Last news in Fakti

24 Септември, 2021 21:15 1 772 5

Георги Пеев: Държавата трябва да помогне на хората, нуждаещи се от трансплантация

  • георги пеев-
  • държава-
  • помага-
  • хора-
  • трансплантации

"Нуждаещите се плащат 25 000 евро и отиват в Турция, а след това се прибират", допълни единственият българин с трансплантирано сърце и бъбрек

Георги Пеев: Държавата трябва да помогне на хората, нуждаещи се от трансплантация  - 1
Снимка: Телевизия Евроком

"В България е трудно да направиш трансплантация, защото законово е трудно. Дейността е нефинансирана", заяви единственият българин с трансплантирано сърце и бъбрек Георги Пеев в "ЕвроДикоф" по "Евроком".

"Хората плащат 25 000 евро и отиват в Турция, а след това се прибират", допълни той. "Ако някой си мисли, че може да хвани всеки от улицата и да го закара, за да му даде бъбрек - не е така. Има си правила", уточни Георги Пеев.

"Най-лошото е скандала в Александровска, защото това сваля доверието в процедурата", каза още той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНЦИОНЕР

    2 0 Отговор
    ... ДАНО ВСИЧКИ СА ЖИВИ И ЗДРАВИ..... НО МОЖЕШ ЛИ ДА ПОИСКАШ... НЯКОИ ДА МРЕ... ЗА ДА МУ ЗЕМЕШ СЪРЦЕТО.... СЛОЖНО Е.... ТЕЗИ ТЕМИ СА ДЕЛИКАТНИ И БОЛЕЗНЕНИ И ЗА ВСИЧКИ СТРАНИ...!!!!!!.... НЕ ТР ДАА ЗАБРАВЯМЕ И ПРИРОДАТА...!!!
  • 2 Позор

    4 2 Отговор
    Трансплантациите трябва да бъдат забранени. Заради тях безследно изчезват млади, силни хора. Те стават донори на богатите чужденци, които идват тук, за да си сменят черните дробове, бъбреците и т.н. Никой не идва тук, заплатил сто хиляди долара, за да седи и да чака някой да умре при катастрофа и да му вземат сърцето и други органи. За дъртите богаташи, се вземат здрави органи от млади хора. Това е престъпна дейност. Който има нужда от трансплантация, нека да мре. По-добре да умре той, отколкото заради него да убият някой млад, здрав човек.
    Мръсна дейност, в която България е участник. Позор!
  • 3 КОТарАК

    1 1 Отговор
    в БГ някой може да помогне на някой ако му е напраил лична услуга. не е и длъжна държавата ни измислена , състояща се от софийски измекяри да помага , както и се чудя защо още плащаме данъци.. оставете София сама и стига е крала от държаата
  • 4 Тоалетна хартия

    2 2 Отговор
    С моите пари от данъци не желая да съживявам мъртавци.На кой, колкото му е писано!!! 50 хил.лв. е издръжката на 10 деца за 1 год. А тоз е хидещ труп. Познавам подобни хора, молеха се да починат...Само се удължава трагедията!!!
  • 5 Сори Брат

    1 0 Отговор
    Съжалявам Пеев, но "държавата" е в ЕС, и ще помогне на хората да се боцнат с ваксини.
    Вас кучета ви яли...