27 Август, 2021 13:17 2 855 134

Стойчо Кацаров за COVID-19: Не се налагат нови мерки

  • стойчо кацаров-
  • коронавирус-
  • пандемия

До момента са разкрити 39 COVID зони към медицински или диагностично-консултативни центрове в страната

Стойчо Кацаров за COVID-19: Не се налагат нови мерки - 1
Снимка: БГНЕС

"Към момента пандемията е под контрол, броят на болните и на заразените не е толкова голям, няма драма в ситуацията и към днешна дата не се налагат нови мерки". Това каза пред журналисти служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров, който посети COVID зоната в Диагностично-консултативен център - 12 /ул."Иван Бойчев" 17, ж.к."Люлин- 9"/. Министерството на здравеопазването предостави на центъра пулсоксиметри.

По думите на Кацаров, той изчаква доклад от главния държавен здравен инспектор за епидемичната обстановка, като на база на експертния доклад ще вземе решение дали е необходимо да се налагат нови мерки.

"До момента са разкрити 39 COVID зони към медицински или диагностично-консултативни центрове в страната, по нашите панове и сметки в рамките на седмица - две ще има поне 150 такива, равномерно разпределени географски в страната. Те ще са снабдени с необходимата апаратура, за да се направят всички нужни клинични и амбулаторни изследвания на пациентите, предимството е, че няма да се смесват пациенти. COVID зоните ще помогнат да се намали натискът към болниците, те ще обслужват леки и средно-тежки случаи", обясни министърът.

Кацаров отправи призив към пациентите да бъдат по-търпеливи и да се отнасят с необходимото уважение към медиците. "Те работят в трудни и рискови условия и не трябва да стигаме до крайности в претенциите си. Ситуацията е трудна за всички, но най-трудна е за тях", каза той.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sieg

    71 22 Отговор
    За момента най адекватния спрямо предишните! Браво!

    Коментиран от #5

  • 2 Хахаха

    29 10 Отговор
    Какъв контрол, бе? Вие само регистрирате.
  • 3 6892

    47 3 Отговор
    Питайте МАТЕМАТИКА дали не се налагат нови мерки.
  • 4 ЕВРО НЮЗ

    42 17 Отговор
    Я, то имало и отговорни личности на фона от дистрибутурската мрежа на Ковид идиоти
  • 5 студентка

    21 11 Отговор

    До коментар #1 от "Sieg":

    Народът прост, живота скучен,
    живот със маска, но без грим.
    много искам в дискотека,
    див кючек да извъртим !

    Коментиран от #9

  • 6 Кацаров , осъзнай се

    25 55 Отговор
    Напълно прав е Държавния здравен инспектор. За 5 дни със своя живот се разделиха от най страшния вариант на КОВИД-ДЕЛТА 133 невинни Български хорица-: Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев съобщи, че 133 души са починалите от 17-и до 23 август, като трима от тях са били ваксинирани. Да, ще има четвърта вълна , да – ще напълним болниците, да – още хора ще починат. Как да го кажа по- ясно? Ние най-умните в Европа и света ли сме, та когато другите въвеждат мерки за къде ли не, ние отказваме да правим каквото и да било. Добре, но тогава ще си платим цената. Докато не разберем къде е основата на проблема, трудно ще се справим“, коментира държавният главен инспектор.

    Коментиран от #11, #15, #26, #40, #54

  • 7 Мето

    17 32 Отговор
    "Изчегъртаният" бивш директор на ПИРОГОВ проф.Асен Балтов е написал с пост във фейсбук че при тази заболеваемост досега би трябвало да са взети крайни мерки и пълен локдаун с вечерен час и КПП в градовете! Също така е разкрил че КОВИД отделението в ПИРОГОВ е запълнено и са разкрити допълнително още 104 легла! Напомня че в Нова Зеландия при 16 заболели дневно е наложен пълен локдаун! Напомня и че миналата година на 13 март при 12 заболели дневно са затворени паркове , градини, училища и всички масови мероприятия и така са спасили живота на хиляди Българи при 1-та КОВИД вълна! Тогава одобрението за Борисов и правителството е било над 80%! Есента когато са започнали протестите и на тях са се горяли маски и са били против мерките , правителството ги е либерализирало според обществените настроения и затова са изгубили живота си близо 19 хиляди Български граждани! И са напълно точни думите на професор Балтов - "Болните от COVID-19 не могат да работят. А починалите от COVID-19, статистика, по която България е сред първенците в Европа и света в последната година, съвсем"

    Коментиран от #68

  • 8 Анонимен

    32 7 Отговор
    Кацаров много внимавай, че ще ядеш гегата ... Нищо няма да спазваме , ни ново ни старо... ако искате война ще я получите...

    Коментиран от #13, #23

  • 9 Sieg

    7 3 Отговор

    До коментар #5 от "студентка":

    Ще въртиш, ще въртиш и без това при Бойко ти не учиш, затова няма да сполучиш!
  • 10 Хуарбуса

    8 31 Отговор
    Другари! Дойде новата страшна КОВИД вълна в България с индийския щам! Миналия август 2020г.имаше между 18 и 25 души заразени на ден а сега над 1700! Пред нас има 2 варианта - 1-ия е да се наложи нов пълен локдаун и да се ограничи взрива на болни и починали от Ковида а другия да останат либерални мерки и всеки сам да си преценява и пази! Ползата от втория вариант че така ще се минимализира изплащането на обезщетения на затворените бизнеси и заведения! А негатива е че ще се напълнят отново всички КОВИД отделения , много от работещите ще излязат в болнични и заведенията отново ще бъдат празни и без локдаун но без подпомагане защото не са затваряни.А тези които не се пазят ще сеят вируса сред близките си и така домакинствата ще бъдат ощетени за лекарства и медицински прегледи. Аз лично предпочитам втория вариант и всеки да се пази или да не се пази , както прецени.Да си работят кръчми, кафенета и чалготеки защото не сме длъжни от нашите данъци да им плащаме обезщетения. Да напомня че от миналата есен досега вируса отне живота на 18935 Български граждани!
  • 11 ЕВРО НЮЗ

    12 7 Отговор

    До коментар #6 от "Кацаров , осъзнай се":

    Човека няма нужда от съвети на Тестер Ковидари, трафиканти на вируси...
  • 12 Стойко

    10 14 Отговор
    Преди 10 дни кръчмари , собственици на чалготеки и персоналите им, излезли на протест! Ако се приемело да работят на 30% от капацитета им, за останалите 70% да им се давали средства за всяко празно място. Тоест без никакъв разход за консумативи и питиета да им се плаща! Апелирам към здравния министър и служебното правителство! Не налагайте ограничения! Като дойде пика, като се напълнят КОВИД отделенията , като започнат да дават за лекарства и прегледи , тогава тези посещаващи кръчми,кафенета и чалготеки сами ще преустановят посещенията си. Тогава кръчмари и чалготеки нямат право на никакво подпомагане защото няма ограничения и не са затваряни. А клиентите им сами ще спрат да ходят като почнат да се заразяват и след това възрастните си родители , баби и дядовци. И като започнат да ги настаняват в КОВИД отделения и интубирани ще осъзнаят каква е действителността!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 р345

    12 25 Отговор
    Този е страхливец, но щеси понесе последствията и на негова сметка ще са животите на много хора, господ си знае работата!
  • 15 КОКО

    16 4 Отговор

    До коментар #6 от "Кацаров , осъзнай се":

    А стига, бе! Вярно ли? Само толкова? Да не си пропуснал една две нули? Хайде почивай бизнес с чували, че голяма ниша се отваря!
    Я си отвори и другото око! Може да видиш по-различна картина!
  • 16 Страшната истина за ваксините

    22 4 Отговор
    Колеги ! Освен че водят до стерилност , оказва се че и ефективността им е почти нулева! Това признават дори и Американските учени чийто ваксини са тяхно производство- Много лоши новини за ваксините на Пфайзер и Модерна

    Заради Делта варианта ефективността на медикаментите е спаднала с 25%.
    Ефективността на ваксините срещу КОВИД-19 на американските компании Пфайзер (Pfizer) и Модерна (Moderna) е намаляла от 91 на 66 процента, откакто вариантът Делта на новия коронавирус, който причинява това инфекциозно заболяване, е станал доминиращ в Съединените щати. Това става ясно от данни, публикувани от федерална здравна агенция, предаде Франс прес.

    Коментиран от #24, #33

  • 17 Нова тема

    5 21 Отговор
    Уругвай: 3.5 млн население; 385 000 доказани случая; 6800 починали; 72 % oт населението са ваксинирани; смъртност няма от месеци; В Израел са ваксинирани 60 %. Никого за нищо не агитирам
  • 18 miro

    27 4 Отговор
    махнете всички ограничения спрете да правите тестове на здрави хора за два месеца и вижте какво тогава ще стане.

    Коментиран от #27

  • 19 КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО

    10 19 Отговор
    МАТЕМАТИКА ВИТАНОВ Е № 1 ЕДНО 👏👏
  • 20 Имунолог

    12 24 Отговор
    Ами добре Стойчо, свириш на вълната на наглите антиваксари и те много ще ти се зарадват, ама не е тъй! Като дойде Делта вълната, болниците претъпкани и ковитясалите почнат да мрЪт по стълбищата, ще стане тогава много сложно. Мисирките, ще са в стихията си....

    Коментиран от #32, #90, #103

  • 21 Майна

    27 8 Отговор
    Скъпи сънародници има страхливи, промити мозъци, надупчени с тези генни модифициращи терапии , кото паникьосани за животеца си всъщност са се отказали от него.Не се ПОДЧИНЯВАЙТЕ на тези убийствени мерки налагани от Гейтс престъпника, който и в действителност е съден и осъден и всички останали антихристи...ВОЙНАТА Е ОБЯВЕНА НА ЧОВЕШКИЯ РОД, ТРЯБВА ОТПОР

    Коментиран от #25

  • 22 78789023456

    12 19 Отговор
    Абе а като почнат лекарите да отказват да работят в ковид отделенията, какво ще правите тогава, и разните тук ревльовци дето само реват че нямало пандемия, и си вярват де, какво ще правите тогава?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Нова тема

    3 20 Отговор

    До коментар #16 от "Страшната истина за ваксините":

    Дааа, виж Белгия и Холандия например ,ако Уругвай ти е далеч, с по 3000 заразени всеки ден от седмици и то след пик на делтата и по -3-4 починали на ден. Виж и България, ….това е страшната истина, ама е много страшна…. за Бг
  • 25 хахоландец

    3 12 Отговор

    До коментар #21 от "Майна":

    Имаш ли връзка с реалноста, май не?!?! Яко те пере тока и теб!
  • 26 Вируслав

    19 5 Отговор

    До коментар #6 от "Кацаров , осъзнай се":

    Как да го кажа по-ясно...? Ъъъъ, тези хорица щяха да се разделят с... да. Колкото повече отваряме и затваряме, ограничаваме и отхлабваме, толкова по дълго ще продължат мъките! На хорицата, ако ме разбираш. Където е текло пак ще тече. Ако съдбата е решила да те помете циментовоз, дано не си и с ковид в момента - водача би трябвало да е напълно невинен, според протоколите! Не можеш спря вятъра, както и дърветата да се разлистват! Капиш?
  • 27 АнтиАнтиваксър

    8 13 Отговор

    До коментар #18 от "miro":

    Измрелите ще станат 200 000, това ли искаш?
    Я мисли с главата си, не с дъто
  • 28 Идват черни дни - смразяващи нощи

    13 19 Отговор
    Колеги! Вчера почина сестрата на бившия шеф на фен клуба на ФК ЦСКА Димитър Ангелов-дучето от КОВИД. Миналата седмица се връща от почивка на море заедно с дъщеря си. Там двете прихващат страшния щам на КОВИД-а -ДЕЛТА. Интубирани са и двете като вчера сестра му е починала . Дъщеря й е КОВИД отделението интубирани. Бог да ви пази всички читатели. Само когато допре до неговата глава, човек разбира истината и колко е страшно. Късмет

    Коментиран от #31

  • 29 дгреге

    10 15 Отговор
    Страхливец си ти кацаров, страхливец!!!

    Коментиран от #42, #43

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Имунолог

    13 21 Отговор

    До коментар #28 от "Идват черни дни - смразяващи нощи":

    Обясни го това на наглите антиваксъри. Техните дебели глави не искат да вдянат. Това е.

    Коментиран от #71

  • 32 Така е

    11 24 Отговор

    До коментар #20 от "Имунолог":

    Когато бе пика на втората КОВИД вълна месец декември миналата година приетите в КОВИД отделенията в цялата страна достигнаха 9 хиляди а тези в интензивните над 800. Тогава всички легла се запълниха и лекарите престанаха да приемат заболели от други болести. Сега вече приетите с КОВИД са над 3300 и в интензивни близо 300. И то в разгара на лятото , когато миналата година изобщо нямаше положителни проби. Представете си какво ще е положението без мерки есента и зимата и как тогава вече няма да има изход.

    Коментиран от #37, #64

  • 33 Вируслав

    27 2 Отговор

    До коментар #16 от "Страшната истина за ваксините":

    Не е заради Делта! Съществуването на Делта е провокирано от ваксините. Ако ъпдейтнат ваксина до Делта, много скоро ще има Ламбда, после Гама, после... До безкрай! Подобен на СПИН вирулентен щам, с тази разлика, че преболедувалите го, както си трябва са ваксинирани до живот! Трябва да се извърти. С всички, да ме простят Светиите, че го казвам преки и косвени... Мда. Ограниченията с цел дундуркане на здравните с/ми само удължават агонията и икономическата нищета на човечеството!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Горан

    2 1 Отговор
    Справка за епидемичната обстановка в страната за периода 09.08.2021 г. – 15.08.2021 г. (от сайта на МЗ)
    През изминалата седмица са регистрирани общо 6 431 случая на остри заразни заболявания срещу 4 017 случая за предходната седмица. От тях 1 000 са случаите на грип и остри респираторни заболявания (ОРЗ) срещу 804 случая за предходната седмица.
    Общата заболяемост от грип и ОРЗ за страната е 27,41 на 10 000 души срещу 21,40 на 10 000 души за предходната седмица.

    Изводи всеки сам да си направи.
  • 36 виж те

    2 4 Отговор
    За работниците и служителите на външните организации,
    в това число и чуждите граждани, които не са
    ваксинирани или преболедували Covid-19, достъпите се
    подновяват през 7 дни, след представяне в управление
    „Сигурност” на документ от акредитирана лаборатория, показващ отрицателен резултат от антигенен или PCR-
    тест, направен до 72 часа преди започване на работа.
    Ето за какво иде реч в АЕЦ Козлодуй.

    Коментиран от #38

  • 37 Имунолог

    9 17 Отговор

    До коментар #32 от "Така е":

    Ами като е така и като почнат да мрЪт ковитясълите по стълбищата на болниците, мисирките с камерите директно да излъчват по телевизиите мъките на умиращите. Да видят дебелите антиваксърски глави с вредните си послания, какво са направили.
  • 38 12345

    6 0 Отговор

    До коментар #36 от "виж те":

    Без коментар - на всеки 7 дена -ТЕСТ- за какво говорим.
  • 39 Анонимен

    20 3 Отговор
    Мерките по света са следните:
    Един застанал и ръси сол по софийските улици посред лято.
    Минувач го запитал: Абе господине какво правите защо ръсите тая сол.
    Човека рекъл: Ръся сол против крокодили...
    Минувача: Но тук крокодили няма...
    Оня: Е дааа, щото ръсим сол...

    Същото е докато не изчезнат мерките и теглилките няма да разберем има ли крокодили или няма, но като гледам с тях без тях все крокодили няма...
  • 40 КОКО

    20 1 Отговор

    До коментар #6 от "Кацаров , осъзнай се":

    По повод Грипните Епидемии.
    Справка в Уикипедия:
    От 1919 г. до днес преминават най-малко още 11 пандемии, както следва:

    1928 г. – (H0N1);
    1946 г. – (H1N1);
    1957 г. – (H2N2), с тежко протичане, като заболяват около 1 млрд. от населението на Земята;
    1968 г. – (H3N2);
    1972 – 1973 г. – (H3N2):
    1974 – 1975 г. – (H3N2);
    1975 – 1976 г. – (H3N2);
    1977 – 1978 г. – (H3N2);
    1982 г. – (H3N2);
    1995 – 1996 г. – (H1N1 и H3N2);
    2009 г. – (H1N1), умерена по сила пандемия от т.нар. свински грип;
    НЯКОЙ ДА СИ СПОМНЯ ПОДОБНА ПСИХОЗА, КАТО СЕГАШНАТА?
    Приятно Страхува е на Наивниците!!!

    Коментиран от #46, #63

  • 41 Имунолог

    6 12 Отговор

    До коментар #30 от "Анонимен":

    Тя да те пипне Делта вълната теб и семейството ти, ще ревеш като магаре, ама ще е много късно. Виж коментар 28 и си прави изводите.

    Коментиран от #53

  • 42 Имунолог

    3 16 Отговор

    До коментар #29 от "дгреге":

    Страхливецт си ти нагъл антиваксъре, а не министър Кацаров.

    Коментиран от #45

  • 43 ПСР

    8 7 Отговор

    До коментар #29 от "дгреге":

    Страхливец,казвате?
    Не знам,какъв е.Долколко"мерките"са ефективни-въпрос на безкрайни спорове.Безспорно,има една каста кръчмари,хотелиери и пр.,които видно страхуват Кацаров.Гръмогласни,заплашващи,агресивни.Ако им се връзва човек-те са гръбнакът на БГ икономиката!А са ги позатворили-а е настъпила революция.Всъщност,те,които най-много крият обороти,респ.,данъци,осигуровки,искат най-много компенсации от останалите,работещите и внасящите!"Аз крия и лъжа,но вие ще ми давате,щото ...".Нагли.
    Стойчо им се плаши,факт.
    Учениците са приоритет,ама кръчмарите-явно са по-голям.Мерките...са точни,като теглилките на Женския пазар.

    Коментиран от #48

  • 44 7674

    8 11 Отговор
    Тоя ще чака броя на заразените да стигне 3000 на ден и ще ревне, че хората са виновни.

    Коментиран от #51

  • 45 дгреге

    2 6 Отговор

    До коментар #42 от "Имунолог":

    Я пак помисли защо е страхливец, а, не е ли защото не смее да затегне мерките, а?

    Коментиран от #50

  • 46 3р45

    3 6 Отговор

    До коментар #40 от "КОКО":

    А някъде да видя SARS, като си ги изброил така?

    Коментиран от #60

  • 47 Имунолог

    8 12 Отговор
    Време е за крути мерки и министър Кацаров няма какво повече да чака. Легионите на Делта вълната са вече факт и здраво настъпват. Някой трябва да ги спре.
  • 48 7674

    4 5 Отговор

    До коментар #43 от "ПСР":

    И туристическият сезон е приоритет. До 10.09 ще оставят без мерки, за да могат хотелиери и ресторантьори по морето да се уядат, да дерат туристите, и след 10.09. служебният ще ревне, че болниците изнемогват.
    Кацаров ортопед ли е?
  • 49 обикновен човек

    6 7 Отговор
    "Към момента пандемията е под контрол, броят на болните и на заразените не е толкова голям, няма драма в ситуацията..."
    Това каза здравия здравен министър!
    Какво ли щеше да каже ако беше се разболял/ не, че му желая/?
    Спете спокойно наивници!
    Колко хладнокръвно, колко ободряващо!
    Дано не става по-лошо!
    Остава само да се моля!
    Не ме топли, кво казали каци, бъчви, тикви и кратуни!

    Коментиран от #55

  • 50 Имунолог

    7 11 Отговор

    До коментар #45 от "дгреге":

    Ако е така, поднасям извинение. Министър Кацаров е време РЕШИТЕЛНО да действа. Ако трябва и пълен локдаун да наложи в цялата държава. Здравето на Народа няма цена!
  • 51 Имунолог

    6 9 Отговор

    До коментар #44 от "7674":

    Казах крути мерки! Време е за пълен локдаун! Това ще ни спаси. Министърът да не се връзва на приказките на страхливите антоваксъри.
  • 52 Анонимен

    11 0 Отговор
    Копипасте от сутринта на 27.08.2021. "Дoкумeнтирaнo /пo дaнни oт caйтoвeтe/ прeбoлeдувaли и oздрaвeли oт кoрoнaвируca нaд 400 000! Кoлкo ca гo прeкaрaли бeз дa ca прoвeрeни и дoкумeнтирaни - вeрoятнo мeжду 5 дo 10 пъти пoвeчe! Дa приeмeм cрeднo 7-8 пъти - тoвa дaвa oриeнтaция зa брoя нa рeaлнo cрeщнaлитe ВИРУCA и прeживeли cрeщaтa! Т.e. мeжду 2 800 000 и 3 200 000 грaждaни нa Рeпубликa Бългaрия! Дoбaвямe и oкoлo 1 000 000 вaкcинирaни! Кaтo ce знae, чe избирaтeлнитe cпиcъци ca пълни c "мъртви души" и тук в Бългaрия живeят oкoлo 5 500 000 дo 6 000 000 души кaквo e тoвa, aкo нe e пocтигнaт кoлeктивeн или кaктo пeрнaтитe гo хaрecвaт "cтaдeн" имунитeт?! Ocтaвям нa мaтeмaтици и прoчee дa прoвeрят тeзи cмeтнaти "нa oкo" чиcлa и дa пишaт!"
    Възможно ли е и Кацаров е направил същата сметка без помощта на физика с козята брадичка Витанов при това?!

    Коментиран от #57

  • 53 КОКО

    14 2 Отговор

    До коментар #41 от "Имунолог":

    Болести има Всякъкви! И от пъпка може човек да почине! ЗАТОВА Е ВАЖЕН СОБСТВЕНИЯ ИМУНИТЕТ!!! А той се Разрушава най-вече от СТРАХ, НЕРВИ, ФАЛШИВИ ЛЕКАРСТВА, ЛОША ХРАНА!

    Коментиран от #59

  • 54 анонимен

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "Кацаров , осъзнай се":

    Ти пък що реши,че са много умни по света?Като почнете така сами да се подценявате...егати робския комплекс.
  • 55 Имунолог

    6 12 Отговор

    До коментар #49 от "обикновен човек":

    Време е за решителни действия. Делта вълната е вече в настъпление. Пълен локдаун в държавата!, за да бъде спряна,още не е късно. Другото е приказки.

    Коментиран от #62, #67

  • 56 аз само гледам

    2 8 Отговор
    Кацата е толкова нагъл, че колкото и починали да има, той ще обвини за виновници други!
    Затова направи само областни щабове, но не и централен и за всичко нататрузва гл. санитарен инспектор!
    Кацата има функции само на наблюдаващ чиновник!
  • 57 34567890

    1 8 Отговор

    До коментар #52 от "Анонимен":

    Абе като сметки, може и така да е, но пропускаш нещо, вируса става по-силен, хора които са изкарали първия вариант, уханския, пак се разболяват от индийскя този път. Има едни 10% от хората не правят антитела. Най-правилната стратегия е новозеландската според мен.

    Коментиран от #75

  • 58 ГЕРБ

    0 7 Отговор
    Пълен НЕКЪДЪРНИК
  • 59 Имунолог

    2 8 Отговор

    До коментар #53 от "КОКО":

    Така е, има разни болести, но към момента трябва да се спре Ковид вълната. Пълен локдаун незабавно. Това е спасението. Другото е оправдания и приказки.
  • 60 КОКО

    9 1 Отговор

    До коментар #46 от "3р45":

    ЗОМБИРАНИЯТ НЕ РАЗБИРА, ЧЕ Е ЗОМБИРАН!

    Коментиран от #77

  • 61 Анонимен

    10 1 Отговор
    "Д-р Стойчо Кацаров: Има нещо гнило в тази пандемия
    Експертът с данни от световната статистика
    от 02.04.2020г." Търсете, намерете го в НЕТ-а и четете!

    Коментиран от #65

  • 62 Майна

    10 2 Отговор

    До коментар #55 от "Имунолог":

    Добре ли ти плащат?КОЛКО ВЗИМАШ ДА ПОДБУЖДАШ ЗА ОТНЕМАНЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА?ПОЗОР СИ......
  • 63 анонимен

    11 0 Отговор

    До коментар #40 от "КОКО":

    Всяка година в нормалните времена,за 2-3 месеца се натръшкваше половин БГ от грип.Сегаа почти 2години-400хил.,заразени с този мнооого заразен вирус.
  • 64 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 1 Отговор

    До коментар #32 от "Така е":

    Всяка епидемия има начало и край!Единственно глупоста е безкрайна!Миналата година,започна от октомври 15и и края на увеличението бе декември!тази започна увеличението от преди 32 дни....Когато медиите започнат да говорят не 7,4%,а 7....Тогава ""Вълната""отминава......Запомни 09.09.21г.вълната намалява и всичко надолу!

    Коментиран от #69, #73

  • 65 Имунолог

    4 10 Отговор

    До коментар #61 от "Анонимен":

    Излишни приказки. Време е да се решително действа. Незабавен ПЪЛЕН локдаун в държавата минимум за 1 месец. Това е. Другото е лакардии.

    Коментиран от #72, #79, #80

  • 66 Трансваксиниран

    14 0 Отговор
    Не се карайте, аз намерих своя път. АЗ СЪМ ТРАНСВАКСИНИРАН ! Т.е. не съм ваксиниран, но се определям като ваксиниран, така го чувствам. Кои сте вие, за да ми оспорвате правото да се самоопределям.

    Коментиран от #101

  • 67 Който и да съм

    5 9 Отговор

    До коментар #55 от "Имунолог":

    Пълен локдаун?
    Ми, тогава знаеш ли как дискомфортно ще се чувстват антиваксърите?
    Да им отнемат основните права и свободи?
    Това да отидеш спокойно да си изпиеш кафето , кръстосал крак връз крак на стола, в любимото си капанче?! Да гледаш с презрение минаващите с маски на уста!

    Коментиран от #70, #74

  • 68 Учуден

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Мето":

    И какво ни интересува мнението на един доказан крадец? Когато напише кога ще върне един милион на държавата и кога ще влезе в затвора тогава ни информирай.

    Коментиран от #78

  • 69 Имунолог

    3 8 Отговор

    До коментар #64 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Това са глупости. Като почнат ковитясалите да мрЪт по стълбищата на болниците, вече ще е много късно.
  • 70 Имунолог

    4 10 Отговор

    До коментар #67 от "Който и да съм":

    Няма крак върху крак. Здравето на Народа на първо место. Затова пълен локдаун незабавно и без условия. Изпълнява се. Това е спасението.
  • 71 Реалност

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "Имунолог":

    Ти прочети ли го защото е била боцната. Дори и да ти уври главата вече е късно.
  • 72 колеблив

    5 1 Отговор

    До коментар #65 от "Имунолог":

    Имам чувството, че каквото и да напишем тук, едва ли се чете от властимащи хора, че да се впечатлят!
    Може би една шепа хора, като мене, които си въобразяваме, че като си изкажем мнението и опонираме на някой с друго такова, нещо ще се промени?
    По скоро не!

    Коментиран от #76

  • 73 7674

    10 2 Отговор

    До коментар #64 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Всяка епидемия има начало и край, когато епидемията е с естествен характер. Когато епидемията е създадена в лаборатория и измислят нови щамове всеки сезон, не се знае дали ще има край.

    Коментиран от #82

  • 74 Истината

    10 3 Отговор

    До коментар #67 от "Който и да съм":

    Кефи ме как боцнатите се пръскате от яд:) Първо вече е очевадно, че от ваксините файда няма, второ ще се боцкате през месец и най важното - бяс ви хваща като гледате как нормалните хора си живеем живота докато вие се криете в мазето:) Едно време е имало дума за такива като вас - роби:)

    Коментиран от #81, #87

  • 75 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "34567890":

    Твоят коментар е като на бай Петко Бочаров : Да, да, ама не! Първом двойно потвърждение и накрая пълно отричане! При правени "на око" сметки винаги остава по нещо пропуснато! Целта ми не е била да обхвана отвсякъде и всички фактори оказващи някакво влияние на сметката! Та да ограничим нещата - достатъчно близка ли е сметката до действителността или не е според теб!?
  • 76 Имунолог

    4 8 Отговор

    До коментар #72 от "колеблив":

    Четът, четът....Бъди сигурен в това. Казах, като не се променят нещата и почне да се мре по входовете на препълнените болници, тогава голямо реване ще падне. Ама какво от това. Сега е време да се действа. Локдаун незабавно. Това е.
  • 77 3р45

    0 6 Отговор

    До коментар #60 от "КОКО":

    В случая зомбирания си ти, помисли малко защо такава паника в сзо, точно заради този вирус...

    Коментиран от #93

  • 78 уточнение

    2 7 Отговор

    До коментар #68 от "Учуден":

    Как не го разбрахте досега, че Балтов не е сложил в джоба си тоя милион?! Това са пари, които са определени от ревизията, като "неправомерно начислени" и влезли по банков път в сметката на болница Пирогов! Похарчени са за нуждите на болницата!
    Спи спокойно, не ги е присвоил Балтов и никой не го е обвинил за това!

    Коментиран от #83

  • 79 Анонимен

    6 2 Отговор

    До коментар #65 от "Имунолог":

    Ти пишеш също като Ваксиниран 1403! Същата логорея!? Като от "Две капки вода" са коментарите!
  • 80 Да ама не

    9 3 Отговор

    До коментар #65 от "Имунолог":

    Вместо 7 милиони българи да бъдат под домашен арест заради една хрема е далеч по добре имунолога да бъде вкаран в психиатрична клиника да си лекува хипохондрията! Между другото в Германия след шест месечен пълен локдаун март би всички рекорди по заразени и смъртност, но откъде толкова мозък у една калинка с купена диплома да го проумее.

    Коментиран от #84

  • 81 Имунолог

    3 10 Отговор

    До коментар #74 от "Истината":

    Дърпаш дяволът за опашката. Да не те стигне Делтата теб и семейството, че виж в коментар 28 какво са ти написали. Страшно е. Трай, глупости пишеш.

    Коментиран от #86, #98

  • 82 Вирус

    4 0 Отговор

    До коментар #73 от "7674":

    ако е причинителят - да,но това е интоксикация с графен.
    Няма изолиран вирус Ковид19 и няма и да има.
  • 83 Хахаха

    4 0 Отговор

    До коментар #78 от "уточнение":

    Или си пълен наивник с IQ на стоножка или си роднина на крадеца, вероятно и двете

    Коментиран от #96

  • 84 Имунолог

    4 9 Отговор

    До коментар #80 от "Да ама не":

    Това са глупости. Нагъл антиваксър. Здравето на Народа е най важното нещо. Засрами се. Незабавно пълен локдаун в държавата. Така ще бъдат спасени хората.

    Коментиран от #85

  • 85 Всеки

    9 1 Отговор

    До коментар #84 от "Имунолог":

    знае,че пишеш глупости...спести ги за себе си

    Коментиран от #89

  • 86 Анонимен

    7 2 Отговор

    До коментар #81 от "Имунолог":

    Ама ти кълнеш и пустосваш също като трола ЗЛАТЕНА от ДНЕС! Да не сте роднина някаква!? Или сте на един и същи VPN?

    Коментиран от #88, #92

  • 87 Който и да съм

    0 3 Отговор

    До коментар #74 от "Истината":

    Роби има и сега! Не само едно време.
    Много видове са! Дълга тема.
    Например, роби на отрицанието.
    Роби на анархията и т.н.
  • 88 Имунолог

    3 7 Отговор

    До коментар #86 от "Анонимен":

    Приказките свършиха. Време е да се действа в името здравето на Народа. Незабавен пълен локдаун в държавата. Това е пътя на спасението. Другото е несериозно.

    Коментиран от #91

  • 89 Анонимен

    3 0 Отговор

    До коментар #85 от "Всеки":

    Няма да пести нищо! Всяко кликане на +/-, всеки отговор му/и носят приход! Стотинки, но приход! Брой му коментарите и забележи, че няма и един "бамнат" независимо от съдържанието! Типичен тр"""" на заплата!
  • 90 анонимен

    7 0 Отговор

    До коментар #20 от "Имунолог":

    Е тя тая делта доказано от април месец е тука,ма нещо много бавна..
  • 91 Анонимен

    6 0 Отговор

    До коментар #88 от "Имунолог":

    Логорея!?

    Коментиран от #94, #95

  • 92 Имунолог

    2 9 Отговор

    До коментар #86 от "Анонимен":

    Антиваксъре, бавно и внимателно прочети коментар 28. Това става с милите хора и има смърт. Осмисли нещата и не се подавай на емоции. Глупости не пиши.

    Коментиран от #97

  • 93 КОКО

    8 0 Отговор

    До коментар #77 от "3р45":

    Причините са: ИНТЕРЕС, ИЗГОДА и ЦЕЛ!!!!!!!!!!!
    Опитай се да погледнеш Общата картина и да Проследи ЛОГИКАТА и ПРОТИВОРЕЧИЯТА в действията!!!!
  • 94 Имунолог

    2 8 Отговор

    До коментар #91 от "Анонимен":

    В името спасението на Народа, пълен локдаун. Време е за действия, а не обяснения.
  • 95 Май ваксината

    7 2 Отговор

    До коментар #91 от "Анонимен":

    го е треснала централно,след бустера може да се оправи човека...

    Коментиран от #99, #100, #105

  • 96 Който и да съм

    4 1 Отговор

    До коментар #83 от "Хахаха":

    Забелязъл съм по тия форуми, че когато някой не може да каже нищо смислено по темата, прибягва до упреци/меко казано/ в личен аспект срещу опонента си!
    Има определения за такива, но няма да ги използвам.

    Коментиран от #102

  • 97 Анонимен

    8 0 Отговор

    До коментар #92 от "Имунолог":

    Логорея: Cпoрeд пcихиaтритe cлoвecнaтa дриcкaвицa e ocнoвeн признaк?! „Пaциeнтитe нямaт cтрeмeж дa изcлушвaт cъбeceдникa, дoри нe му дaвaт възмoжнocт дa ce изкaжe. Нeрядкo прocтo нe cпирaт дa гoвoрят бeз прeкъcвaнe.“1 Кaтo cимптoм ce нaблюдaвa при ceнзoрнaтa aфaзия, мaниaкaлнитe cъcтoяния и шизoфрeниятa.
  • 98 Истината

    11 2 Отговор

    До коментар #81 от "Имунолог":

    Ами как да ти кажа, нито аз, нито жената, нито децата сме боледували последните две години, преди два месеца си направихме тест за антитела и се оказа, че всички имаме, наистина много страшен е тоя вирус...да си призная веднъж кихах може тогава да съм го изкарал. От рак и сърдечни проблеми са умирали и умират 100 пъти повече хора всяка година, но не виждам статии за това, нито пък трилиони евро вложени за ваксини, защо ли

    Коментиран от #104

  • 99 Анонимен

    6 0 Отговор

    До коментар #95 от "Май ваксината":

    Ако го срещнеш на живо някъде сигурно ще е приятен човек! Само, че тука заработва и затова е тая логорея!
  • 100 Имунолог

    2 7 Отговор

    До коментар #95 от "Май ваксината":

    Абе тя да те трясне Делта вълната и попаднеш в положението на хората жт коментар 28, ще забравиш напълно бустера. Ще ревеш и скубеш косите нагло антиваксърче.

    Коментиран от #106

  • 101 анонимен

    1 1 Отговор

    До коментар #66 от "Трансваксиниран":

    👋👋👋😂😂😂
  • 102 Хахаха

    8 2 Отговор

    До коментар #96 от "Който и да съм":

    Не може всички да сме "умни" като теб - 100 коментара за пълен локдаун без нито едно доказателсво, че действа и ще умираме яко, смислено е откъдето и да го погледнеш:) Абе Мутафчийски ти ли бре, да наемаме ли хладилни камиони и да купуваме ли чували:)
  • 103 КОКО

    9 3 Отговор

    До коментар #20 от "Имунолог":

    Имуни! Всички разбрахме, че си задръстен дървен философ, който Не иска да види истината! Забравяй си главата и продължавай да се страхуваш!

    Коментиран от #108

  • 104 Имунолог

    3 7 Отговор

    До коментар #98 от "Истината":

    Прочети коментар 28 и го осмисли. Лошо ще е ако сина тяхното место. Ще има много со.....ли и сълзи.

    Коментиран от #109

  • 105 Реалност

    7 2 Отговор

    До коментар #95 от "Май ваксината":

    Може, но бустера трябва да е на Модерна, онзи с металните частици за по добро тромбообразуване, така ефекта ще е бърз и вечен, няма да се мъчи в интензивното като при Пфайзера
  • 106 Анонимен

    8 2 Отговор

    До коментар #100 от "Имунолог":

    Давай смело! Ти развеселяваш НЕТ компанията с логореята си! Щом те оставя модито да кълнеш и пустосваш без бамване - давай! Така и 20 коментара ще навъртиш! Дори ще биеш рекорда на Ваксиниран 1403!
  • 107 Имунолог

    2 8 Отговор
    Е, не....! Стойчо, форума е пълен с антиваксъри. С тях на глава не се излиза!. Излизам, няма смисъл!Те са напаст Божия. Приложи ПЪЛЕН ЛОКДАУН в държавата, използвай ресурса на министър и не им се връзвай на глупостите. Те са неуморни. Иначе са много страхливи. Лично ги познавам

    Коментиран от #111, #112, #113

  • 108 Анонимен

    8 2 Отговор

    До коментар #103 от "КОКО":

    Не философ, колега - TROL! Дразнител за коментари, кликане,на +/-, гледане на реклами.....!
  • 109 Истината

    9 2 Отговор

    До коментар #104 от "Имунолог":

    Какво трябва да осмисля, повече от година в България се умира само от Ковид, рак, инфаркт и инсулт се водят придружаващи заболявания. Другото което е, че и здрав човек да интубират шансовете да умре са 30%, а нашите бели мафиоти гледат да те вкарат в медикаментозна кома за да не занимават с теб, ако не беше ходила в болница щеше да е жива. И като е сестра на някакъв си простак да не е по важна от другите, които умират - около 300 души ежедневно?
  • 110 Цербер

    3 9 Отговор
    Пълен локдаун, какво само ми филосовствате!
  • 111 А сега де

    8 3 Отговор

    До коментар #107 от "Имунолог":

    Ти се насал и не смееш да излезеш от вкъщи заради една настинка ние сме били страхливите а сега де
  • 112 Анонимен

    6 2 Отговор

    До коментар #107 от "Имунолог":

    Стига бе! Не си отивай! Остави ни да ти се радваме! И да се набуташ в коментара под някоя друга статия по темата и там да ти се порадват както ние ти се радваме тук!
  • 113 Анонимен

    5 3 Отговор

    До коментар #107 от "Имунолог":

    Стига бе! Не си отивай! Остави ни да ти се радваме! И да се набуташ в коментара под някоя друга статия по темата и там да ти се порадват както ние ти се радваме тук!
  • 114 11111

    4 1 Отговор
    ПЛАН ДЕМИЯТА Е ПОД КОНТРОЛ, ТИ СЪЩО, ВСИЧКО Е НАРЕД!
  • 115 Имунолог

    3 8 Отговор
    Радвайте се....., много от вас след време ще плачете. Коментар 28 нека ви да ви е обица на ухото. Много сълзи ще има, добре го запомнете това. Аман от антиваксъри. Плъзнали като хлебарките навсякъде.

    Коментиран от #117, #118

  • 116 мико

    3 4 Отговор
    Трагини са робските души!!
    Още от време оно.Левски,Ботев и други будни хора са го разбрали.
    Сега мишите душици отново подтискат нормалния живот.От страх и безумие!
    Бодете се,бройте и главата в задника....
  • 117 Анонимен

    5 3 Отговор

    До коментар #115 от "Имунолог":

    Чудо! Логореята още е тук! Алилуя! И пак е за "бамване" и пак модито го оставя!
  • 118 Имунолог

    5 4 Отговор

    До коментар #115 от "Имунолог":

    я дай тук сертификат,че ще те обявяваме за ТОП-ВКСЪР.
    Нужни са документи,нали знаеш.

    Коментиран от #119

  • 119 Имунолог

    4 1 Отговор

    До коментар #118 от "Имунолог":

    Антиваксъре, откраднал си ми ник-а. Крадлив комуняга.

    Коментиран от #120

  • 120 Не може

    6 3 Отговор

    До коментар #119 от "Имунолог":

    да има двама ТОП - ВАКСЪРИ.
    Мястото на върха е само едно.
    Сертификата,моля!

    Коментиран от #121

  • 121 ДКСИ

    4 0 Отговор

    До коментар #120 от "Не може":

    Класифицирана информация.

    Коментиран от #123

  • 122 Не само

    6 3 Отговор
    Че не се налагат,ами всички сегашни тъпотии са напълно безполезни,веднага премахване на всички мерки и връщане на живота както преди щото почваме да се вдигане вече
  • 123 Значи

    3 2 Отговор

    До коментар #121 от "ДКСИ":

    не е никакъв ваксър...само лае...

    Коментиран от #125

  • 124 Кажи си

    2 5 Отговор
    Какво правите г-н министърът на здравеопазването д-р Кацаров относно спазването на противоепидемичните мерки,относно носенето на маски на закрито.Това е и ваша заповед на МЗ?

    Защо гледате безучастно как в Парламента всички депутати нарушават тази заповед без изключение?

    Как искате ние да спазваме заповедта на министъра на МЗ?
  • 125 Ами

    4 2 Отговор

    До коментар #123 от "Значи":

    Ами, чист ваксър си е - иска всички да набоде, ама не и себе си ;)

    Коментиран от #126

  • 126 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #125 от "Ами":

    Не знам кой е ваксър и кой не е, но знам, че нещата никак не са добре. Все повече заразени и по вече хоспитализирани. Това ще избие на някъде?
  • 127 тъп имунолог

    2 4 Отговор
    Антиваксърите винаги ще са прави!
    Щото?
    Щото:
    Причината за смъртността ще са тромби и нам кво си от ваксинирането!
    Живите, благодарение на това, че не са се ваксинирали!

    Коментиран от #128, #130

  • 128 Тромбите

    1 2 Отговор

    До коментар #127 от "тъп имунолог":

    от ковид са 1000 пъти повече.
  • 129 Ел Коменданте

    2 1 Отговор
    Вcякa ceдмицa в мoя квaртaл cтaвa гoлям пaзaр зa плoд и зeлeнчук! Пълнo e c пeнcиoнeри - гз дo гз, прикaзвaт cи, кoнтaктувaт, cмeят ce , oплквaт ce и т нт. И ВЪOБЩE НE ГИ EE зa вaшaтa ПЛAНдeмия!! нитo мacки, нитo диcтaнция; кaфeнeтaтa и тe ca пълни, хoрaтa cи пият пушaт и cи я кaрaт нoрмaлнo.
    "Cмъртoнocният" вируc cъщecтвувa eдинcтвeнo в прaзнитe глaви нa бaлъцитe
  • 130 Дасикажеша

    1 3 Отговор

    До коментар #127 от "тъп имунолог":

    Антиваксърите на 99% не са прави! А за сегсшната ситуация на 100% не са прави, еле пък тромовете на бсп, герб и дпс като теб!

    Коментиран от #132

  • 131 Барборино

    3 1 Отговор
    НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НЯМА ДА С ВАКСИНИРАМЕ БЕ, ТЪРГАШИ!?!
    НИКОК НЕ ВИ ВЯРВА! 30 ГОДИНИ НИ РАЗИГРАВАТАЕ КАТО МАЙМУНИ, АЙДЕ У ЛЕВО!
    КОЙТО Е МНОО НАПЛАШЕН , ДА СИ СЛАГА АБОКАТ И ДА СИ ВКАРВА "ВАКСИНИ" ВСЕКИ ДЕН. САМО НЕ ЗАДЪЛЖАВАИТЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА, ЗАЩОТО НЕМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА

    Коментиран от #133

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Якажи👹

    1 1 Отговор

    До коментар #131 от "Барборино":

    Нещо изнервен ми се струваш да не си се коронясал? Ама ти плащат да пишеш глупости!
  • 134 Иван Славков

    0 0 Отговор
    Стойчо, Стойчо голям некадърник и дърдорко се оказахте. При проф. Ангелов умирали....а при вас? При 1,3 мил. ваксинирани + 700 хил заболели с имунитет при вас умират пак толкова
    Некадърните лекари само могат да плюят по колегите си