Last news in Fakti

20 Май, 2023 16:09 1 572 3

Защо не трябва да пропускате вечерята?

  • диетолог-
  • вечеря-
  • отслабване

Диетолог обясни, че едно или две хранения на ден не са достатъчни

Защо не трябва да пропускате вечерята?  - 1
Снимка: Shutterstock

При отслабване мнозина спират да ядат вечер. Защо не трябва да правите това, диетологът Кирил Стрелников каза на изданието Podmoskovye Segodnya.

Експертът обясни, че едно или две хранения на ден не са достатъчни. Най-предпочитан е класическият принцип на хранене, който включва наличието на закуска, обяд и вечеря. Това ще направи храненето балансирано и ще избегне скоковете на кръвната захар, пише vesti.bg, позовавайки се на Рамблер.

Стрелников отделно отбеляза, че неграмотното хранене може да повлияе неблагоприятно на здравето, по-специално на това как работи сърдечно-съдовата система. Когато човек пропусне хранене, тялото не получава необходимата енергия, за да функционира нормално.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диетологика

    3 1 Отговор
    Оериодът между биреното време и ракиеното време е много важен за нормалното функциониране на организма. Затова и това хранене не бива да се пропуска и да се разчита само на мезето.
  • 2 ХихиКак

    1 1 Отговор
    Ако не пиеш ракия. Пиян човек съдран чувал. Берекет версин от пияндета. Те измряха обикновените пиянки. Поне без мъки умряха, кой на улицата, кой у дома, жегера и тялото им изгнили от ракия казват вдовиците. И навсякъде некролози. Елита умря на България показно.

    Коментиран от #3

  • 3 Еее

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ХихиКак":

    Ти пък! Важното е, че е бил елитът това... Това по-важно.