3 Октомври, 2015 16:00 4 359 9

Ssang Yong ще представи новия Tivoli

  • ssang yong tivoli-
  • sofia motor show
Южнокорейският производител SsangYong ще представи на автосалона в София изцяло новия си модел Tivoli. Автомобилът е базиран на новата платформа X100 и е първият създаден модел след преминаването на собствеността на компанията в ръцете на Mahindra. Дизайнът е повлиян от концепциите XIV Air и XIV Adventure и има агресивни брони, черни пластмасови елементи над гумите типични за малките кросоувъри и интегрирани LED дневни светлини във фаровете.
Просторният интериор побиращ спокойно 5 възрастни разполага със 7 въздушни възглавници, двузонен климатроник, камера за задно виждане и инфотеймънт система със сензорен 7 инчов екран и Bluetooth, а като опция може да бъде избрана и навигационна система TomTom.
Двигателят на Tivoli е 1.6-литров бензинов Е-XGI със 126 конски сили и 157Nm. Предавателните кутии са две - механична и автоматичната AISIN, а средният разход е 8.1 и 8.3 литра на 100 км. Автомобилът се предлага и с два типа задвижвания - предно и 4х4. У нас моделът ще бъде представен и с дизелов 1.6 литров двигател с мощност от 115 конски сили и 300Nm с очакващ се среден разход от 6.5 литра, с който дебютира във Франкфурт. Най-голямото преимущество на Tivoli бъде ниската цена, която го поставя до Dacia Duster.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    1 0 Отговор
    Само отзад не ми харесва, иначе са се постарали.
    В мобиле.де е на цена 14х. евра.
    Ако са здрави след 3 г. са за 10х. лева в БГ, нов Фнос!
  • 2 бай Иван

    1 0 Отговор
    А на мен само отвсякъде не ми харесва! Толкова гозен боклучав автомобил виждам за първи път!Ако някой даде пари за това чудо директно го обявявам за луд!
  • 3 Десислав Попов

    0 0 Отговор
    Много грозно.Вътре става,то сега всички коли ги правят в този стил,но интериора е потресаващ
  • 4 144

    0 0 Отговор
    Курейците са изложиха :)
  • 5 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Най-смешните джипки са си тяхно дело!То не беше мусо...корандо...кирон...Сега пък това изчадие!!!Добре поне че са му сложили такива джанти та поне малко да прилича на нещо
  • 6 Кофти

    0 0 Отговор
    Е, корейците ако не окрадат дизайн поне от 3-4 други марки и не направят сбирщайн, няма да са те.... Китайците поне са директни - взимат си изцяло един модел и го копират, докато тея, за да не си личи УЖ, взимат отвсякъде по нещо...
  • 7 нещо не те разбирам

    0 0 Отговор
    вътре става но интериора е потресаващ...ти ме разби бе пич
  • 8 Гошо

    0 0 Отговор
    По-добре плати 2 пъти по-малко пари за ССанг Йонг и получи ДВГ на Мерцедес,отколкото да платиш 2 пъти повече за Мерцедес и да получиш ДВГ на Рено
  • 9 Киро

    0 0 Отговор
    Санг Йонг - световният шампион за най-грозни коли в продължение на години!