Last news in Fakti

3 Октомври, 2011 11:38 34 135 5

УАЗ представи ексклузивен Patriot

  • uaz-
  • patriot

 

Уляновският автомобилен завод ще пусне ексклузивна серия на модела си Patriot. С "наточената" модификация ще бъде отбелязана 70-ата годишнина от създаването на предприятието. Първите изображения на модела вече бяха разпратени до медиите.
 
От тях става ясно, че "специалната" УАЗ-ка ще се отличава по няколко интериорни и екстериорни детайла и ще бъде снабдена с всички предлагани от производителя екстри. Ще се предлага само в тъмносив металик, наречен "кварц".
 
Автомобилът с висока проходимост ще се отличава още по новите лети джанти с размер 16 цола, силно тонирани странични и задно стъкла, както и по златистите емблеми с надпис Patriot на петата врата и стилизираната птица на радиаторната решетка.
 
Що се отнася до интериора, там новостите са свързани с нови седалки, тапицирани частично с естествена кожа, подгряване на предните кресла, наличие на парктроник система и още куп дребни допълнителни екстри.
 
В салона и на страничните калници ще се вижда и емблема с цифрата 70, която отбелязва специалната серия. Иначе автомобилът ще се оборудва с бензинов двигател и петстепенна механична трансмисия.
 
Постоянното задно предаване, двустепенна раздатъчна кутия и заключващият се преден мост са факторите, които ще осигуряват доста добра проходимост на автомобила в пресечена местност. Цената на юбилейната версия ще е 630 000 рубли (около 14 500 евро).
 
За сравнение базовата версия на Patriot се продава в Русия за 512 000 рубли (около 11 800 евро), а за 666 000 (15 350 евро) може да се купи дизелова версия, оборудвана с двигател на италианската компания Iveco.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Вълканов

    2 4 Отговор
    Не вярвам аз. Искам да го видя на живо, за да си съставя мнение.
  • 2 bugs_bunny

    4 2 Отговор
    Парктроник - знам аз таз технология:) Хващат братовчед и го връзват за задния калник
  • 3 520 zender

    2 2 Отговор
    Не ми вдъхва доверие...
  • 4 Димо Димов

    1 1 Отговор
    Виждал съм базовата версия на автосалона и мога да кажа , че за тази цена - това е отличен високопроходим автомобил !
    За мен е идеален за работа и всекидневна употреба
  • 5 ВИП АМГ

    1 1 Отговор
    zavisi ot cenata.za hora koito ne robuvat na marki i izkat zdrava i evtina jipka za lov si ia biva spored men.