Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 13:48 1 727 30

Балтов към лекарите: Гневът ви е справедлив

  • балтов-
  • лекари-
  • гняв-
  • справедлив

Работихте извънредно, създавахте организация за ваксинация в първия възможен момент, отправяхте молби и послания, обърна се към колегите си бившият директор на "Пирогов"

Балтов към лекарите: Гневът ви е справедлив - 1
Снимка: БГНЕС

"Гневът и недоволството ви са справедливи, защото с очите си видях как направихте всичко възможно да избегнете случващото се днес. Работихте извънредно, създавахте организация за ваксинация в първия възможен момент, отправяхте молби и послания. Заслужавате подкрепа! Заслужавате по-модерна материална база и справедливо възнаграждение за вашия труд. Заслужавате, защото въпреки трудностите, зная, че българските лекари няма да се откажат!". Това написа в социалната мрежа бившият директор на "Пирогов" и кандидат- депутат от ГЕРБ- СДС проф. Асен Балтов по повод днешия Ден на българския лекар.
Той допълни още:

"Честит 19 октомври - Ден на българския лекар!
Нека небесният закрилник на нашия народ Св. Йоан Рилски - Чудотворец закриля земните си ангели - българските лекари, които ще посрещнат и този професионален празник в претъпкани Covid-19 отделения.
Уважаеми колеги, горд съм, че съм част от вашите редици! И въпреки че ми отнеха правото да се включа в борбата с уменията си, сърцето и мислите ми са с вас".


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tolup 1

    51 1 Отговор
    Къде се откраднатите пари?

    Коментиран от #24

  • 2 Професор Асен Балтов Крадльов

    31 2 Отговор
    Честит празник колеги ,мъка ми е ,че не мога да тича от здравната каса!Бойко ми даде щерка си за креват игри!слава на ГЕРБ
  • 3 Професор Асен Балтов Крадльов

    36 2 Отговор
    Мъка ми е ,искам да крада от здравната каса,На Бойко щерка му ми направи бибитки!
  • 4 Инвентарът

    35 2 Отговор
    на джипката !
  • 5 Факт

    12 1 Отговор
    Като го гледа рак го е хванал?
  • 6 Последния Софиянец

    30 3 Отговор
    Балтов се изпусна че 1 млн ваксини са с изтекъл срок на годност но продължават да ги поставят .Не се ваксинирайте!
  • 7 Айде бе

    30 2 Отговор
    Този пък откъде изпълзя
  • 8 Гост

    41 2 Отговор
    Когаото тоя беше директор на Пирогов отделението беше още по-претъпкано! Но той по същото време висеше по студията или беше куфар в жипката, "инспектиращ" магистрали...
  • 9 Работил

    35 2 Отговор
    бил той извънредно и сума ти работа бил свършил ? Къде ? По пътищата , курдисан като куче в каруца !
  • 10 Лелее

    29 2 Отговор
    Гневът ВИ е “справедлив”...
    В полите на Витоша не останаха парцели , наличните Джипове по магазините свършиха - няма производство , Гърция иска зелен паспорт за СПА хотелите (който ни препоръчвате, но сами го нещете ...)
    Ми то си е за гняв ?
    Я поработете за 800 лв заплата , тогава какъв вой ще нададете ?
  • 11 МДА

    31 2 Отговор
    Това новото Гербаджииско куче Балтов плаче за 80 000 хиляди заплатката която вземаше. ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ КУЧЕТА ТРАБВА ДА БЪДАТ ЛИК ......НИ ДО ПОСЛЕДНИЯТ ЧОВЕК
  • 12 Някой

    35 1 Отговор
    Сега, като те изхвърлиха от шефското място за далавери, май взе да ставаш политик... Аман от такива като теб! Няма нужда да му давате медийно внимание на този.
  • 13 Гост

    32 1 Отговор
    ТОВА ,,ЛИЦЕ,, КАЗА КАТО ГО ВОЗЕШЕ ПРИМАТА ОТ БАНКЯ В ДЖИПКАТА....Гн БОРИСОВ,ДОБРЕ ЧЕ НАПРАВИХТЕ МАГИСТРАЛИТЕ ДА МОГАТ ХОРАТА ПО БЪРЗО ДА ИДВАТ ДО БОЛНИЦИТЕ...........................ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ,,ТОВА,, ПОДОБИЕ НА ЛЕКАР
  • 14 Айде улево

    23 2 Отговор
    блокук skапан!
    Толкова много лапаше докате беше началник и никакъв срам!
  • 15 ъндъртейкър

    22 1 Отговор
    Доктора измекяр на Борисов и от мъртвец савана може да открадне и да му ушият лекарска престилка от него.
  • 16 Пипи Чорапчето

    20 1 Отговор
    О, спецът по шумящи пътни маркировки се сети, че е лекар и зажали за професията;)
  • 17 Мазно милионерче ,гербаджийско плужече..

    21 1 Отговор
    Защо тези далавераджии не се крият и не си мълчат..??Явно който дава парите,поръчва и музиката...И Балтов надува кавала...
  • 18 666

    22 0 Отговор
    тоя го хванаха да краде и пак СЕ обяснява ,а за благодарност - депутат от ГЕРБ
  • 19 Тома

    19 0 Отговор
    А за гнева на бай Ставри какво ще кажеш балтов
  • 20 Механик

    20 0 Отговор
    Казах го вчера, ще го кажа и днес.
    Това е все едно пожарникарите да искат допълнително пари, щото вече имало пожари. Или военните да искат допълнително пари, понеже цял живот взимали заплата докато разцъкват сентасе, а ей на,сега станало война.
    Човешката алчност няма край! Единственото, което може да я поспре е с тоягата и през коленете,когато някой почне да прекалява.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ха сега

    9 0 Отговор
    Първо си постави истинска ваксина и тогава говори глупости три дена
  • 23 Мекотело

    10 0 Отговор
    Хем голям Тулуп, хем влечуго. Много си мазен и много, много гаден. Айде в сжиоката и да те няма. Няма да я имаш онази голямата заплата вече, но някое кюлче за защитата на Тиквата можеш.
  • 24 Гняв

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Tolup 1":

    Крадци и изнудвачи, къде са парите от касата от загубите на болниците, тия платени от хората в нужда, които изнудвахте? Помним, помним операциите и леченията на здрави хора за да точите касата - КОЙ ми дава гаранция, че и сега не мушморочите, кой ми дава гаранция, че провеждате правилно и адекватно лечение, като сте се запердили и заключили, кой ми дава гаранция, че не морите хората за не кажат какво се случва вътре, КОЙ? Колко стотици милиони загоби, колко пъти на колко болници бяха покривани от бюджета, загуби от кражби!
  • 25 Интензивното

    11 0 Отговор
    Този е голям бо..ук
  • 26 Крадци

    12 1 Отговор
    Проблемът беше, е и ще бъде ниското възнаграждение на медицинския труд. 1995 г. - 86 000 медицински сестри, 2021 г. - 23 000 . Това е истинският пеоблем, който в момвнта води дп ограничаването на правата ни, а не - поредния грип. В края на 2016 г. и началото на 2017 г., когато по времв на поредната грипна вълна умираха по 50 човека на ден (един естествен процес в крайна сметка) защо нямаше безумни, разрушителни за икономиката мерки като сега?!?
  • 27 четете

    10 0 Отговор
    Официално мнение на лекар: „Преболедуването от дадена инфекция, в случая коронавирусната е своего рода ваксина, получена по естествен път – отбелязва доц. Петър Атанасов, началник на клиниката по Вътрешни болести в Пирогов. Една голяма част от вирусите генерират траен и понякога доживотен имунитет – т.нар. природна ваксина. Дете, преболедувало варицела, в 99% носи ефективен имунитет. Какъв е смисълът да го ваксинираш? Там вече има завършена имунизация. Все едно да гасиш пожар с бензин. Изкуственото внасяне на допълнителен антиген може да доведе до хиперимунна, автоимунна реакция, до заболяване, което да застраши не само здравето на човека, но не дай Боже и живота му. Затова в тези ситуации трябва да се подхожда много разумно и прагматично." При 99% от пациентите на Пирогов, преболедували Covid-19 преди година, се наблюдава трайно покачване на имунитета. "Един преболедувал носи целия клас антитела от типа„anti– SARS – Cov2”, докато отделните ваксини генерират конкретен клас IgG. Този, който се е сблъскал с вируса има много по-подготвена и ефективна армия (т.е. цялата армия) в сравнение с всеки ваксиниран, който след определено време трябва отново да се реимунизира и практиката го показва. Не мога да си обясня защо се разпалва тази психоза „ваксинация на всяка цена". Да не говорим за ваксинирането с две различни ваксини – векторна и РНК – това противоречи на здравия разум. Защо трябва да се спекулира с науката? А по отношение на преболедувалите е абсолютна д
  • 28 Легален "зелен" сертификат без бодеж

    5 0 Отговор
    Как да си осигурите "зелен" сертификат легално, без да се бодете с експерименталките? Казвате на лекаря си, че имате ковид симптоми. Праща ви на тест и той става положителен, защото са ги направили да ловят почти всеки вирус. Имате 10-ина дни карантинка, която я спазвате, я не (вече даже не проверяват), и си имате сертификат. След 6 месеца - пак същото упражнение. Но го правете по време на "вълни" - има повече фалшивоПоложителни тестове и повече карантинирани (трудно се следят всички).
  • 29 фАНТОМасс

    3 0 Отговор
    Иска да става министър ! Ама под шапката на тиквата-простак това е невъзможно !
  • 30 Балтов, цял живот, Балтов, ще те нарича

    5 0 Отговор
    НАРОДА КРАДЕЦ!! Багажната чанта на Борисов!!