Last news in Fakti

31 Август, 2021 21:21 4 383 138

Аспарух Илиев: Октомври само ще даде мощ на сегашната COVID вълна

  • коронавирус-
  • ковид-
  • пандемия-
  • аспарух илиев

Това НЕ Е "прост грип". Дори неваксинирани, можете да вземете мерки и просто да се пазите

Аспарух Илиев: Октомври само ще даде мощ на сегашната COVID вълна - 1
Снимка: Фейсбук

Всичко, което се случва с Ковид епидемията е като машина на времето със забавяне от 7-10 дни - в момента носителите на вируса са много повече от това, което се описва от цифрите. Нито премиерът, нито министърът (съдейки по реакциите им) явно са достатъчно запознати/наясно какво предстои, а то не е розово. За обществото, лъгано по всички канали от омаловажаващи проблема чорбановци и мангъровци, е още по-страшно, защото не му се дава реална информация за случващото се.

За това предупреждава във "Фейсбук" Аспарух Илиев.

Сегашната вълна е много по-различна от предишните, защото имаме много по-устойчив и заразен вирус. Докато при предишните вълни хладното време подсилваше вируса, сега той се разпространява и без помощта на времето. Със захлаждането в началото на октомври ще има нов тласък, който вероятно ще направи настоящата вълна по-дълга и по-масивна.

Мили хора, които не вярвате на опасността от Ковид, лъжат ви! Обясняват ви как вирусът не е опасен, но самите "проповедници" са вече ваксинирани (Трифонов например), а други получиха първокачествена помощ, която вие няма да получите при претоварената система.

Цяла Европа има също болни, но почти всички са ваксинирани и прекарват лека настинка, болниците като цяло са сравнително празни. Лъжат ви и че сте го изкарали безсимптомно - много от вас не са. И ще имат проблеми с вируса.

Ваксинирането е нужно, но в момента има нужда от допълнителни мерки, особено ако не сте ваксинирани.
1. Не се събирайте в големи групи на закрито. Вместо да се празнува и да се веселите, попрочетете книга или изгледайте един филм. Избягвайте ресторанти и барове.

2. Носете маски. Не под носа, не на врата, на носа и устата, добре сложена.

3. Спазвайте дистанция, дори и с маски. Не се бутайте един в друг. Ако видите кашлящ човек, не му се врете в лицето. Ако Вие сте болен или кашляте, стойте си вкъщи, а ако сте навън, дори и с маска, кашляйте или кихайте в сгъвката на лакътя.

4. Уважаеми г-да управници, вършете си работата - няма никакъв контрол и на минималните мерки. Служебният кабинет има задължения, свързани И със здравето на нацията, а не да е обичана от всички фолк певица. Министърът на здравеопазването и на вътрешните работи трябва да задействат системата на контрол ЕФЕКТИВНО. Мерки на хартия не означава реални мерки.

5. Мили хора, които вярвате, че вирус няма, а има "пандемия" - пазете се сами, защото определени кръгове ви лъжат повече от година и не им пука по никакъв начин за вас, а за изборната им популярност.

Аспарух Илиев: Октомври само ще даде мощ на сегашната COVID вълна
Снимка: Фейсбук

Развитите държави подходиха предпазливо с основание. Изплаши ги картината от Бергамо от пролетта на 2020. Вижте я хубаво - военен транспорт.

Няма да казвам какво има в камионите или с каква цел са изпратени в Бергамо, защото всеки се досеща. В Бергамо епидемията избухна без никакъв контрол, както и в Ню Йорк.

Навсякъде след това всяка държава взе мерки, шокирана от жестокостта на вируса. Това НЕ Е "прост грип". Дори неваксинирани, можете да вземете мерки и просто да се пазите.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 50 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШУШУМИГА

    72 34 Отговор
    Никому неизвестен лаик

    Коментиран от #21, #131, #136

  • 2 нашия

    66 28 Отговор
    той рекламен агент някой още брои ли го за "учен".....????!!!!
  • 3 Майна

    55 8 Отговор
    Наистина ще се отнеса към германския си оператор и ще направя във всички свободни медии достояние за ОТНЕМАНЕТО НА ПРАВО НА МНЕНИЕ ВЪВ БЪЛГАРСКИЯ САЙТ ,,ФАКТИ,, ,ПОДКРЕПЯН ОТ ДОЙЧЕ ВЕЛЕ
  • 4 Миролюб Бенатов

    54 11 Отговор
    Пурко и ти стана врачка бе
  • 5 Мислещ

    57 18 Отговор
    Почне ли да говори някой за маски, значи е поредният политик, без значение с каква диплома е.
  • 6 Прав си докторе

    32 77 Отговор
    Тази вечер в студиото на БТВ , проф.Николай Витанов припомни един много интересен факт! Сигурно си спомняте преди около година когато почти целия свят бе в локдауни , президента на Танзания заяви че няма никакъв вирус, че това е измама , даде пример с някакъв разтвор и призова в страната да не се налагат никакви мерки. Много сънародници го даваха за пример и че е истински държавник опълчил се на световната конспирация! И какво се случи , спомняте ли си? Танзания пламна от епидемията . Починаха изключително много хора задушаващи се без въздух в последните си дни! И същия този президент на Танзания си отиде от коронавирус, нямаше още 50 години и без никакви заболявания преди това! Съдбата е най добрия съдник! А спомняте ли си преди няколко месеца посланика на САЩ Херо Мустафа бе гост в "Панорама"? Тогава тя каза така "От този безпощаден вирус починаха 540 хиляди Американски граждани. Повече от всички войни които страната е водила досега в своята история взети заедно"...Така че всеки да си прави сам изводите!

    Коментиран от #32, #52

  • 7 Гост

    44 15 Отговор
    аве скрии се ве Пухи. стига раздухва пропаганда. Бг не е Швиц че да се хващаме на измислената пЛандемия. Жлко клаусшвабско ртай че.
  • 8 Продай България

    37 11 Отговор
    Пропаганда, продай себе си
  • 9 Фрао

    52 19 Отговор
    Този калпак е яко платен.Всеки месец плаши.Вие бихте ли плашили всеки месец ей така за спорта?
  • 10 БУЛГАР ТЪПАК

    7 12 Отговор
    ОТ КАДЯ НА КАДЯ ША МИ СПИРА НА МОЕТО ПАРКО МЯСТО,ЧЕ ГО УТЕПАМ ОТ БОЙ💪💪
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    49 11 Отговор
    Тоя ще изкара""вълната"",безкрайна.по тв се появи белязания ковидист-витанов!новия му рубеж...Хората не ходели на лекар,затова не познал 3000 днес.....Жалка работа!той никога не е познавал,и никога не се е извинил...това са нищожества,а с тях е пълен свата!Нито дума за 32070 теста днес.....

    Коментиран от #24, #29

  • 12 Стойко

    15 46 Отговор
    Световно признатия доктор Аспарух Илиев каза "избягвайте ресторанти и барове" . Тези пиявици кръчмари и чалготеки искали да няма никакви мерки срещу вируса. Аз лично смятам да не се налагат мерки. Като започнат да се разболяват клиентите им, като ги интубират в КОВИД отделенията, като започнат да дават хиляди за лечение и медикаменти, населението без мерки ще спре да посещава развъдниците на вируса . И тогава кръчмари и чалгари няма да имат право на подпомагане защото не са им налагани ограничения!

    Коментиран от #135

  • 13 ИСТИНАТА

    18 40 Отговор
    Дори Албанците са по умни от нас. За тях живота на населението им е най важно. Там общо 2400 жертви на пандемията , тук 19 хиляди а мерки няма - Властите в Албания връщат строгите карантинни мерки в опит да противодействат на разпространението на Делта варианта на коронавируса, предаде AP. Забраната за напускане на домовете е удължена! През последния месец в Албания се наблюдава значително нарастване на заболяемостта от COVID-19 - средно по 900 нови случая за денонощие при около 100 преди четвъртата вълна. От началото на пандемията в Албания са установени около 144 800 случая на коронавирус и около 2400 жертви на болестта.

    Коментиран от #58

  • 14 Продай България

    33 7 Отговор
    Ваксината ще ви направи свободни=работата ще ви направи свободни германски мисли
  • 15 Идват черни дни- смразяващи нощи

    12 44 Отговор
    В момента сме на първо място в ЕС по смъртност от COVID-19. За три дена достигаме броя на починалите при поредица атентати в Кабул, а това не е малко, каза по Нова телевизия проф. Тодор Кантарджиев, консултант по ваксинациите към Столична община.Той уточни, че става дума за брой починали от коронавирус спрямо брой население.
  • 16 Стан

    39 9 Отговор
    Това мина границата на нормалното. Той иска да му ВЯРВАМЕ. Аз не му гласувам нито Вяра, нито Доверие. Пазете се, студено време идва. Лека вечер.
  • 17 УжАсен

    14 41 Отговор
    "Изчегъртаният" бивш директор на ПИРОГОВ проф.Асен Балтов е написал с пост във фейсбук че при тази заболеваемост досега би трябвало да са взети крайни мерки и пълен локдаун с вечерен час и КПП в градовете! Също така е разкрил че КОВИД отделението в ПИРОГОВ е запълнено и са разкрити допълнително още 104 легла! Напомня че в Нова Зеландия при 16 заболели дневно е наложен пълен локдаун! Напомня и че миналата година на 13 март при 12 заболели дневно са затворени паркове , градини, училища и всички масови мероприятия и така са спасили живота на хиляди Българи при 1-та КОВИД вълна! Тогава одобрението за Борисов и правителството е било над 80%! Есента когато са започнали протестите и на тях са се горяли маски и са били против мерките , правителството ги е либерализирало според обществените настроения и затова са изгубили живота си близо 19 хиляди Български граждани! И са напълно точни думите на професор Балтов - "Болните от COVID-19 не могат да работят. А починалите от COVID-19, статистика, по която България е сред първенците в Европа и света в последната година, съвсем"
  • 18 Лост

    8 7 Отговор
    Вирусът не може ли да се предвижи от сгънката на лакътя до самия лакът. Доколкото си спомням показваха,че вратите се оварят като се натисне дръжката с лакът.
  • 19 Гост

    37 6 Отговор
    А,НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА 30 000те ,,ТЕСТА,, ВСЕКИ ДЕН ЗА 2 МИЛИОНА ЛЕВА ЩАВЕНЕ ВСЕКИ ДЕН ОТ ,,БОГАТИТЕ БЪЛГАРИ,,.....ПОДЛОГИ ПРОДАЖНИ

    Коментиран от #35

  • 20 аскувлия

    12 29 Отговор
    Бе човек остави ги тези които те подиграват да се гърчат пред отделенията и да си спомнят какво са коментирали.От мои познати доста си отидоха и не можах да ги уважа защото не допускат да има церемония.Нека не вярват, проблема си е техен.
  • 21 Явор

    13 35 Отговор

    До коментар #1 от "ШУШУМИГА":

    Айде замислете се , защо този човек пише всичко това. Сигурно иска политическа кариера? Сигурно някой му плаща? Малка му е заплатата в Швейцария като ръководител на вирусологично лаборатория? Иска да лъже? … Едва ли.

    Коментиран от #36, #37, #38, #128

  • 22 доктора

    13 24 Отговор
    Някой от горе пишещите виждал ли е как диша риба на сухо? Пожелавам Ви здраве.
  • 23 Аха

    23 3 Отговор
    Милите хора както се обръща към народа Аспарух не могат да си позволят да си стоят по къщите безработни и да се пазят от зарази.
  • 24 Хмхмхм

    3 26 Отговор

    До коментар #11 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Фундаментът ти е разклатен- малко случаи, но много в болница и интензивно отделение, което означава само едно, правят се много тестове , но на случаен принцип- пътуващи и влизащи в болници по други причини, не се тестват контактни и симптомни. Трендът не ще се обърне на 09/09 , аз виждам по-малко тестове с по-голям процент. Пак можеш да продължаваш да завиждаш на Витанов. А като не излезе прогнозата ти , пак да обвиняваш всички- портала, белодрешковците(без дъщеря ти), траурните агенции, че лъжат поголовно и то само за да не излезе твойта прогноза. Ваксини: ? Англия по 30 000 заразени- по 100 починали- Бг - по 2000 заразени, пак 100 починали. Цялата структура на безмислените ти монолози се срива. До скоро самовлюбен Лебед. И не, не съм ваксиниран

    Коментиран от #30

  • 25 Кестния

    5 16 Отговор
    КОЛКО ВРЕМЕ Е ИМУНИТЕТА СЛЕД ПЪРВА ВАКСИНА !? ПРЕЗ КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРА ЧОВЕК!? ЗАЩО ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ КАКТО ИМ КАЗВАТ СЕГА НЕ ВАКСИНИРАТ ХОРА!? ЗАЩО НЯМА КАБИНЕТИ ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ЗДРАВНО ЗАВАДЕНИЕ КЛИНИКА ПОЛИКЛИНИКА БОЛНИЦА МЕДИЦИ ДА ВАКСИНИРАТ И ДАВАТ ТАЛОНЧЕ КОГА Е ПОСТ ВАКСИНАТА И Т.Н. ЗАЩО В УЧИЛИЩАТА НЯМА МЕД.КАБИНЕТ. ТОЯ МОДЕЛ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ СЕГА В БГ Е ВРЕДЕН. ПРЕМАХВАНЕ СПЕШНО И ВРЪЩАНЕ НА ПО ДОБРИЯТ ОТ Т.ЖИВКОВО ВРЕМЕ. ИНАЧЕ БЯЛАТА МАФИЯ ЩЕ ЗАТРИЕ БГ. АКО НЕ ИМ ДАВАТЕ С ТОРБИ ПАЧКИ ПАРИ.
  • 26 Фен клуб "Черно море"

    11 21 Отговор
    Миналия ноември си отиде от страшния смъртоносен КОВИД старши треньора ни на отбора Никола Спасов -боцмана! Спечелил националната купа на страната с нашия отбор през 2915 г В събота бе на скамейката на мача на Черно море от Ефбет лига а в сряда почина . За 3 дни си замина въпреки че бе интубиран във Варненската окръжна болница. С кислородна маска и протягащ ръце за глътка въздух. .Ако първенството бе спряно сега Спасов щеше да е жив. Почивай в мир боцмане!

    Коментиран от #33, #69

  • 27 1111111

    14 0 Отговор
    е тоя рошльо не го бях предвидил
  • 28 Антимилиционер

    14 18 Отговор
    99% от българите са по-кухи от улична котка. Това е равносметката.
  • 29 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #11 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Еввла добре , че сте вие с Рошко да отворите очите на хората!! Продължавайте все така!!
  • 30 Проф.Николай Витанов

    11 28 Отговор

    До коментар #24 от "Хмхмхм":

    "Такива смелчаци които се присмиват на вируса съм виждал много. Ако знаете същите как молят за помощ и плачат горчиво като влязат в болницата..ще ви настръхнат косите"
  • 31 Перо

    29 1 Отговор
    Какъв е бизнеса и ползата на анти-ваксърите да пропагандират въздържане от ваксинация? Обратното е по-мотивирано! Набляга се на производството и изследванията на ваксини,а не на лекарства и лечение на КОВИД!
  • 32 Гост

    34 4 Отговор

    До коментар #6 от "Прав си докторе":

    Да, много е "прав" и изключително в "научен" стил изказване! Всъщност къде са научните изследвания на въпросния доФтор във връзка с Нещото - лично изорирал ли е вирус, направил ли е необходимите изследвания и какви, някакви лични разработки за лекарство, с болни работи ли, аутопсия на починали правил ли е и т.н.? Това, което дрънка - да се маскираме, крием, изолираме,боцкаве и т.н. и ние го знаем и видимо НЕ помага за изчезването или лекуването на вируса! И президента та Танзания беше сърдечно болен, над 60 г., а нещо не виждам по световния видеообмен "търкалящи се трупове" по паркове и плажове в Танзания, а напротив - пълно с туристи! Тоя "швийцарец" се държи, като слуга на фармамафията, плачещ за трибунал, но и това ще стане един ден...
  • 33 Потресен

    12 19 Отговор

    До коментар #26 от "Фен клуб "Черно море"":

    Преди 4 дни огромна трагедия сполетя и бившия председател на фен клуба на ЦСКА- Димитър Ангелов -дучето. Отиде си сестра му , твърде ,твърде млада. Върна се с дъщеря си от почивка на море. Там са прихванали смъртоносния вирус. И двете веднага са интубирани, но за съжаление след 2 дни майката почива. Дъщерята е в момента в КОВИД отделението интубирана. И както казва проф.Витанов -"Пазете се , страшно е. И нека вируса да ви заобикаля"
  • 34 Qwert

    0 0 Отговор
    Искам да хейтвам
  • 35 Цедка

    5 22 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Да и като не се ваксинирате, не спазвате мерките, толкова повече се удължава края на пандемията, толкова повече пари ще давате за тестове, за имуностимуланти и всякакви други лекарства, елементарно е! Хората са казали, малко ама на време!
  • 36 Кирил

    5 13 Отговор

    До коментар #21 от "Явор":

    Дреме ти брато, маймунарника да намалява.
  • 37 миризлив пръч

    12 22 Отговор

    До коментар #21 от "Явор":

    Много хубаво си го написал,но мислиш ли че в тоя сайт има нормални хора?Виж че и под коментари които наистина са стойностни праскат минуси та пушек се вдига.Изобщо не се опитвай да ги научиш на каквото и да било.За тия умници няма стойностни хора.Ербапи и мъжаги които ако ги тръшне вируса ще квичат по болниците като за световно.Остави ги нека си мрът в невежествтото си.
  • 38 зъл пес

    5 17 Отговор

    До коментар #21 от "Явор":

    Абе я остави лошия матрял да заминава по предназначение.Ще дишаме по-свеж въздух.
  • 39 Механик

    25 2 Отговор
    Още един шаман, захлебил яко от НПО-тата на ковидарите.
  • 40 ИСТИНАТА

    7 24 Отговор
    Напълно прав е Държавния здравен инспектор. За 5 дни със своя живот се разделиха от най страшния вариант на КОВИД-ДЕЛТА 133 невинни Български хорица-: Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев съобщи, че 133 души са починалите от 17-и до 23 август, като трима от тях са били ваксинирани. Да, ще има четвърта вълна , да – ще напълним болниците, да – още хора ще починат. Как да го кажа по- ясно? Ние най-умните в Европа и света ли сме, та когато другите въвеждат мерки за къде ли не, ние отказваме да правим каквото и да било. Добре, но тогава ще си платим цената. Докато не разберем къде е основата на проблема, трудно ще се справим“, коментира държавният главен инспектор.

    Коментиран от #44

  • 41 Коко

    25 0 Отговор
    И как бе селски ще ми обясниш спада на заразените в Индия от 500 000-600 000 на фен до 20-30 000. Може би с наложените мерки? В Индия?

    Коментиран от #43

  • 42 Ковидозен

    26 3 Отговор
    Ковидът е новото наименование на сезонния грип.
    Нямате никакъв начин да го оборите това 6олкото и пари да ръсите - който го е изкарал вече знае истината. Който още не е бил болен даже не вярва в съществуването му.



    Примерете се и оставете хората да живеят без да им крадете парите и свободата!
  • 43 Цедка

    1 15 Отговор

    До коментар #41 от "Коко":

    Дори и те се светнаха да се ваксинират!
  • 44 Да бе

    30 3 Отговор

    До коментар #40 от "ИСТИНАТА":

    Очевидна лъжа!
    Хората не се хващат вече. Особено на Кунчев.

    Излезте си от апартамента и вижте навън животът няма време и желание да се занимава с фалшивите ви новини.

    Коментиран от #86

  • 45 СЛУЧАЕН

    1 16 Отговор
    Много тъпанари пишат коментари , но не мога да проумея кой има сметка да им.....плаща.....?.?.?
  • 46 Продай България

    24 0 Отговор
    Плащай Серос ,трябват зомбита после заедно ще ги управляваме

    Коментиран от #50

  • 47 Ей плъшок

    20 1 Отговор
    Нос Крив.и искаш да лапаш,ама ще лапаш големия..
  • 48 Аз съм

    4 20 Отговор
    объркан вече.Не знам да вярвам ли,да не вярвам ли.Чувам от познати този умрял от короната,онзи умрял и още повече се обърквам.Всяка зима изкарвам някакви грипове за по седмица и съм ОК.Може и Ковида да съм го прекарал и да не съм разбрал.Не съм ваксиниран....по простата причина че не вярвам ваксината ще помогне...може би ще го направя само и само за да мога се движа свободно,ако се стигне до там.

    Коментиран от #54

  • 49 Ваксинатор

    28 3 Отговор
    Нека се боцкат с фалшивите ваксини. То се видя колко са ваксини, колко предпазват, колко заразяват.

    За съжаление учените участващи в разработката на тези ваксини очакват доста проблеми на инжектираните когато се срещнат със спайк-протеина на попаднал в тялото им вирус, и започнат вместо вируса да си атакуват стените на кръвоносните съдове.
  • 50 Даммм

    1 21 Отговор

    До коментар #46 от "Продай България":

    Да продай, плащай путин, българия е руска губерния, няма току -така да я изпуснем от контрол!
  • 51 фиу фиу

    2 23 Отговор
    Докторе,дано да четеш какви ги пишат за теб милите ти хора,дето скоро може и да се превърнат в бивши хора,недай боже.
  • 52 Да иИМАШЕ ИНИ УЖ

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "Прав си докторе":

    УМРЕЛИ А ПУШЕХА В ЧУВАЛИТЕ........
  • 53 УМБАЛ Пироговид

    24 4 Отговор
    Деловодството е препълнено с Ковид диагнози и фактури към здравната каса, а леглата са празни, но не може да ги проверите, защото нямате достъп, за да не се заразите от страшно заразната нова болест, която човечеството за 1 милион години още не беше срещало.

    Чупени крака лекуваме по Ковид-пътеката, че е по-скъпо платена.
  • 54 Патил

    7 15 Отговор

    До коментар #48 от "Аз съм":

    Това да не го четат антиваксърите!

    Пусни си антитела, ско си го изкарал и си съдал антитела, по-натам с ваксината, ако нямаш антитела, издкарал не изскарал, ваксинирай се!
    Същото важи и за издкаралите го с дълъг постковид, пусйате антитела, ако няма друг сериозен здравословен проблем, и нямате антитела или са на долната граница, ваксинирайте се, след разговор с джипито, ще се почувствате по-добре!
  • 55 Пепи

    26 1 Отговор
    Аспарухчо, леко с прогнозите, защото утре е първи септември и ще звъня на Витанов да го питам кВо стана с трите хиляди заразени днувно през август.
  • 56 Продай България

    21 0 Отговор
    Разбираме от приватизация,ваксинация,американизация,
    циганизаця,клептокрация Серос плаща
  • 57 от Европа

    4 21 Отговор
    Докторе,намирам се в европейска страна.Тук категорично не се допускат мангъровци и чорбановци до тв за да пропагандират анивакс.Само отвреме навреме дават в новините за някой протест,но в сравнение с многомилионното население ,те са една шепа хора.Ваксинираните вече достигнаха 70%.А за неваксинираните вече се обсъжда при заразяване с вируса,да си заплащат лечението сами,което си е доста сериозна сума,няколко хиляди евро.

    Коментиран от #60, #62

  • 58 КАЖИ ЗА АФГАНИСТАН

    20 1 Отговор

    До коментар #13 от "ИСТИНАТА":

    Що ИМА НУЛА БОЛНИ И НУЛА ПОЧИНАЛИ ..ТААА БОЛЕСТ МНОООГО Я ИЗСТРАХ ОТ АФГАНИСТАНЦИТЕ...
  • 59 123

    28 3 Отговор
    За пръв път го чувам този доктор. И с какво е по- страшен този вирус от грип примерно? При положение, че симптомите са почти незабележими за повечето от хората. И докога ще ги пускате тук сульо и пульо да дават мнения? Чист въздух, слънце, позитивни преживявания, качествена храна - това е задължително за имунната система. Всеки добър лекар го знае. А не маски, стрес и отровни субстанции.

    Коментиран от #61

  • 60 Само в Европа и уса

    19 0 Отговор

    До коментар #57 от "от Европа":

    Оръжие се купува за 5минути а за РЕНТГЕН ЧАКАШ 6 МЕСЕЦА......
  • 61 3456789

    1 15 Отговор

    До коментар #59 от "123":

    Изкуствен е, ако ти говори въпбще, нещо това!

    Коментиран от #64

  • 62 Демокрация

    22 0 Отговор

    До коментар #57 от "от Европа":

    Голяма демокрация цари значи.

    Още малко се изпоинжектирайте, че после да няма мърдане от 4та, 5та, 10та игла, и разбира се "топлата земя".

    Коментиран от #71

  • 63 Имунолог

    6 28 Отговор
    Така е колега Илиев, ПОКЛОН пред компетентното ви мнение. Ама какво от това? Дебелите антиваксърски глави окупирали СМИ в РБългария, яко вършеят и заблуждават моите сънародници тиражирайки гадни лъжи и инсуниации. ДЕЛТА ЛЕГИОНИТЕ СА ВЕЧЕ ВЕЧЕ ТРЪГНАЛИ В ЩУРМ! ЗАРАЗЯВАТ МАСОВО И ПОМИТАТ ВСИЧКО ПО ПЪТЯ СИ! СРЕДАТА НА ОКТОМВРИ МОЩНАТА ДЕЛТА ВЪЛНА ЩЕ ПОТОПИ ТОТАЛНО БЪЛГАРИЯ! ЩЕ БЪДЕ СТРАШНО! БОЛНИЦИТЕ ПРЕПЪЛНЕНИ И УМИРАЩИ КОВИТЯСАЛИ ГРАЖДАНИ НА СТЪЛБИТЕ НА ПРЕПЪЛНЕНИТЕ БОЛНИЦИ. Обаче кой те чува. Неведнъж казах НЕЗАБАВЕН ПЪЛЕН ЛОКДАУН, но какво от това. Гаври и подигравки във Форума от нахалните антиваксъри. Скоро ще има много со...ли и сълзи, реване като магарета от действията на Ковид вълната, но ще бъде много късно. Това е положението.

    Коментиран от #65, #75

  • 64 Ковачев

    24 6 Отговор

    До коментар #61 от "3456789":

    "изкуственият" ти вирус преминава през 99% от населението безсимптомно. Затова не е нужна ваксинация, защото почти всички си имат имунитет.

    Жалко за напразно ваксинираните. Особено тези здрави със "завършен цикъл", чиито завършек е с инфаркт.

    Коментиран от #66, #73, #85, #133, #134

  • 65 Подлог

    22 5 Отговор

    До коментар #63 от "Имунолог":

    Брей, имунолози имало тук да пишат мнения. Браво!

    И как локдаунът ти ще оправи нещата? Като предишните пъти ли?

    И си намери кой да ти спазва локдауна, защото няма балами да вярват на Лъжливото овчарче вече.

    Коментиран от #68

  • 66 Имунолог

    8 21 Отговор

    До коментар #64 от "Ковачев":

    Спри да пишеш глупости и иди утре в Ковид отделението Пирогов и виж обримчените с маркучи пациенти поставени на вентилация. Виж очите им, пълни с надежда и отчаяние, зов за ЖИВОТ, едни ще го продължат, други в мъки ще си отидат. Нагъл антиваксър.
  • 67 Продай България

    19 2 Отговор
    Трол да си това е изкуство, градската десница селски тролове жалко за Серос лошо пръснати пари

    Коментиран от #80

  • 68 Имунолог

    4 23 Отговор

    До коментар #65 от "Подлог":

    Няма ли? Иди в Гърция да видиш, Австралия, Кипър и т.н. Има начини да бъдете вкарани в режим, ама нейсе...
  • 69 Коча

    19 1 Отговор

    До коментар #26 от "Фен клуб "Черно море"":

    Защо лъжеш? Мастиката боледуваше цял месец , преди да почине. Да те е...
  • 70 Плевен 29

    21 3 Отговор
    Ако някой им сортира пророчествата на тези пет платени врачки, ще се получи доста трагикомично четиво.

    Хубавото е, че отдавна хората ги ползват за подигравка и няма да допуснат лекарската мафия да им определя живота.

    Коментиран от #72, #78

  • 71 от Европа

    6 19 Отговор

    До коментар #62 от "Демокрация":

    Ееее пич,много погрешно я разбирате тая демокрация бе.Сега остава да кажеш с перо да ги галим неваксинираните,а?То затова сме на това дередже в България.Все искате друг да ви оправя живота а вие да си пиете ,ядете и пърдите на диваните.Е няма как да стане това.

    Коментиран от #77

  • 72 Имунолог

    3 16 Отговор

    До коментар #70 от "Плевен 29":

    Не си познал! Жестоко се лъжеш. Завърти ли се държавната машина, няма да ти обяснявам до какво води това...
  • 73 зъл пес

    1 15 Отговор

    До коментар #64 от "Ковачев":

    Хапчетата,и айде в кревата че вече плещиш небивалици.
  • 74 Да бе

    21 2 Отговор
    "Сегашната вълна е много по-различна от предишните" - такава велика мисъл - трябва да се използва за реклама на ваксинационната политика.

    Например: "Тези ваксини са много по-различни от предишните", хахахах
    Трябва да си легнал, за да не паднеш!
  • 75 Бобчо

    18 4 Отговор

    До коментар #63 от "Имунолог":

    И какво,като умрем половин България, по-добре ли ще ти стане?

    Коментиран от #79, #81, #83

  • 76 ддд

    16 0 Отговор
    Пееерас
  • 77 Имунолог

    5 21 Отговор

    До коментар #71 от "от Европа":

    ПичЪт, е дебела антиваксърска глава и няма да те разбере. За него демокрацията означава слободия. От тия катъри е.
  • 78 кьорфишек

    7 19 Отговор

    До коментар #70 от "Плевен 29":

    Ама като те пипне виртусчето ще тичаш точно при лекарите,нали?Но трява да те оставят да си отидеш в мъки,видях как си отива болен от тоя вирус,с очи пълни с надежда и сълзи,молещи докторите да му помогнат.

    Коментиран от #82

  • 79 Имунолог

    5 18 Отговор

    До коментар #75 от "Бобчо":

    Това няма да се допусне. Ще се наложи пълен локдаун за да не умре половин България,както каза ти.
  • 80 Признавай

    13 4 Отговор

    До коментар #67 от "Продай България":

    Стига лъга, троловете са най-вече на герб, бсп, а тук най много на абв и копейкин, има и на дпс ама само нещо което ги изобличава!

    Ти от кои си?
  • 81 хлъц

    4 9 Отговор

    До коментар #75 от "Бобчо":

    Че кой се интересува от вас?

    Коментиран от #84

  • 82 Имунолог

    5 18 Отговор

    До коментар #78 от "кьорфишек":

    Умрелият сигурно е бил някой заклет антиваксър нали? Лека му пръст на човекът...все пак. Това да си идеш в мъки не е шега работа, както антиваксърите плямпат да няма ваксиниране.
  • 83 Грх

    4 12 Отговор

    До коментар #75 от "Бобчо":

    Той точно това не иска бе галфон! За разлика от теб, ти какво печелиш лично, я кажи?

    Коментиран от #88

  • 84 Имунолог

    3 17 Отговор

    До коментар #81 от "хлъц":

    Скоро ще го видиш, кой се интересува...
  • 85 Ддддр

    4 11 Отговор

    До коментар #64 от "Ковачев":

    Я да смяташ че май ще се връщаш в първи клас!
  • 86 Не бе

    6 18 Отговор

    До коментар #44 от "Да бе":

    Хубаво да излезеш и да видиш, но полезно е и да влезеш в Ковид реанимация и там да видиш. Аз бях

    Коментиран от #87

  • 87 Имунолог

    4 18 Отговор

    До коментар #86 от "Не бе":

    Ами като си бил в реанимация, разкажи по подробничко и обясни на дебелите антиваксърски глави, какво си видял. Какво си лично преживял и т.н. Дано вдянат тъпите им антиваксърски мозъци и престанат да плещят глупости по форумите.
  • 88 Бобчо

    13 4 Отговор

    До коментар #83 от "Грх":

    Продавам китайски тестове за ковид на балъци като теб.От това печеля.

    Коментиран от #90

  • 89 Слънчев бряг

    17 6 Отговор
    Тоя щом казва, че "НЕ Е прост грип", значи знае много добре, че това всъщност е прост грип.

    Честито на ненужно ваксинираните. Да си ползват страничните ефекти на воля, стига да имат време.

    Коментиран от #91

  • 90 Лекар

    4 10 Отговор

    До коментар #88 от "Бобчо":

    Егати печалбата...

    Коментиран от #95

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ковидотите

    17 4 Отговор
    Защо ли лекарите не искат да се ваксинират? Сигурно знаят много добре за фалшивата пандемия. А и си пазят здравето хората - защо да рискуват с неизпитани ваксини срещу неизвестна болест.

    Ще отмине цялата щуротия и ще се радват, че не са се поддали на пропагандата.
  • 93 Симитчиев

    16 1 Отговор
    Айде да видим дали този шарлатанин ще познае този път, или ще е като със всичките предишни врачки на Ковида, чиито страшни вълни от търкалящи се чували с трупове все още чакаме да започнат.

    Коментиран от #132

  • 94 Байдънистан

    17 0 Отговор
    Очаквам да долетят от Щатите и да бомбардират всички, които отказват да си инжектират от тяхната чудесна демократична инжекция.

    Може и с дронове да я изстрелват отгоре по рамената на здравите хора.
  • 95 Бобчо

    14 0 Отговор

    До коментар #90 от "Лекар":

    Добра е, връзва се на 3 долара DAP София, на аптеките ги продавам по 8-9 долара. А те на вас по 25 лв
  • 96 Ген. Муфтаджийски

    17 3 Отговор
    Няма какво да добавя към тая статия, освен това, че толкова яко ще се мре за пореден път, че тези, които още не са умрели ще им се иска да бяха умрели още при предишните вълни.

    Вземете си от черните чували от Кауфланд, много са подходящи както за Делтата, така и за Пфайзера и Модерната.
  • 97 Чудя се

    7 14 Отговор
    Кой ще ми каже ,защо при всяка Ковид вълна,смъртността в България е на първо място в Европейския съюз?Къде се прекъсва връзката и кой носи отговорността?МЗ ?РЗИ?Джипита?Специалисти?Кой?Ако вирусът бъде лекуван навреме и се вземат адекватни мерки при лечение в домашни условия,то хоспитализираните ще бъдат по малко ,натиска върху здравната система ще бъде по слаб ,а и оттук смъртността ще бъде по малка.Защо отговорните фактори не се замислят?

    Коментиран от #99, #101

  • 98 Ха-ха-ролог

    15 4 Отговор
    Ако беше различно от грип нямаше да има сезонен характер точно като на грип. А, и грипът също щеше да си го има, а сега мече изчезна грипчето. Явно Ковидът е просто стария грип с ново име и по клинична пътека.

    Коментиран от #102

  • 99 Имунолог

    5 13 Отговор

    До коментар #97 от "Чудя се":

    Прекъсва се връзката благодарение усърдната дейност на антиваксърската вълна по СМИ разколебала хората да се ваксинират. Елементарно Уотсън...
  • 100 кой

    2 15 Отговор
    ;Министърът на здравеопазването и на вътрешните работи трябва да задействат КОНТРОЛА ЕФЕКТИВНО;?Какво призовава докторът-за терор?

    Коментиран от #105

  • 101 Моргата

    15 2 Отговор

    До коментар #97 от "Чудя се":

    Смъртността в България е найг високата в ЕС от 20 години. Няма общо с пандемията. Просто такова е нивото на здравната система.
    И нивото продължава да пада, хахахахха

    Препоръката е да не се ходи на лекар, защото те много държат да си вземат парите от Здравната каса и помагат с каквото могат. А не могат много и всъщност пречат на лечението.

    Коментиран от #103, #108

  • 102 Имунолог

    4 13 Отговор

    До коментар #98 от "Ха-ха-ролог":

    Бе ти и вирусолог се изкара ...а? Май ще им вземеш хляба.
  • 103 Лекар

    3 13 Отговор

    До коментар #101 от "Моргата":

    И след като съветът ти е да не се ходи на лекар, хората какво ще правят? А, светни малко повечко да ти видим мисленето...
  • 104 Блягодаря

    16 2 Отговор
    Браво: "Дори неваксинирани, можете да вземете мерки..."
    Това е добре, защото показва, че ваксинирането явно не помага за нищо, освен за джоба на фармацията.

    Коментиран от #106

  • 105 Гост

    4 13 Отговор

    До коментар #100 от "кой":

    Ми виж в Гърция как е и си прави изводите. И при нас ще стане така.
  • 106 Имунолог

    2 18 Отговор

    До коментар #104 от "Блягодаря":

    Няма за какво да благодариш!) Като си неваксиниран, ще си стоиш в къщи, а не да ходиш навън и разнясаш заразата.
  • 107 Кантарджиев

    15 0 Отговор
    Искам си Балтов и Ангелов, да ми показват от джипката как магистралата помага да пристигаме по-бързо до Пирогов.
  • 108 Ййй

    0 13 Отговор

    До коментар #101 от "Моргата":

    Ти не леж на таз кълка, има си различни статистики!
  • 109 Георги Коритаров

    15 3 Отговор
    Няма ли някой да почне пак да обяснява как ваксините са единственото 6оето имаме срещу невидимия Ковид?

    Нещо ми липсва агитацията за нови медицински експерименти със здравите хора.

    Коментиран от #111

  • 110 Продай България

    13 0 Отговор
    Тролове, протестъри , ваксинатори Гаргамел,Серос и Прокопа който власта иска да докопа
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Колежката

    18 4 Отговор
    Не се поддавайте на пропагандата. Не си скапвайте живота за да угаждате на бялата мафия да краде от нашите пари!
    Лекарите не носят маски, не се ваксинират, не си стоят вкъщи - но искат ние да правим това и да им наливаме пари, за да лекуват здрави хора.

    Позор! Скрийте се безсрамници алчни! Бийте си фъксините сами, оставете здравите хора на мира.

    Коментиран от #113

  • 113 Имунолог

    3 16 Отговор

    До коментар #112 от "Колежката":

    Колежке, написала си велики глупости. Щото не си колежка, а по скоро продавачка на масата за плод и зеленчук. 1.Тук във Форума в коментар № 86, форумецът е бил в Ковид реанимация. Едва се отървал...2. Ами много е просто бе колежке? Иди утре в Ковид отделението Пирогов и сама с очите си виж пациентите поставени на вентилация. Виж животът и смъртта с очите си и вярно си направи изводите.Не се поддавай на излишни емоции и да тиражираш глупости във Форума.
  • 114 Докторче

    14 2 Отговор

    До коментар #111 от "Имунолог":

    Току що Факти качи нова статия че който е преболедувал и не е ваксан не го лови делтата. Израелски учени го установили. Аз не съм антиваксър ама поспри се малко че ще прегрееш.

    Коментиран от #115, #116

  • 115 Имунолог

    2 14 Отговор

    До коментар #114 от "Докторче":

    Това каква връзка има с неваксинираните и неболедували от вирусът граждани? Преболедувал гражданин и след 6 месеца същият трябва да си направи тест за антитела. Нали така, ама това си го спестил сякаш...
  • 116 Имунолог

    2 14 Отговор

    До коментар #114 от "Докторче":

    Хубаво, като не си антиваксър ти и семейството ваксинирахте ли се? Я, кажи да те видим сега, как ще излъжеш.

    Коментиран от #118

  • 117 Зрител

    13 4 Отговор
    Тръпна от страх от Делта вълната през октомври.
    Засега взимам по два Файзера и един Джонсън преди лягане, въпреки това треската ми не минава.
    Я веднага започвайте да си биете редовно ваксините, защото не воже повече да продължава това да живея в този страх заради вас!

    Коментиран от #119, #121

  • 118 Докторче

    12 4 Отговор

    До коментар #116 от "Имунолог":

    Прочети статията. Какво общо има с това дали съм ваксиниран или не с коментара ми. За анти телата си прав. А фалшифицираш ли епикризи кажи де, дали ще излъжеш..

    Коментиран от #120

  • 119 Имунолог

    3 13 Отговор

    До коментар #117 от "Зрител":

    Дърпаш дяволът за опашката. Прочети коментар №86 и внимавай да не се отзовеш в това положение. Знаеш ли как ще забравиш набързо двата Фаизера и Джонсъна... Няма да ти е до тях, ами с помоща на Ковид лекарите ще се бориш да излезеш от прегръдката на коварният обръч на смъртта. По кротко и не се прави на интересен.
  • 120 Имунолог

    3 13 Отговор

    До коментар #118 от "Докторче":

    Прочел съм я много добре.А ти осмисли написаното. Не отговори като не си бил антиваксър, дали си се ваксинирал. Да, или не? Отговори!

    Коментиран от #122

  • 121 Миньо

    10 4 Отговор

    До коментар #117 от "Зрител":

    И аз умирам от страх като тебе. Пия вечер двоен препек и си лягам. Ама ще почвам вече от сутринта. Така и комшиите и вируса ще бегат яко.

    Коментиран от #124

  • 122 Да или не

    12 3 Отговор

    До коментар #120 от "Имунолог":

    Да и....какво от това, може и да лъжа или не.А за епикризите кажи де...

    Коментиран от #123

  • 123 Имунолог

    3 11 Отговор

    До коментар #122 от "Да или не":

    С лъжци не разговарям. Те са духовно нечистоплътни индивиди.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Дори отвсякъде

    7 2 Отговор
    Аман от доктори. Ненагушиха се!
    Искат още, лапат, мляскат, плашат, че ако не им дадем ще си вземат.

    Дабягат да се скриват, щото се издадоха, че Ковидъ19 е измишльотина за оправдаване на пладнешкия обир.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Жижо

    3 3 Отговор
    Ей шушумиг,
    Довчера копаше на лозето сега грабнал телефон изказваш "професионално мнение."
    Аман от професори като теб.
    Като фо вадиш голям що не влезеш в ковид отделение за 3 дена да помагаш доброволец а?
    Ама не , да си избиваме комплексите за макоценност в социалните мрежи е голяма работа.
    Да се скриваш щото такива като тебе вдигат врява а после първи се ваксинират.
    То вече таакива кат теб разбирковци и невярващп бая си заминаха.
    Пусни си ТВ-то ама не нащи платените с мисирките дето едновреме отричаха и чернобил, а световно признатите който казват всичко.
    Аман от комплексари дето си ги избиват на наш гръб.
  • 128 Жиро

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Явор":

    да спаси матеряла дет за нищо не става...
  • 129 ХА ХА ХА

    4 3 Отговор
    Имунолога е трол с няколко ника , който сам си дава газ .
  • 130 Васьо

    1 5 Отговор
    Браво хареса ми тази статия.Лъжат ни негодниците като Мангъра и Румен Петков от АБВ за да трупат мангизи и популярност.Негодници искат хората да се разболяват и умират.
    Долни мръсници и ние четем западни вестници и медицински бюлетини.Спрете да лъжете и манипулирате българския народ поне за неговото здраве!!!!
  • 131 Какво от това, което е казал не е вярно.

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ШУШУМИГА":

    Никому неизвестен форумен хейтър си ти.
  • 132 Ами през ноември и декември 2020 имаме

    1 3 Отговор

    До коментар #93 от "Симитчиев":

    с над 20%по-висока смъртност от обичайната и далеч не всичко е отчетено като смърт от /с ковид. Доста натоварено беше за траурните агенции, не само за болниците. Ама ти много държиш да има чували с трупове или да ги горят по улиците както правеха в една южноамериканска държава преди година. Внимавай какво си "пожелаваш". Ситуацията в момента си е достатъчно сериозна, за да се шегуваш неуместно.
  • 133 Познавам вече няколко от тези

    2 5 Отговор

    До коментар #64 от "Ковачев":

    уж с имунитет, които се разболяха повторно от ковид и втория път доста по-тежко. Новите варианти на ковид заразяват не само част от ваксинираните, а и доста от преболедувалите преди 6-7 или повече месеци. Така че такова чудо като стаден имунитет няма да има скоро(ако въобще е възможно). Затова всеки сам да се пази и да има непримиримост към тези, които не искат да спазват правила и се возят без маски в градския транспорт например. Или не ги носят в магазини и супермаркети. И да се ограничават масовите събития. Особено на закрито.
  • 134 Ако е 99% безсимптомно, умнико

    0 5 Отговор

    До коментар #64 от "Ковачев":

    как разбра, че е минал ковид през теб? Врачка ли си или гадател? Или пък си направи тест за антитела и ги имаш? И точно след кое безсимптомно"боледуване" си го направи този тест, който да докаже, че организмът ти се е срещал с ковид. Когато го караш със симптоми и то не толкова леки и си направиш тест, който да го потвърди ще знаеш дали си го карал. Другото са само предположения и фантасмагории.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Денис

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ШУШУМИГА":

    В Швейцария не назначават лаици шушумиго!!
  • 137 axouxo

    1 1 Отговор
    Този сърбеж,също като Витанов,Мунчев и цялата па(мина,няма ли кой да го отстрани?Голяма са краста,ей!Как пък не публикувахте едно различно мнение,поне малко оптимизъм да има...Ба(и платената ш@йка...Барабар с журналята!
  • 138 Безсмъртен

    0 0 Отговор
    Адмирации за статията!