Last news in Fakti

7 Септември, 2015 10:30 35 594 40

Стотици S-класи за саудитския крал в САЩ

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • саудитска арабия-
  • салман бин абдулазис

Посещението на краля на Саудитска Арабия Салман бин Абдулазис е създало истинско стълпотворение от чисто нови лимузини Mercedes-Benz S-Klasse във военновъздушната база "Ендрюс" в САЩ, съобщават свидетели. 79-годишният монарх, който наследи брат си през януари, е пристигнал за срещата си с американския президент Барак Обама миналия уикенд със свита от над 1 000 роднини, дипломати и прислуга. За всички тях са били осигурени автомобили от най-висок клас.



Специално за саудитския крал хотел "Четири сезона" в Джорджтаун във Вашингтон е бил позлатен в буквалния смисъл на думата, твърди сп. "Политико". Заради визитата на височайшия гост в 222-те стаи са били доставени златни огледала, златни маси и столове, златни лампи и дори златни закачалки.



В началото на август керванът на Салман бин Абдулазис практически блокира гр. Кан на Френската ривиера. Посещението на саудитския крал предизвика протеста на 150 000 местни жители и монархът бе принуден да напусне.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 1 Отговор
    тея тря земат да слязат на земята.

    Коментиран от #2

  • 2 Ваньо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Остави човека да си харчи парите, на близо преклонна възраст е, не се знае колко му остава.

    Коментиран от #9

  • 3 123

    4 1 Отговор
    Краля на... петрола... и всички му се кланят, даже и Обама.
  • 4 Hundai

    3 3 Отговор
    До всички, които постоянно хвалят разните му там hundai, renault, pegeout, kia, dacia, skoda - господа "мега" разбирачи, не Ви ли се струва странно, че един от най-богатите и влиятелни хора в света е избрал Mercedes като марка за себе си и хората си, а не е избрал така усърдно хвалените от Вас корейски, френски, румънски и тем подобни мега абсурди цапащи и ужасно грозящи пътищата? Или сигурно този човек нищо не разбира от хубаво, а?

    Коментиран от #7, #10

  • 5 ceco

    4 1 Отговор
    Ееее а нямат пари да си приберът емигрантите и ги гонят към европа
  • 6 копеле

    3 0 Отговор
    Е този крал ме накара да се хвана за главата като прочетох за броя на колите. Че от къде ги изкопаха толкова бе и от една боя, като нищо да си ги е купил.
  • 7 comment

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Hundai":

    Умът и парите почти никога не вървят ръка за ръка. Очаквам с удоволствие да чукнеш "-". Ти си тигре!
  • 8 Арнолд

    4 0 Отговор
    Има вкус кум хубавото този крал!
  • 9 Ревльо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ваньо":

    То и ти не знаеш колко ти остава, в тази работа ред няма нали?Важно е ,че той живее добре а ти не!
  • 10 ГОШО

    1 6 Отговор

    До коментар #4 от "Hundai":

    Циганите отдавна имат слабост към тази марка,не случайно 190ката се наричаше "циганска мечта".Шиптарите също караха главно Мерцедес.Защо тогава богатия циганин да се различава?....просто модела и бройката са различни!!!Дори това е документирано в филма Индиана Джоунс,където циганина не искаше пари и злато...а Мерцедес.Така че не се пъчи толкова с "циганските мечти"!!! ;)

    Коментиран от #21, #28

  • 11 До Гошо разбирача Духай

    3 4 Отговор
    до"Hundai" батко може да е всякакъв ама ти не можеш да стъпиш на малкия пръст. Той ше си движи с Мерцедесите а ти ше караш на баштати умрелото бмв или хюндая.

    Коментиран от #12

  • 12 ГОШО

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "До Гошо разбирача Духай":

    ХЕМ СИ НЕГРАМОТЕН,ХЕМ СИ И НЕВЕЖ КАК СЕ КОМЕНТИРА В САЙТА....ТИ СА КОНТА НА"HUNDAI" ЛИ ИГРАЕШ,ИЛИ НА "ГОШО"?!?!!? :) ЗАЩОТО ОТ ТЪПИЯТ ТИ КОМЕНТАР НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ?А ЗА КОЛИТЕ-ИМАМ ТРИ-НЕМСКА,ЯПОНСКА,ИТАЛИАНСКА.....И ТРИТЕ СЪМ СИ ГИ КУПИЛ САМ!А ТИ ДО КАТО ИЗКАРАШ КНИЖКА,ДЖИТКАЙ NFS И СЕ МИСЛИ ЗА ТАРИКАТ....
  • 13 Илиян

    2 1 Отговор
    Шшшшшш само нема да ядосвате Гошето...........а и Гоше недей да коментираш кой е грамотен и кой не,че като гледам как редиш тирета и запетай ....МАЛЕЕЕЕ
  • 14 Hundai

    2 5 Отговор
    Така като гледам, яка омраза струи от "коментарите" на разбирачите. Проумейте го, разберете го, примирете се - S Classe е много над вашите скромни възможности стигащи до някоя вмирисана шкода или опърпан хюндай, винаги ще живеете с тази мисъл, че сте нисша класа от неспособни хорица, нямащи дори 300 000 - 400 000 за един наистина перфектен Мерцедес, ХО ХО ХО!!!

    Коментиран от #18, #33

  • 15 БЛ

    3 0 Отговор
    То пък ти колко си грамотен.ЗАПЕТАЙ смях голям.
  • 16 bmw e61

    3 0 Отговор
    напротив мерца си е достойна марка за уважение бай трай там карай си опел и си мисли че си практичем и гоуем
  • 17 Николай

    6 1 Отговор
    Циганска работа. Колкото и да си богат не са ти необходими позлатени мебели и коли.
  • 18 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #14 от "Hundai":

    Ти пък с какво си тръгнал да парадираш бе? Нисша класа били всички?! Голяма справедливост е някой чаршафлия да харчи милиардите си за простотии, при положение, че нито се е потил, нито се гърбил за тях. Ако критерия ти за успех е да си хитрец и късметлия в живота, то си пълна отрепка!!!

    Коментиран от #23, #38

  • 19 lock

    3 0 Отговор
    не правят икономии на гориво. за бежанците ли ще си говорят?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ярослав Станчев

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "ГОШО":

    Нещо си в грешка,във филма за Индиана Джонс,камиларя не искаше Мерцедес,а Ролс Ройс.
  • 22 гост

    5 1 Отговор
    На фона на бежанските вълни, тези тънат в разкош и пътуват с 1000 човека антураж.
    Не мога да им се радвам и да им цъкам на такива. И те ядат, спят и пърдят. Ако ги съблечеш голи няма да се различават от всички други, но харчовете им са нечувани. И всичко това от петрол и деспотизъм на народа им.
    Много по-човешко е да се качиш на самолета, после метрото и да отидеш на хотел. Не да ти декорират хотела според прищявките.
    Това е пошло и срамно на фона на бедствията на толкова много хора, които загиват, за да предоставят възможност на децата си да живеят нормално.
  • 23 Hundai

    2 8 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    По изключително злобният ти коментар, усещам че явно истината много боли, особено за такива като теб, дето нямат пари и никога няма и да имат!
    Просто ти казах истината и веднага реакцията не закъсня.
    P.S. - Защо мразите богатите хора, та те са хиляди пъти над такива като теб, така че не разбирам какво толкова злобееш, живуркай си там, карай си hundai - я и си вервай че си "успял"!

    Коментиран от #25, #26, #31

  • 24 ddd

    4 1 Отговор
    Hundai сигурен съм, че сънувуваш мерцедеси.
  • 25 Mercedes-Benz

    8 1 Отговор

    До коментар #23 от "Hundai":

    заради такива като теб хората не обичат Мерцедес! Мерцедес има модели за всеки джоб, а ти си пубер, интелигентен човек няма да плюе по другите хора, има неща които не зависят от теб моето момче, понякога живота поднася изненади, но по писанията ти виждам че няма как да го знаеш, защото си израснал с всичко наготово. Бъди смирен и уважавай околните, за да си добре и ти, защото по нищо не се отличаваш от другите хора. Всички сме българи и докато не станем едно няма да има България! Всеки кара според джоба си, не знам за човек който да не иска колата. Не може всички да карат Мерцедес, щото има факторите - вкус и личен избор. Ако всички караха само Мерцедеси, марката щеше да е най-големия боклук, поради липсата на конкуренция. Нека всеки кара това, което му харесва, а ти не плюй повече! Богатството само ще ти кажа че не е в материалното, а в душата и интелекта, те са източника на пари, парите са материя и следствие от горните две, и инструмент за опериране в материалния свят!

    Коментиран от #27

  • 26 гост 1

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Hundai":

    Не мисля че, си струва да влизам било аз или някой от останалите по от долу в спор с тебе...но, държа да знаеш че, родителите ти явно не са си свършили добре работата със възпитанието ти (съдя по изказванията ти!)... ! Освен храната ,леглото и облеклото...има и морални човешки ценности на които всеки един родител трябва да научи детето си, защото не всичко се учи в училище ...! Предполагам че, си чувал за "синдрома на милярдерите" ...не мисли ,че с пари и хоп.... всичко ще е розово, така си мислят само тези които ги нямат ! Никой не отива на онзи свят с ремарке пълно с богатството му.... !!!
    P.S.- Имаш шанс ако, така както си писал че мислиш... е просто на пук на някой си тука ! В противен случай... е ее поне да си жив и здрав ! ....... не си прави труда да ми отговаряш, просто не ме интересува !!!
  • 27 гост 1

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Mercedes-Benz":

    Нещо такова исках да му кажа и аз, да ме разбере... изпреварил си ме а, си го и написал много по-добре от мен ! Радва ме че, срещам такива трезвомислещи и доблестни Българи като тебе ... да живее България !!!

    Коментиран от #29

  • 28 бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ГОШО":

    Гошо , не си лошо момче , но ти миришат чорапите!Ти имал ли си Мерцедес или само така си лаеш напосоки?
  • 29 Mercedes-Benz

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "гост 1":

    Да живее и пребъде България! Благодаря за оценката, поздрави!
  • 30 ох ох ох

    2 0 Отговор
    Тия араби не се ли сещат, ме са на финала на глезотиите си? Скоро, много скоро светът ще стане друг, с друга база на икономиката и техния петрол няма да е актуален.
    Тогава - пак на камили! Да, образно казано, но богатствата, които са натрупали бързо ще свършат, защото друго нищо не произвеждат.
    А и колко трилиона са забучили в американски акции - утре щатите ще ги врътнат и ще си останат само с хартийките си.
  • 31 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Hundai":

    ние бедняците поне не се вземаме на сериозно и си живеем достойно живота!!!
  • 32 Maurice

    1 0 Отговор
    Чета разни коментари в този форум и осъзнавам с каква пасмина е пълен той. Над 2/3 от коментиращите са с минимална мисловна дейност. Седнал да обсъжда кой бил беден, а не се вижда, че няма 2 лева да си купи 1 джойнт! Продължавайте да събирате стотинките от дрехите на родителите си и си пафкайте тревичката. Мразя я тази държава заради утаячната масовка от хора.
  • 33 PlimP

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Hundai":

    14, пич, пиеш ли хапченцата, че затъваш май, що не почнеш дя мякаш по улиците колко сме неспособни и нисши, щото някой ще ти пренареди керемидите за -12сек. :D:D:D
  • 34 Негарът от Old spice

    0 0 Отговор
    Погледнете цената на бензина ,сега мена,пак цената на бензина ,аз съм пеша или можеби на кон диииииииииииииии,,,
  • 35 Хан Крум

    1 0 Отговор
    От десетки години ФАЩ са подлога на радикалния ислямизъм в лицето на Саудитска Арабия. Сега се опитват да превземат Европа с творението си Ислямска Държава (специално тренирани в САЩ командоси). Няма да стане, евреи, РУСИЯ ще ви смачка!!!
  • 36 xxx

    1 0 Отговор
    Ехх тия пари...
  • 37 Азззз

    0 0 Отговор
    катафалката няма багажник
  • 38 Xexe

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Koi e kazal che jivota trqbva da e spravedliv?
  • 39 jambazina

    0 0 Отговор
    Тва на първата снимка е моита автокашта на горублене, сичко е нов внос италиа газови оредби реални километри.
  • 40 Ал Абуди Акбар Блуди

    0 0 Отговор
    Тези камилари винаги са били елементарни и крайно материални. И като го съчетаем с някой особености на етноса им като например "голяма рода" и сателитна чиния на колибата .. се получава "кортеж на саудитския крал"