Last news in Fakti

10 Юни, 2023 04:44 1 585 6

52 нови случая на коронавирус, починаха двама заразени

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

32-ма са в интензивно отделение

52 нови случая на коронавирус, починаха двама заразени - 1
Снимка: БГНЕС

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 52, сочат данните на Единния информационен портал, предаде БТА.

Направени са 1 398 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 3,7 процента.

Починали са двама пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 197 души с диагноза коронавирус, от които 32 са в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница са 18.

Излекувани през последното денонощие са 85 души, а общо от началото на пандемията - 1 267 949.

Активните случаи към момента са 1 828.

През последните 24 часа са поставени седем дози ваксина срещу коронавирус, а общо от началото на ваксинационната кампания - 4 612 941.

Общо 38 404 души у нас са загубили битката с коронавируса от потвърдените 1 308 181 заразени от началото на пандемията, сочат данните на Единния информационен портал.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А,стига де!!!

    15 0 Отговор
    От инфаркт колко са починали? А,от инсулт?

    Коментиран от #2

  • 2 Също така

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "А,стига де!!!":

    Колко са се ваксинирали срещу инфаркт и инсулт?
  • 3 Хан Ауспух

    7 0 Отговор
    Още ли пишат.тези тъпотии?!
  • 4 Прекалявате

    8 0 Отговор
    Всяко грипче се причинява от коронавируси. "Оня" беше пипнат, но пак не успя да изпълни предназначението си, поради силната мутация, характерна за короните. На риск са подложени възрастните, което е НОРМАЛНО. А жертвите са в следствие на нескопосано и УМИШЛЕНО НЕПРАВИЛНО ЛЕЧЕНИЕ. Да не говорим за отровите, умишлено наречени ваксини. Крайно време е да има възмездие да всички виновни и на тези дето също умишлено всяват паника сред наивниците.

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Да де

    0 0 Отговор
    Не само вирусът, но и ваксините разболяват. Особенно американските. При мен се появиха още 4/5 заболевания след ваксинацията. Безогледно третиране на хората. Изопачаването на истината не отменя фактите. За другие ваксини не зная, но за короновирусната- да.