Last news in Fakti

31 Август, 2015 07:15 3 500 2

Скици на новия Mercedes C63 Coupe DTM

  • mercedes-
  • c63-
  • dtm
Тези официални скици ни представят как ще изглежда следващото поколение на състезателния C63 на Mercedes участващ в култовия шампионат DTM. Там той се състезава срещу Audi A5 DTM и BMW M4 DTM, като ще трябва да продължи започнатото от сегашния модел. Той е провъзгласен за най-успешния автомобил в историята на DTM със спечелени 85 от 159 състезания, в които е взел участие. 
Според Улрих Фриц от Mercedes-AMG DTM новото поколение на модела също ще постави нови стандарти на динамично шофиране и дизайн. По този начин автомобилът осигурява идеалната база за DTM машина. Той с нетърпение очаква и да види новия Mercedes-AMG C 63 DTM в състезанията за 2016, като основната цел разбира се е продължаването на успешната история на компанията в DTM.
Това са просто картинки, но те показват колко агресивен ще бъде новият Mercedes-AMG DTM автомобил. Раздуто цялостно тяло на автомобила, огромно задно анти-крило и впечатляващ нож на предната броня - това е рецептата за впиване в асфалта. Най-голяма промяна, обаче има в задницата на автомобила с този плашещ дифузьор. 
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Как така Мерцедес е най-успешен в DTM? Я питайте ултрасите на БМВ :)))))))
  • 2 опсмопсус

    0 1 Отговор
    Браво, браво, че тея китайски форми на мерцедес дето ги напускаха напоследък, като Хюндай!