Last news in Fakti

29 Септември, 2022 11:53 1 531 9

Ето какво е състоянието на трима от мигрантите, пострадали при катастрофата в София

  • мигранти-
  • катастрофа-
  • софия-
  • състояние

Най-тежко пострадалият мъж е в реанимация с по три счупени ребра от двете страни и пневмоторакс, казват лекарите от "Св. Анна"

Ето какво е състоянието на трима от мигрантите, пострадали при катастрофата в София - 1
Снимка: БГНЕС

Трима от мигрантите, пострадали през тази нощ, при катастрофа в столичния квартал "Модерно предградие", са били хоспитализирани в болница "Св. Анна"-София. Има един пострадал, настанен в "Пирогов"
Най-тежко пострадалият мъж е в реанимация с по три счупени ребра от двете страни и пневмоторакс. Той е на апаратно дишане. В клиниката по ортопедия е хоспитализиран мъж с фрактура на предмишница. В клиниката по неврохирургия е хоспитализиран мъж с комоцио, съобщават от болницата.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сменям си ник-а

    31 1 Отговор
    Повече ме интересува кой ще плати сметката.
    Афганистанци, сирийци,украинци.
    Като отидем ние си плащаме.

    Коментиран от #5

  • 2 Попов

    22 0 Отговор
    Каналджията дали е добре?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Геша

    18 0 Отговор
    Бе какво ме интересува състоянието на тези престъпници без документи бе мисирки!
  • 5 гого

    28 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сменям си ник-а":

    аз ще ти кажа кой ще плати сметката ние,скоро направиха операция на баща ми ,благодаря на докторите че го спасиха .Но за 55 год трудов стаж той никога не е бил в болница или претърпял операция ,последните 30 год не е взимал болничен .та за операцията му ни взеха 7000 лв .та питам аз на тези нелегални индивиди без да са дали и стотинка за касата колко струва личението което всички ние ще платим????и дали в афганистан или Сирия ако беше се случило с наши сънародници те щяха да се грижат за нас .да ти пик..на демокрацията
  • 6 Геша

    14 0 Отговор
    Бе какво ме интересува състоянието на тези престъпници без документи бе мисирки!
  • 7 Бай Митко

    10 0 Отговор
    Голям дерт ми е за тези. Да не съм ги канил на гости. Аман от укри, афгани, сирийци и наши ромчовци - всички те и половин стотинка не са платили за държавата ни, но са обгрижвани като английски аристократи. Пък ний българите една глава да те заболи требе да си плащаш, нищо че си осигурен. Да ти пик.. на демокрацията и управията българска.
  • 8 Кирчо Канадеца

    3 0 Отговор
    Необходимо е да се лекуват месец за държавна сметка и всеки гражданин да даде 10% от заплатата си за джобни
  • 9 Верно ли

    7 0 Отговор
    Кажи за сметката, Ефремова - по-интересна е, и кой ще я плати! Сигурно БХК, а???? Какво било състоянието на някакво козо.бци, дето никой не ги е канил тука.....