловдивско. Тя знае, тя може, тя уволнява и назначава. Сега ако може и на Мистер Сенко да се направи и от десния си ръкав да вади доктори, а от левия медицински сестри.
  • 16 Да факт е

    0 0 Отговор
    При такива управляващи като теб е нормално