6 Юли, 2022 05:09 1 948 23

866 нови случаи на коронавирус, почина един заразен

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

33-ма са в интензивни отделения

866 са новите случаи на коронавирус в България за изминалото денонощие, показват данните на Единния информационен портал. Това са 16,69% от направените 5189 теста.

В болница са настанени 417 души, като 33 от тях са в интензивно отделение.

Един човек е починал заради усложнения, свързани с инфекцията.

Поставени са 1681 дози ваксина.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде бе, колеги ...

    1 13 Отговор
    Какво чакате?!?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Интензивното

    34 2 Отговор
    Не вярвайте на ковид тестовете има много фалшиви

    Коментиран от #9

  • 4 Рошко

    31 0 Отговор
    Не си заслужава и минута работа за заплатата на мисирката, но упорито някой му я дава да поддържа пламъка на лъжата
  • 5 Петър

    23 0 Отговор
    Ибреееее,бре,бре, днес има 13 000,а вчера имаше 10 000 излекувани от КОВИД-19.

    Коментиран от #7

  • 6 5879

    32 2 Отговор
    Това е напълно безполезна информация за обикновенита хора. Професионалистите са наясно апокалипсис няма и няма да има.
    Никого не го интересува колко теста са направени(кой знае защо се правят), колко са положителни. Тестовете не лекуват. Положителни има болни няма. Настинката за млади здрави хора до 35-40г минава леко. За възрастните и хронично болни има достатъчно ваксини. Места в болниците предостатъчно. Няма никаква опасност за здравна, социална и други системи.

    Коментиран от #10, #16

  • 7 хихи

    34 1 Отговор

    До коментар #5 от "Петър":

    Къде ги намират тези излекувани, като няма болни.
    Положителните не са болни!!!

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Петър

    17 0 Отговор

    До коментар #7 от "хихи":

    Е как,намират ги от десетките хиляди активни с ковид,
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Само

    13 0 Отговор

    До коментар #6 от "5879":

    Не разбрах що 45 годишните за теб са стари? Да не си от махлата?!

    Коментиран от #12, #17

  • 11 Копипасте

    25 0 Отговор

    До коментар #7 от "хихи":

    Те над 95% от заразените не са били и болни и не са и лекувани, ама бутай - поне ги махат от стъкмистиката като бройка!
  • 12 5879

    0 16 Отговор

    До коментар #10 от "Само":

    Не са стари! Не се обиждай! Имам наблюдение(от началото на истерията) над положителни и боледуващи кой как кара настинката.
    Риска след 45 е много по голям от 35. След тази възраст 45 (условно) риска е по-голям, а комбиниран с високо кръввно, диабет наднормено тегло още по-голям. И там е ролята на ваксините. За по-леко протичане и добър изход. Ваксините са безвредни и е глупаво да не се ваксинират.

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Копипасте

    21 0 Отговор
    Цeлият cвят ce прeвърнa в oгрoмeн зaтвoр c ocъдeни дoбрoвoлци.
    Тe дoбрoвoлнo приeхa вcичкo! Вcичкo тoвa, зa дa прeживeят oщe eдин мизeрeн дeн.
    Нe живeeхa, a умирaхa вceки дeн! Бeшe твърдe лecнo дa ce oтнeмaт мизeрнитe им души.
  • 15 Азз

    11 0 Отговор
    Какво стана с грипа?
  • 16 ЧИЧО СТАМАТ ШУМОВ

    1 9 Отговор

    До коментар #6 от "5879":

    Никого не го интересува колко теста са направени(кой знае защо се правят), колко са положителни. Тестовете не лекува=========================================================================== ===================================================================================== КАТО НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ПРАВИШ В ТОЗИ ФОРУМ.
  • 17 Аааа, да

    15 0 Отговор

    До коментар #10 от "Само":

    И аз се обидих, почти, на тема възраст. Защото все още се имам за млад на 45,но зависи от гледната точка. По темата - ясно е, че няма как навсякъде да съобщават увеличение на случаите, а у нас да няма. Директивата е за всички. Отделен е въпросът защо се прави това вече трета година и докога ще търпим.
  • 18 Истината

    13 0 Отговор
    33 човека са наистина болните. С ковид. В цяла България. Броят на положителните тестове няма никакво значение. Още повече, че не е ясно как точно се отчита един тест, че е положителен. Кой проверява дали наистина тестът е +++, както и дали не се злоупотребява с това. А пък в този портал, кой какво нанася като данни.... Хич нямам вяра

    Коментиран от #21

  • 19 Истина

    12 0 Отговор
    Понеже Путин надвива и беше спрял ковида, а и ковида се върна от почивка време е пак платените да скачат от студио на студио
  • 20 Теодоро

    11 1 Отговор
    Поредната порция ковид- лъжи!! шумата в затвора скоро
  • 21 33 души са много тежко болните, от

    0 6 Отговор

    До коментар #18 от "Истината":

    които поне половината няма да оцелеят. Сред останалите болни също има сериозни случаи, част от които се лекуват в болница, а други в къщи, докато не се влошат. Познат 2 седмици се лекува в къщи безуспешно, личната му вдигна ръце и му каза, че нищо повече не може да направи. От 2 дни е в болница. Съсед от блока вече месец е в болница. Първо в една, от която го изписаха уж с подобрение и сега с друга. За някои хора дори лекият по принцип Омикрон не е никак безобиден. Сега можете да изтриете коментара, но това не променя истината. За град Варна става въпрос. Не желая ни най-малко да всявам паника, но има ковид и случаите и леки, и по-сериозни и тежки дори ще нарастват като брой, за съжаление. В целия свят нараства броят на положителните.
  • 22 2022

    3 0 Отговор
    Наближават избори ,през есента.От сега ,ПП ,ДъПъСъ ,БСП,Остатъците от СДС, Предателите от Герб начело с предателя Б. Борисов, ДБ/там всички се оказаха деца на бивши номенклатурчици,комунисти/,някои недоностчета от ИТН."Възраждане" не се харесва ,но ще има повече депутати в новия Парламент,новата партия на Янев/и клюкарите журналисти,веднага му намериха любовница/,като забравиха за Лена Бориславова и Кирил Петков,пътуваха заедно в Гърция, после обитаваха общ апартамент,снимки от камерите,докарали тревога на Линда сладкарката .Ето ,защо всички партии бързат да лъжат, да изнасят компромати, да гъделичкат Бай Ганьовското любопитство/българинът обича мръсното бельо на Управляващите ,да се вее ,вместо Българския Трикольор.Та, и така за Ковид 19, за ваксините, които са и вредни/умряха ЧОВЕЦИ в световен мащаб от вредните ваксини/,не внесохме СПУТНИК V,защото сме против всичко руско,дори да лекува и предпазва от измисления Ковид 19.Трябва Българският Народ ,да бъде сплашен, да бъде затворен принудително и да не гласува.На ДъПъСъ са нужни циганските гласове срещу пари/Карадайъ има пари/,на турците от Турция,с докарани с автобуси да гласуват за тях.На БСП, електоратът ще гласува шарено-едва ще влязат в новия Парламент,Герб ще раздават пари от откраднатите пачки от Б. Борисов,ДБ,едва ли ще влязат ,ако не се обединят с други малки партии/например със СДС/,ПП,там нещата са до натиск от тъпите сащ /.Ще видим Президентската партия на Янев,как ще си изиграе картите.Разцепе
  • 23 2022продължение

    3 0 Отговор
    Герб ще раздават пари от откраднатите пачки от Б. Борисов,ДБ,едва ли ще влязат ,ако не се обединят с други малки партии/например със СДС/,ПП,там нещата са до натиск от тъпите сащ /.Ще видим Президентската партия на Янев,как ще си изиграе картите.Разцепените ИТН, ще гласуват различно."Възраждане"тепърва,може би ще набират привърженици от различни партии.Ще поживеем, ще видим!