Last news in Fakti

12 Март, 2015 15:49, обновена 13 Март, 2015 09:07 41 604 78

Renault за 7000 лв. през май

  • renault-
  • xba

Най-евтиният модел на Renault ще бъде представен още през месец май, твърди порталът IndianAutosBlog. По предварителни данни цената на автомобила няма да надхвърля 3 500 евро.

За бюджетното Renault се говори отдавна, но французите съумяват да запазят в тайна подробностите около проекта. Моделът с кодово име XBA ще се произвежда в индийския град Ченай, а на представянето му щял да присъства лично баш чорбаджията Карлос Гон.

Градското мини ще се оборудва с бензинов двигател с обем 0.8 литра и ще може да се поръча както с механична, така и с автоматична трансмисия. След хечбека трябва да се появят също седан, кросоувър и 7-местен автомобил (най-вероятно комби), а в бъдеще платформата на XBA ще се използва и за модел на Datsun.

Технически характеристики за стандартните модели на Renalt , ще откриете ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ма майкоо

    5 5 Отговор
    Ма майкоооо, те тия кола за 50 000 ме могат да направят както трябва, та си представи кола за 7000.............ужас!!!

    Коментиран от #10, #17

  • 2 За Ма майкооо

    3 3 Отговор
    ми карай си BMW-то 1998 година и си мълчи :)

    Коментиран от #4

  • 3 qwerty

    0 0 Отговор
    Renault за 7000 лв., май
  • 4 БМВ

    5 5 Отговор

    До коментар #2 от "За Ма майкооо":

    Ми то бмв от 1988 е 100 пъти по-добро от френския кенеф!!!!!!!
  • 5 Юлиян

    4 2 Отговор
    Карайте си 20 годишните кенефи и си мислете, че е БМВ! Било е, сега е една дърта кошница! Комплексиран народен, ей!

    Коментиран от #6

  • 6 Кобрата

    4 5 Отговор

    До коментар #5 от "Юлиян":

    Дърта дърта ама нали е BMW , дялан камък няма това онова. То едно 15 годишно BMW струва колкото това Пежо от статията. А едно Пежо на 15 години колко ще струва след като ново е било 7 бона? Или ще е в моргата или ще струва около 70 лева

    Коментиран от #21

  • 7 Batko

    0 0 Отговор
    Авторът на статията е много грамотен...
  • 8 азсъмси

    1 2 Отговор
    Както сте почнали... БМВ-то от 88 или 98 наистина си е по - добро ;) БМВ си е БМВ, въпреки че не съм фен на марката! Старо или Ново все бегачка все ви наказва на светофара ;)

    Коментиран от #16, #29, #31

  • 9 БВМ

    2 1 Отговор
    Бегачки - днес ги гледах такава "бегачка" с разпорен багажник на мантинелата
  • 10 Свети Влас КУПОН

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ма майкоо":

    Купувам 10 броя и работят за мен !!! АКО СА ПЪК И С ПО 2-3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ...голям кеф.....След 5 години ще ви ги подарявам...:))
  • 11 СП

    2 0 Отговор
    Г-н Касабов, не смятам, че израза "баш чорбаджията" подхожда на езика на сайт от класа на fakti.bg. Разочарован съм!
  • 12 Мда

    0 0 Отговор
    Какво му плащаш? Вземаш и след 5 години следващата. Една кола да няма да я карате до живот.
  • 13 МАК

    2 0 Отговор
    Хаохах, все ви наказва на светофара, хохохо. Ей много хлапещак се е навъдил напоследък. Наказва, ама като си е кенеф, нищо не наказва. мечтата на селския мачо- БМВ. Може да се тътри по асфалта ама да носи емблемата, хихихихи. Доста са ми дишари прахта на светофарите, ама няма да ви кажа с какъв френски кенеф, да ви е яд и да се чудите. Сега да ви обясня моите момченца. Не марката - важно е техническото състояние на автомобила и мощността на двигателя. Щото може и отпред и отзад да си сложиш емблема, ама като не върви само за смях ще ставаш. А това си е малка градска бюджетна колица. Да го сравнявате и това с БМВ издава комплексарщина. А като с е счупи не смеете да прескочите до сервиза нали. Затова половината кочори се влачат по асфалта. Моите уважения към добре поддържаните маркови автомобили, карани от сериозни пичове, ама не ми навирайте навсякъде селски талиги с емблеми на челото на коня.
  • 14 i;oioppoabe

    0 0 Отговор
    abe pisa4 kvo kato napi6e6 ba6 4orbajiata po blago li ti stana na prostata
  • 15 гостенин

    0 0 Отговор
    БАШ ЧОРБАДЖИЯТА??????? втф ????
  • 16 да

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "азсъмси":

    айде стига с тея тъпотии...
  • 17 ммммммм

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ма майкоо":

    kvo e tova bmw?
    traktor li e karuca li e kakvo e
  • 18 роман ценов

    3 1 Отговор
    за това нещо и пет пари не давам

    Коментиран от #20

  • 19 cosworth

    1 0 Отговор
    90% от БМВ-тата ги издухвам. Карам форд. Ескорт rs cosworth. Секи втори келеш се качил на 15 годишно бмв и му продупчил гърнето да реве и си мисли че е Кен Блок.
  • 20 романе

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "роман ценов":

    Щот ги нямаш хахахаха

    Коментиран от #23

  • 21 х7х7

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кобрата":

    Абе пич говорим за РЕНО не за ПЕЖО .Много ти е причирняло .

    Коментиран от #61

  • 22 awe

    0 2 Отговор
    of tupi karaite si 20 godishni karuci na gaz da vi gori nad 15 na 100 plashtaite im po 300 lv danuk i si mislete 4e ste guzari shtoto nqkoga si tva bilo bmw sq e drungel s produhan dvigatel rajdivo kupe bez klimatik i skusana tapiceriq
  • 23 роман ценов

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "романе":

    смятай дали нямам 5 кинта щом имам S-класа и още две превозни средства.
  • 24 Тошко

    2 0 Отговор
    чи ко, за градска кола и за жената си е супер :)
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Баш Чорбаджията

    2 0 Отговор
    И бре! Баш чорбаджията ли ти го каза бе журналистчето?
  • 27 dushek

    2 0 Отговор
    Фаровете му приличат малко на Дачия
  • 28 танер

    0 6 Отговор
    аз имам ауди 80 б3 от 88 година и на газ и на бензин работи перфкно нито пак тапицериата е скъсана нито пак интерюора а рязхот на гориво е 8 на 100 километра на извин грацко 10 на 100 в грацко 1.8s 94 коня данака е 35 на година и е на 300 000 километра на магистарлата с бензин дигам 220
    и апсолуто здрава аудито още 300 000 презспокоѝно це изкара а тезо след 200 000 издават багажа.

    Коментиран от #30, #33

  • 29

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "азсъмси":

    Такива БМВ дърти до 2000куб. куца история на старта, всеки раздрънкан стоков Кадет или Астра GSI ги наказва на старта.
  • 30 СМЪРТ-ЗА- ТУРЦИТЕ

    5 0 Отговор

    До коментар #28 от "танер":

    Леле, колко си неграмотен !!! Как си взел книжка ?
  • 31 Clio Sport

    0 2 Отговор

    До коментар #8 от "азсъмси":

    E ne e kato da ne sum vijdal Clio RS da razcepva M paket ;)) Kogato Renault sa postavqli V6 v malki Cliota na mqstoto na zadnite sedalki , BMW sa hodili pravi pod masata . ;) da si znae6 ..
  • 32 SVET

    2 0 Отговор
    Сега се водят някакви дебати за марки и т.н. които според мен са безсмислени. Тази кола не се произвежда с цел да се продава като личен автомобил, въпреки че и като такава ще върши работа като за градско или първа кола на някое младо момиче или дори за някой непретенциозен младеж без състезателни амбиции. Колата обаче е идеално решение за фирми, които доставят малки стоки в рамките на града или се налага на служителите чести пътувания - пицарии, ресторанти, магазини за авточасти, търговски представители, таксита и мн. мн. други. Това може да се каже че е едно ново Тико, но по-евтино и по-добро от него. Праскаш му една космата газова и си свиркаш :))). Със сигурност ще има добри продажби и ще затвърди лидерските позиции на Рено в сегмента на малките служебни автомобили. И последно ... когато BMW или мерцедес направят кола за 7000 лв., която да се движи (поне купе на колела, не е нужен двигател) ... звъннете ми и ще си го купя вместо това Рено.
  • 33 abv

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "танер":

    Вдига 220 само ,че май ти е развален километража
  • 34 бачкатор

    1 0 Отговор
    Явно повечето хейтъри тук не са карали нова кола. Аз съм си купувал от магазина Москвич, Вартбург и Шкода Октавия, но вече не мога и сега карам кола втора ръка. Новото си е ново, а 7000 е цена, която ще позволи колата да стане масова и съответно фирмата да печели. Те това направиха и с Дачията. Може да я плюете, но румънците имат завод, имат работни места, имат продажби, а ние си чешем езиците по форумите. Ама някак ако можеше да се отсяват пуберчетата, дето щтракат по клавишите, докато си чешат акнето можеше да стане прилична дискусия, а не вечните дрънканици за "кенефи", "кочини", "кошници" и това кой колко S класи и допълнителни возила има.
    Сто пъти съм писал, че пичовете с пари и хубави, маркови, поддържани коли не си губят времето тук, а някъде по курортите и баровете, НО преди това здраво бачкат да изкарат пари за такива коли. Тук изключвам разбира се мутрите и далавераджиите, които печелят парите си по други начини.
    А това Рено, което между другото има много приличен дизайн е за нас, средно и ниско платените.
  • 35 SWEET

    1 2 Отговор
    Хахаха БМВ джигитите, колко от вас са били на драг състезания или на незаконни нощни гонки и са виждали истинска гонка изобщо? Защото аз съм бил, и по драг-ове и по нощни гонки, и да ви кажа, че едно добре поддържано Clio Williams 136hp наказва 328i , a CLIO RS 170hp се подиграва с такива BMW-та.... аз карам Renault Megane 1-ва фаза (Хечбек) 2.0 16v 147 коня, и ми е доста забавно когато някой "гражданин" с 320-ка на Тракия с 140 км/ч ми свирка да му се свия от пътя... :D доста забавно се получава, особено когато след около 180 км/ч се отказват и дават на свободна :D :D Най-умрелите BMW-та E36 31x-328 а и да... след 2-3 напъна хвърлят мотора...

    Коментиран от #36

  • 36 e34ката

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "SWEET":

    Ако не се свиеш те изпреварвам от дясно,а ти си карай Реното и си мисли,че си много велик.
  • 37 kroko

    1 0 Отговор
    Напълно съм съгласен с казаното от вас, само с едно уточнение - далаверата или кражбата или изматата пак си е работа. Може най-малкото да е неморална, а в повечето случаи и незконна, но си е работа. И като изключим груби мутренски истории, се иска и акъл и хъс за тази работа.
  • 38 Ники

    1 1 Отговор
    Подобен автомобил никога няма да се движи в Европа.Само системите за безопасност,които са задължителни за ЕС надхвърлят 3500евро.Този автомобил е създаден за Индия,Пакистан и други страни където трафика се съставлява основно от рикши,колела и скутери.
  • 39 6666

    0 1 Отговор
    Много добър външен вид.Браво на Рено.
  • 40 оф оф оф

    0 0 Отговор
    припомнете ми колко пъти кашоните на рено са печелили сериозни състезания? така
    колкото до селските изтребители дето били вдигали 180 и отказвали другите драгливи селски изтребители мое ти кажем че винаги има някой с по голям зад тебе ;)
    пс тез 180 мога си ги надъня и без да закачам шестия зъб на алпината ама не е голяма гордост :)
  • 41 V6 RS

    0 0 Отговор
    Списакът е доста дълъг,но ще спомена само 1 попеда,другите си ги търси,имаш нет и google,та 1978 Лъо Ман,атогава има доста силни участници,а BMW-1999 .....
  • 42 gon

    0 1 Отговор
    Рено винаги са били на върха в автомобилните технологии от хай клас наречена формула 1,която е тема табу за повечето така наречени :премиум:марки
  • 43 дженев

    0 0 Отговор
    И от мен браво на Рено.Те разкриха доста сегменти в автомобилостроенето.Тя е единствената държавна фирма,и за последните тридесет години дръпнаха доста напред в класацията.Сега мачкат конкуренцията с ниско бюджетни возила и продължават да купуват други марки.За слепците да подсетя, че от пет-шест години и мерцедес вървят по този път.дори се интегрираха с Рено.Преди беше кощунство мерцедес да правят нещо различно от лимузина, а сега им вижте гамата.Не ги обвинявам,напротив много дълго издържаха на натиска,но жаждата за печалба не ги подмина.Света все по-вече обеднява и Рено го прозряха.Другите марки бързат да се включат защото това парче от баницата е доста апетитно.Жалко че класики вече няма.......,но това е, ще трябва да свикваме с еднодневките.
  • 44 V6 RS

    0 0 Отговор
    С кое ще изпревариш,да та видим на писта бе "дрифтър",направо можел да вдигне 250 и кво от тва,хахааах,я се осъзнай,че bMW са добри автомобили,не се оспорва,но да ги виличаете,надценявате и намесвате навсякъде,ай сектир,всеки да си избира,щял да ме мине от дясно,ти У Ред ли си,а ако не те видя,и 2та в канавката,помисли малко Батка

    Коментиран от #66

  • 45 Гост

    0 2 Отговор
    Abe Red Bull team ot F1 koi si misli6 4e sa , q ti si pripomni kolko puti bqha purvi , Gt-R a na nisan , s lybeznoto sudeistvie na kogo si misli6 4e e , na sbostvenika na NiSSAN - RENAULT .. aide ne ni zanimavai s prostotiite si .. Gledaite si nemskite taralqsnici i kakto vie obi4ate da kazvate . Mislete si 4e karate koli .
  • 46 moko

    2 0 Отговор
    Пич много си прав ама я се замисли малко защо не можеш да си купиш вече нова кола ? Защото всички тези негодници са си плюли в устите и няма вече евтини нови коли ! Дори Клиото им енад 28000 лв автомата ! Така че тази цена само ще я сънуваме! В България има съюз на вносителите и няма кой да разреши такива цени !
  • 47 Никито Иванов

    1 2 Отговор
    Ренде=Датсун.......ехооооо, Факти, пак някой не си е пил ХАПЧЕТАТА :)
  • 48 Никито Иванов

    2 3 Отговор
    абе нещо ЕМБЛЕМАТА ми мяза на женски орган :)

    Коментиран от #51

  • 49 Гост

    1 1 Отговор
    Какви формули, какви 5 лева. Я направете справка колко години са доставчик на двигатели и колко успеха имат. 80-те безславно си свиха опашката. Добре, че последните години развиха атмосферния осмак, дето се дъвче като концепция вече над столетие и като въведоха турбо шестаците минаха в девета глуха - зад всички. Добре, че са гениалните инженери в ред бул, да правят чудеса, че ако разчитаха на двигател, можеше и последни да са. Рено е ясно на всички, че са посредствени коли в ниския и средния клас. Изцепките им за влизане във високия клас са ясни на всички. А тази кола в статията е китайски боклук за малко пари с лепната емблема отпред.
  • 50 Сома

    1 1 Отговор
    Простотии , ще се окаже после , че било с педали , а двигателя се доплащал срещу още 2000 евро.
    Дачии Мачии Нисани и Рена са пълни кенефи и л.........на за това обаче аз нямам вина .

    Коментиран от #56

  • 51 Graf Von Popoff

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Никито Иванов":

    Логиката ти се доближава до това да кажеш , че емблемата на Ауди прилича на 4-ри ануса или емблемата на Тойота е разсечен тестис...
  • 52 Гост

    2 1 Отговор
    Е, за нисан не съм съгласен. Имат хубави коли. GTR също е хубава кола и въпреки, че когато е създавана вече са били в алианс с рено, рено нямат пръст в нея. Създадена си е изцяло в Япония от японци. А за това недоразумение Неудачия... доста хора имат такива служебни вкл. и аз и мога да кажа, без да сравнявам цени за покупка, че това е върховена трошка. Освен дачия, в алианса са и лада :) Мисля, че ако купят Тата, може да вземат приз за алианс на боклуците.

    Коментиран от #54

  • 53 Дядо Поп

    2 0 Отговор
    Да посмятаме малко.На тия 7000 като сложим 30% транспорт до БГ и печалба на вносителя-2100лв.,15% мито-1050лв. понеже Индия не е вЕС,20%ДДС-1400лв,и ще получим-11550лв,на базов модел при положение че вносителя запази 30% печалба,което ми се струва малко вероятно.Предполагам,че тука ще се продава в диапазона от12 до 14 бона.За кола,която сигурно няма да има термометър на дв-ля.да не говорим за екстри като оборотомер ,жабки,сенници и др. или незнайна антикорозионна защита,не бих дал тези пари.
  • 54 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Гост":

    Kato ne razbira6 pone ne pi6i ve . GT-R e ideq na Renault i na tqhnata pazarna strategiq 4e iskat da suzdadut super car koito da e po evtin ot ostanalite .. NISSAN sa pred falit kogato Renault im kazvat kakvo da napravqt i si pla6tat !!!! Ne mi govori za orizarite za6toto tqh bez Renault nqma6e da gi ima ...
  • 55 Българин

    1 2 Отговор
    Да новата кола си е нова, това е вярно. Само едно ми е притеснението: аз съм 185 и съм 100 кила. Дали ще мога да се събера, защото като гледам колицата май дребничка ми се струва, но за млади хора и семейства това е един чудесен евтин и икономичен автомобил.
  • 56 comment

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Сома":

    То и за това, че си се родил толкова "умен" нямаш вина. Обаче спокойно! Човек живее без въздух 3 минути, без вода 3 дни, без храна 3 седмици, а без акъл - цял живот. Нека това ти вдъхва надежда! А коя кола е боклук и коя не, там не пипай, не му разбираш! ;)
  • 57 гошо

    3 4 Отговор
    те тея от 70000 са боклуци,представям си за 7000 какви ще са
  • 58 само селяните карат хонда

    1 2 Отговор
    едвали франсетата са се научили как се прават коли имат някой друг модел по-така уж ама слаба работа като цяло
  • 59 само селяните карат хонда

    0 1 Отговор
    бмв е марка все пак мерцедес също доказани през годините и то не веднъж
  • 60 коментар

    2 1 Отговор
    Четете-Индия - там евро нормите за сигурност и изгорели газове са на последно място,така че за европейския пазар ще ги сънувате тези 3 500 евро.Като се наблъскат въздушните възглавници,абс,климатик и читаво сд,катализатори,да не говорим за по сносен салон от текстилния цената ще стане двойна,а може и тройна.А за 3 500 евро като се качиш в нея ще те заболи главата и ще ти се завие свят от силната миризма на евтина гума,пластмаса и лепило....
  • 61 Кобрата

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "х7х7":

    Да бе обърках се к'во толкова? Пък и аз само гледам дали ми е от моите любими марки и ако не е от тях въобще не ме грее каква е. Най-вече харесвам германски и шведски автомобили и някои от италианските, но не всички. Другото е талаш...
  • 62 123

    1 2 Отговор
    Най-вероятно е максимално опростен Сандеро
  • 63 exo

    0 0 Отговор
    И кога го пускат в БГ
  • 64 незнайко

    0 0 Отговор
    Почти като Mercedes A140 който втора употреба 2000 година струва 2500 лева.
  • 65 CarPro

    0 2 Отговор
    Kakav li bukluk da ochakvame kato za parite si
  • 66 Батката

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "V6 RS":

    А ти ако ще караш със 180км/ч си ДЛЪЖЕН да си отваряш очите не на 4 а на 16.
  • 67 000

    0 2 Отговор
    цитат от Никито Иванов - "абе нещо ЕМБЛЕМАТА ми мяза на женски орган :) "....край на цитата.

    Така е, понеже е взаимствана от наименованието на една друга марка автомобили, а именно: фолксВАГ.НА.
  • 68 гоуст

    0 0 Отговор
    Тък пълно с разбирачи....газови уредбни и тем подобни.... Момчета и момичета тази кола се задвижва с електричество - ТОК, какви глупости пишете?

    Коментиран от #69

  • 69 tctctc

    0 0 Отговор

    До коментар #68 от "гоуст":

    ''Градското мини ще се оборудва с бензинов двигател с обем 0.8 литра...'' ! КАКЪВ ТОК ТЕ ГОНИ??
  • 70 Vasik Atanasova

    1 1 Отговор
    КОЛКО ДА СТРУВА ТОЗИ БОКЛУК
    СЛЕД КАТО
    ЕЛ ИНСТАЛАЦИЯТА МУ СЕ ПРАВИ В БЪЛГАРИЯ
    ВРАТИТЕ В ТУРЦИЯ
    КУПЕТО В ПОРТУГАЛИЯ
    А СЕ СГЛОБЯВА ВЪВ ФРАНЦИЯ

    Коментиран от #76

  • 71 шофьор

    2 0 Отговор
    И така няма смисъл да се сравнява рено с 3-те немски гиганта AUDI BMW I MERCEDES по най-простата причина,че ново клиото струва 7000 а нова 3ка или 5ца бмв ехеееее.... Имам няколко коли ...140 к.с e36 с г.и 10/100 градско на магистралата 190-195км/ч въпреки че си го карам с 120-130 те са достатъчни.Колата е на 22 год и е в топ състояние и има запазени екземпляри дето вървят и на цената на новота клио.
    АЗ немога да разбера какво плюете толкова бмв-та дето са на 20 години милионници в км, и ще хвърчат още 20 години.
    Имам и Рено,харесвам аудита,мерцедеси,но като не харесвам някоя кола не я плювам,защото не ми е по-вкуса,джоба или ме е бягала на светофара.
    Колеги осъзнайте се и престанете като в първи клас- мойта кола е най-добрата.
    Това Клио,че няма да достигне надеждността на немското трио няма,и сигурно 10години на пътя ще са пагубни вече за него.
    Аз обаче ще ви кажа,че веднага бих си взел едно.Новото си е ново.Да изкара 100 хил,да си ходя с него на работа и на лекции,а с бмв-то на да си излизам по кафета и почивните дни-нека ми е зле.
    Да си знаеш,че си първи собственик,си следиш смяна на консумативи и т.н си я подържаш правилно пък и ще има няколко години гаранция най-малко.
    За тези пари колата е идеална...можем само да се надяваме да не се изложат и да пуснат някакви пилотни с куп проблеми.100к да прави-избила си е парите.
    А за хората тук-бъдете колегиални и това не плюйте това което не ви харесва.Както не може всички да имат еднакви вкусове така и не може да харесвате еднакви коли.Има достатъчно марки,за всеки вкус не се карайте а се подкрепяйте...малко ли ви такова държвата,та се яжте и за глупости...хайде поздрави и усех :)
  • 72 гост

    0 1 Отговор
    Kakvo Clio be edno novo Clio s Ekstrite struva okolo 50 000 s dds . Vurvi se pregledai modela se kazva XBA .
  • 73 BENZ

    2 0 Отговор
    toaletna
  • 74 шофьор

    0 0 Отговор
    До колегата #72 само доказва деградацията на хората с подобни изказвания аз ще ходя се прегледам,явно трябваше да поставя в кавички клио да зацепиш,че не говоря буквално. А ако някой си купи ново клио за 50к хаха няма да коментирам ... ходете с този някой да се прегледате заедно и минете една психо-терапия,очевидно избивате комплекси зад клавитурата или просто нямате пълнолетие.
    Жалко е,че в днешно време много хора забравят,че трябва да се развиват и да се образоват и изникват подобни изцепки-иронията е ,че същите изцепки после се оплакват,че държавата им била виновна.
  • 75 гост

    0 1 Отговор
    Clioto si struva vseki lev ,i kato gledam baq hora s pari si gi nakupiha i da iz li4no poznavam takiva hora i sa mnogo dovolni , ti kato si razbira4 kara6 ne6to 5 ta ruka . Kompleksite gi izbivat horata kato teb koito vlizat za da plyqt dadena marka . A za durjavata... ako nqma6e zavisitlivi kato teb 6te6e da e edno po dobro mqsto za jiveene . Spiram da te komentiram za6toto si mi pod nivoto ...
  • 76 ккк

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "Vasik Atanasova":

    Сглобява се в Индия.И да четеш не можеш.
  • 77 аз

    1 0 Отговор

    А аз се чудех защо ми прилаича на Тата или Махиндра...
  • 78 Тирамисуто

    0 0 Отговор
    Това ще ми излиза по 50 лева на месец ако си я купя на лизинг :) Супер яко !!!!!!!!!!!