Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 08:01 2 671 15

Д-р Антъни Фаучи спечели награда от частна израелска фондация заради борбата с COVID-19

  • израел-
  • антъни фаучи-
  • коронавирус

Главният медицински консултант на президента Джо Байдън спечели наградата и за приноса за изследванията на ХИВ

Д-р Антъни Фаучи спечели награда от частна израелска фондация заради борбата с COVID-19  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Доктор Антъни Фаучи спечели наградата "Дан Давид" на частна израелска фондация, тъй като "смело е защитавал науката" през пандемията от COVID-19 и е подкрепял ваксините, които сега се използват по цял свят, съобщи Асошиейтед прес. Наградата е с парична равностойност от 1 милион щатски долара.

Главният медицински консултант на президента Джо Байдън спечели наградата и за приноса за изследванията на ХИВ.

Д-р Фаучи, който е на 80 години, служи вече при седми президент. Той е директор на Националния институт по алергология и инфекциозни болести от 1984 г.

Наградите "Дан Давид" са учредени през 2000 г. Те се присъждат в три категории - минало, настояще и бъдеще, всяка с фонд от 1 милион долара.

Антъни Фаучи печели наградата за постижения в настоящето в областта на общественото здравеопазване.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милчо

    26 1 Отговор
    Естествено, че еврейска фондация ще спечели! Някой да е очаквал друга??
  • 2 ТтттТ

    19 1 Отговор
    Пари от частна еврейска фондация....-лобизъм или корупция...???
  • 3 Хасан

    23 1 Отговор
    И какъв му е приноса !? Най много умрели от корона в Сащ
  • 4 Куба

    16 0 Отговор
    ЧАСТНА, ЕВРЕЙСКА ФОНДАЦИЯ, дава набрада от 1 милион долара на
    на ГЛАВНИЯ, МЕДИЦИНСКИ СЪВЕТНИК на джо байдън, койро е президент на САЩ, за това, че горният е пропагандирал (разбирай, ЛОБИРАЛ) за ваксинации и ковидиотскапропаганда?!?!?
    Е, и после ми разправяйте, че били конспиративни теории, че еврейте са свястно племе и мислят само доброто на човечеството!
  • 5 ха ха ха

    13 0 Отговор
    Естествено... в дъното на всички престъпления срещу човечеството са ционистите!
  • 6 Мнение

    11 0 Отговор
    Преди време гледах клип, в който американска лекарка осъдена без официално обвинение, твърдеше, че тя и др. Люк Монтание са открили лек срещу спин, а тоя др. Фаучи й забранил каквито и да е публикации, иззел всичката документация и я вкарал в затвора!!!
    Незнам дали въпросната докторка казваше истината, но като гледам какво се случва по света, като гледам как денонощно рекламират една специфична ваксина (изобщо не си спомням някой до сега да е рекламирал 24/7 точно определена ваксина), като гледам как фарма мафията "лекува" пациентите (всичко вече е само премахване на симптоми, и то срещу солидна сума), си мисля, че жената е казвала истината, а тоя Фаучи спокойно може да бъде наречен съвременния Менгеле!!!
  • 7 Антиционист

    8 1 Отговор
    Още при написването на Стария завет полагат основите да господстват над човечеството. Били избрания народ. Кое Господ Бог избра във тях , алчността или ненависта към хората?
  • 8 ха ха ха

    9 0 Отговор
    Дан Дейвид е роден в еврейско семейство в Букурещ , Румъния . Той се присъединява към ционистко младежко движение на 16-годишна възраст. 🤣🤣🤣

    През 2000 г. Дейвид основава фондация „Дан Дейвид“ с дарение от 100 милиона долара. Фондацията, заедно с университета в Тел Авив , присъжда наградата „ Дан Дейвид“ (присъдена за първи път през 2002 г.), която се състои от три награди от по 1 милион щатски долара на лица, които са направили изключителен принос в областта на науката, технологиите култура или социално благосъстояние.

    Никога не греша!

    Какъв е приносът на тая Г А Д, фаучи? Че накара хората да ходят с по 4 маски ли? Или, че в момента се извършва най-голямото престъпление срещу човечеството с негова помощ?
  • 9 123

    6 0 Отговор
    Масовите убийци получават награди.
  • 10 Рошко

    6 0 Отговор
    Да отбележим 1 мил, от частна израелска компания, аз на това му викам законен подкуп, и после що целия свят ходи с намордници
  • 11 🤮🤮🤮🤮изненада

    3 0 Отговор
    Аууу каква комбинация, явната наглости няма граници, достатъчно е да видиш дяволската му физиономия и после като разбереш от кеде идва наградата 🤮🐖💨
  • 12 Аз40🏴‍☠️

    4 0 Отговор
    Фаучи от край време играе важна роля в Култа.
  • 13 Хахаха

    2 0 Отговор
    Защо пренебрегват Гей Билдс и Шорош
  • 14 Мдаа

    1 0 Отговор
    Един от рептилите.
  • 15 Николай

    0 0 Отговор
    Ти чел ли си Библията и ако да май че не си разбрал много добре
    Римляни 2:28 Защото не е юдеин онзи, който е външно такъв, нито е обрязване онова, което е външно в плътта;29 а юдеин е този, който е такъв вътрешно; а обрязване е това, което е на сърцето, в дух, а не в буквата; чиято похвала не е от човеците, а от Бога.
    Йоан 1:9 Истинската Светлина, която осветява всеки човек, идваше на света.10 Той беше в света; и светът чрез Него стана; но светът не Го позна.11 При Своите Си дойде(Израил), но Своите Му не Го приеха.12 А на онези, които Го приеха, даде право да станат Божии чеда, т. е. на тези, които вярват в Неговото име;13 които се родиха не от кръв, нито от плътско пожелание, нито от мъжко пожелание, но от Бога.
    Исус Христос(Месията)също е юдеин той беше от Давидов корен, така че дано да си разбрал от това което написах