Last news in Fakti

13 Юни, 2022 12:32 6 619 2

Мечка отвори вратата на пикап, за да си вземе фъстъци (ВИДЕО)

  • мечка-
  • ford f-150-
  • пикап-
  • фъстъци-
  • видео

Животното дори се качи в автомобила

Мечка отвори вратата на пикап, за да си вземе фъстъци (ВИДЕО) - 1

Видеоклип в канала ViralHog в YouTube набира популярност след като показа как мечка отвори вратата на пикап, качи се в него и си взе храна. Видеото е заснето от собствениците на пикапа, които наблюдават случващото се от близката къща. Кадрите са качени на 10 юни, но инцидентът се е случил на 29 май тази година в Тенеси, САЩ.

Мечка отвори вратата на пикап, за да си вземе фъстъци (ВИДЕО)

Собственикът на пикапа споделя, че е получил съобщение за това, че в района може да бъдат срещнати мечки. Само 30 минути по-късно, докато разтоварва пикапа си, мъжът и негово семейство се натъкват на необичайната гледка. В началото на видеото, животното търси храна около пикапа, но без особен успех.

Отключеният автомобил, обаче, привлича вниманието на мечката и тя отваря вратата му, качвайки се и търсейки останала храна. Собственикът споделя, че в подлакътника между седалките е имало фъстъци, които мечката взима. Във видеото се виждат и опитите на семейството да прогонят животното, включително с две постелки за врата и дори стол. В крайна сметка мечката поема по пътя си, оставяйки интересен спомен за американското семейство и интернет простраството.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добре е

    22 2 Отговор
    Следващия път оставете ключовете на волана, да видите дали може да кара.
  • 2 Руско Филчев

    4 3 Отговор
    Не бе, лъжат, това е холивудски артист, който се прави на мечка, всичко е западна пропаганда ! Гледайте само СКАТ и руска телевизия, за да научите истината !