Last news in Fakti

22 Май, 2023 06:27 1 262 3

Пресконференция за Националната детска болница провеждат в МЗ

  • пресконференция-
  • детска болница-
  • министерство-
  • здравеопазване

Участие в нея ще вземе министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев

В Министерството на здравеопазването днес ще се състои пресконференция на тема Национална педиатрична болница, предаде dariknews.bg.

Участие в нея ще вземат министърът на здравеопазването д-р Асен Меджидиев, зам.-министърът на здравеопазването Катя Ивкова и директорът на Специализираната болница за детски болести „Проф. д-р Иван Митев" д-р Благомир Здравков.

Пресконференцията ще започне в 10:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 1 Отговор
    Абе излагация тотална 2023 година и да няма такава болница….
  • 2 Мдаа

    7 0 Отговор
    А по времето на гнилия социализъм имаше болници навсякъде. И бяхме в първата десетка в света по здравеопазване.
  • 3 Мнение

    1 1 Отговор
    Кога ще стане тази така необходима болница? Никога! Никога! След десетилетия кражби и грабежи от т. н. "управляващи", сега толупа и шайката му, а и всички, които не спряха кражбите през тези 30 години, да върнат откраднатите пари и да направят най-накрая детска болница. Мафията нали не закача жени и деца, е това е за нашите, 5а и техните деца. Поне едно полезно и необходимо нещо да направи тази оглозгала ни мафия.