Last news in Fakti

9 Септември, 2021 18:10 10 961 10

Този сок пропъжда диабета завинаги

  • диабет-
  • здраве-
  • зелен боб

Напитката съдържат елементи, подпомагащи отделянето на натурален инсулин

Този сок пропъжда диабета завинаги - 1
Снимка: shutterstock

За получаването на сок от зелен фасул се използват бобени шушулки, които още не са станали твърди - в млечно-восъчна зрялост. Този боб съдържа много вода и от него лесно се получава сок. По съдържание на мед и цинк бобът превъзхожда повечето растения.

Сокът от зелен фасул е особено полезен за болните от диабет. Натуропатите са на мнение, че захарния диабет при човека възниква от прекомерната употреба на концентрирана скорбяла и рафинирана захар, месо и месни продукти. Що се отнася за "лечението" му с инсулинови инжекции, само попълва недостига на инсулин.

Лечението не възстановява задстомашната жлеза, за да може тя сама да произвежда необходимия инсулин, а обратното - постепенно води към деградацията ѝ. Като правило заболяването прогресира и дозите инсулин стават все по-големи и по-големи, а здравето на пациента все по-зле и по-зле. При това заболяване се препоръчва друг подход - употребата на натурални продукти, съдържащи ферменти за самосмилане.

Концентрираната скорбяла и рафинираната захар бързо проникват в кръвта и изискват за кратък период от време големи дози инсулин. Това подкопава здравето на задстомашната жлеза и не ѝ дава възможност да се възстанови.

Ако към този щадящ подход в лечението на задстомашната жлеза допълнително се прилагат продукти, които стимулират нейното възстановяване и съдържат необходимите вещества за изработване на инсулина, ще настъпи пълно оздравяване.

Учени са установили, че сокът на зеления боб и брюкселското зеле съдържат елементи, подпомагащи отделянето на натурален инсулин.

Така естественото лечение на захарния диабет се състои в употребата на натурална храна и всекидневната употреба на литър смесен сок от моркови, салата зелен фасул и брюкселско село. Допълнително се препоръчва употребата на половин литър смесен морковен и спаначен сок. Още по-добри резултати в лечението на захарния диабет се наблюдават при хората, които редовно правят прочистващи клизми, пише сайтът Zdrave.to


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ама сериозно ли?

    19 3 Отговор
    Искам да е Комунизъм и всички рекламодатели да бъдат пратени за 25 в Колима.Ледения ад..
  • 2 И специално за аФторката

    17 3 Отговор
    Пет клиЗми и един PCR
  • 3 ТОВА ДА ПИЯТ АНТИ ВАКСИТАТА

    10 7 Отговор
    И КАТО ФЕРМЕНТИРА ДА СВАЛЯТ ГАЩИ ПРЕД ПАРТИЙНИЯ ДОМ И ДА„ СТРЕЛЯТ ”ПО ВРАГА 🌋🌋🌋🌋🌋
  • 4 Рути

    13 3 Отговор
    Така естественото лечение на захарния диабет се състои в употребата на натурална храна и всекидневната употреба на литър смесен сок от моркови, салата зелен фасул и брюкселско село.

    Мисисирки, сър.

    Коментиран от #8

  • 5 Попай моряка

    9 2 Отговор
    Това на снимката е сок от зелен хайвер light.
  • 6 Д р Живаго

    5 6 Отговор
    Зелен боб купувайте от Позитано-20 !
    Клизмата е безплатна от централата на ДПС-ДС.
  • 7 Опс

    6 2 Отговор
    Брюкселско село🤣

    Коментиран от #9

  • 8 Посетител

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Рути":

    А от кое село да купуваме? Адрес, пощенски код, моля!
  • 9 Разцепта

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "Опс":

    Каквото и да купиш от брюкселско село е лечебно, дори кози драхонки.
  • 10 питам

    10 1 Отговор
    Пишете за зелен боб а на снимката е грах.... Ако го направя с аспержи които пак са зелени и дълги ще върши ли работа