23 Юли, 2021 11:44 1 249 9

Ваксинацията срещу COVID-19 става задължителна във Висшата лига

  • висша лига-
  • ваксинация-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • ваксина

Правителството на Великобритания обмисля да принуди всички футболисти и треньори да бъдат с поставена втора игла най-късно до 1 октомври

Ваксинацията срещу COVID-19 става задължителна във Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Ваксинацията срещу коронавирус почти сигурно ще стане задължителна във Висшата лига на Англия, разкри „Daily Mail“. Правителството на Великобритания обмисля да принуди всички футболисти и треньори да бъдат с поставена втора игла най-късно до 1 октомври.

В момента практиката е всички в отбора да се тестват два пъти седмично. За момента само два клуба от елита на Англия са ваксинирали всичките си футболисти и треньори.

Освен това се очаква, че от феновете също ще се изисква ваксинационен паспорт за допускане до стадиона.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 123

    12 0 Отговор
    Хората вече се третират като гoведа защото те сами го позволяват. Къде е инстинкта за самосъхранение у човека?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нафарфорий

    7 0 Отговор
    Няма да изкарат дълго
  • 5 Iviviv

    6 0 Отговор
    Вече нарушавате всички човешки права бе еееййй

    Коментиран от #7

  • 6 ВАКСИНИРАН = СТЕРИЛЕН

    4 0 Отговор
    Нали видяхме на Евро2020(2021) как получи инфаркт един футболист? Това "шоу" явно ще се гледа все по-често. Освен ако не ги бодат с друго за реклама на ваксите.
  • 7 ВАКСИНИРАН = СТЕРИЛЕН

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Iviviv":

    Позволяват си го с Извънредното положение. Падне ли то, всички ЗАКОНИ ще важат отново и няма да има извънредни разрешителни за вакси, както и отнемане на свободи на неучаствали в експеримента. Колко ли години ще го държат? Срещу това трябва да се протестира.
  • 8 Просветен илюминат

    3 0 Отговор
    Немският журналист Самуел Екерт обяви предложението на Isolate Truth Fund да даде награда от 1 милион евро за онези, които предоставят неопровержимо доказателство за съществуването на Covid-19. Под доказателство той има предвид изолирането на вируса според постулатите на Кох. Към днешна дата никой не е успял да спечели предизвикателството на Екерт, пише сайтът thebl.com.

    По целия свят през последната година бяха публикувани десетки разследвания и доклади относно катастрофалния вирус, причиняващ COVID-19. Но все още съществуват огромен брой хора и институции, за които наличните досега доказателства не са задоволителни и те не вярват, че коронавирусът генерира смъртните случаи, които му се приписват.
  • 9 Паразит

    1 0 Отговор
    ФАЩ сенатор Ron Johnson: Света трябва да знае истината. Новите случаи на зараза в И з р а е л са сред ваксинираните и те представляват 84% от общото число болни. Приблизително същия процент от жителите на страната са вече напълно ваксинирани.Търсете в мрежата! Правете своя избор информирано...