Last news in Fakti

12 Декември, 2015 10:00 3 445 3

Когато колата ви се срещне с гладна мечка

  • toyota venza-
  • нападение-
  • мечка

Клетият собственик на тази Toyota Venza - Закари Стуудс е имал неблагоразумието да остави в автомобила си лакомства под формата на бонбони и отворен шоколад в дива местност някъде из затънтените покрайнини на щата Вирджиния. Освен това по навик от стария си и невзрачен Mitsubishi Endeavor е оставил една от вратите отворена.

Естествено тази възможност веднага се превърнала в пиршество на животното, било то кафява или черна мечка. Основният проблем, обаче бил не в лакомствата, а в това, че колата е била паркирана на наклон и при влизането мечока е успял да се затвори. В опита си да намери изход той е използвал най-добрия си инструмент - ноктите и то по най-добрия възможен начин.

От вътрешността на автомобила буквално не е останала здрава част. Седалките, таблото, тавана, корите на вратите и инсталацията са превърнати в парцали. Щетите по автомобила възлизат на над 10 хиляди долара, но добрата новина е, че застрахователните агенти са обявили колата за тотална щета и сега Закари търси своя нов автомобил. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Стар и невзрачен?Тоя побъркан ли е??
  • 2 Пешо

    0 0 Отговор
    брат тва е кола на 11 години...
  • 3 goni

    0 0 Отговор
    "Мечката се мие, чисти в потоците сребристи! Има ли за тебе пречка да постъпваш като мечка"?!:)