Last news in Fakti

15 Юни, 2024 12:48 846 3

Семейство от Варна се зарази с морбили

  • варна-
  • морбили-
  • семейство

Децата нямат имунизация

Пет случая на морбили са регистрирани във Варна през тази седмица. Заразените са от едно семейство – четири деца, които са от 2 до 7 години, и възрастен. Състоянието им е добро, съобщава БНТ.

Децата нямат имунизация срещу морбили, нямат поставени и други ваксини. Наскоро членовете на фамилията са се върнали от чужбина, където се предполага, че са се заразили.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    5 3 Отговор
    Тц. Нема да се ваксинирам. От оная измама с ковида нема кой да ви фане вера. Айде у коша, гюбрета.
  • 2 Мароуууу

    3 2 Отговор
    Това вече го писахте, маааа.
  • 3 мамун

    2 0 Отговор
    Приемайте още аборигени и Марсиански вирус ще пипнем. Щом ние като пътуваме за страни извън ЕС и страни от рисковите групи ни задължават да се ваксинираме с определени ваксини независимо дали сме ваксинирани или не. Тия дето идват не ли е по добре да ги държим в изолация 14 дни и после да могат да влезат в страната или да се репатрират към лагерите. Вируси колкото щеш.