Last news in Fakti

16 Юли, 2015 07:00 2 828 6

И обновените CLA 45 и GLA 45 AMG ще са с увеличена мощност

  • cla 45 amg-
  • gla 45 amg-
  • new power
И CLA45 и GLA45 AMG ще последват примера на A 45 AMG и ще получат същото повишение в мощността впрягайки 375 конски сили и 475Nm въртящ момент. Когато CLA45 AMG бе представено за пръв път на пазара, то показа най-мощния двулитров двигател в света. От тогава насам и VW нападнаха рекорда с техния Golf R400. В комплект с увеличената мощност от компанията са променили и предавателните числа на седемстепенната автоматична кутия с два съединителя за по-добро ускорение.
В резултат на подобренията CLA45 AMG вече ускорява от 0 до 100 за впечатляващите 4.1 секунди и това е намаление с 0.3 секунди от предишната версия. От своя страна GLA ускорява за 4.3 секунди до 100, като там подобрението е с цяла половин секунда от предшественика си. За съжаление AMG Driver’s package няма да присъства, като опция, а ще остане само AMG Performance Studio и то само за CLA. Ще се появи обаче нов AMG Dynamic Plus, който ще включва диференциал с ограничено приплъзване, адаптивно окачване, нов спортен волан и максимална скорост от 270км/ч.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БаХуРа

    1 0 Отговор
    ЕЕЕййй това е резачкааа !!!!!
  • 2 Премиум

    0 0 Отговор
    Всичките им модели едни и същи, не може човек да ги различи кое коя класа е ... Преди не беше така!

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 МSux

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Премиум":

    Да ве, как да ги познаеш те са като две капки вода.... Айде не се излагай точно пък тук двата автомобила нямат нищо общо. Все още не са взели пример от Ауди и БМВ.
  • 4 Jaguar

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Премиум":

    То ти имаш пари да си ги купиш и затова коментираш и недоволстваш, нали???

    Коментиран от #6

  • 5 Ilyan

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Премиум":

    Така си е батка. Аз оня ден в Балкан стар отивам за една S-ка ама то всичките еднакви и накрая купих няква там то се оказа неква цедка ужа .......
  • 6 Тата

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Jaguar":

    Да имам ги и няма да си купя мерцедес... :)