Last news in Fakti

10 Септември, 2011 11:37 3 351 3

Сгъваем покрив на BMW уби жена

  • bmw, кабриолет, инцидент

61-годишна домашна прислужница в Локерен, Белгия, е била смазана до смърт от твърдия сгъваем покрив на BMW-то на работодателя й. От полицията предполагат, че жената е почиствала кабриолета и е натиснала без да иска бутона за сгъване на тавана.

Автомобилът бил изкаран частично от гаража, което означава, че прислужницата е решила да го премести, за да улесни работата си. Загинала е на място. Все още няма яснота защо не е сработил някакъв предпазен механизъм в системата за прибиране на покрива. Полицията е иззела BMW-то за нуждите на разследването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Славчо Димитров

    1 0 Отговор
    БМВ е велика марка, но явно и при нея електрониката отказа понякога, за съжаление този път фатално

    Коментиран от #2

  • 2 520 zender

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Славчо Димитров":

    @1 Това се случва веднъж на милион.Много по-често се случва на други марки да им откажат спирачките или да имат проблем със аербега..
  • 3 MERCEDES BENZ

    0 0 Отговор
    BMW ubiva horata :D :D :D :D :D :D :D :D :D