Last news in Fakti

26 Януари, 2010 15:18 5 188 8

Citroen подготвя още един DS

  • citroen-
  • ds2-
  • revolte

Представители на френската марка Citroen не скриват факта, че вече се работи по разширяване на новата премиум гама DS. В момента на пазара вече се продава моделът DS3, но шевроните имат намерение още тази година да покажат и предсериен вариант на DS2.

Очаква се това да стане през есента на 2010-а, по време на автомобилното изложение в Париж. Новият луксозен мъник ще бъде изграден по мотиви от хитовия миналогодишен концепт Revolte.

Ако това стане реалност, може да се каже, че най-сетне е намерен наследник на легендарния Citroen 2CV.  Това донякъде ще бъде така, но не трябва да забравяме, че "Грозното пате" не проби с това, че е просто малък. Основното му преимущество беше ниската цена.

Очакванията за DS2 обаче съвсем не са такива. Според специалистите е напълно възможно DS2 да се превърне в един от най-съпите автомобили от сегмент А.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 linhon

    6 20 Отговор
    Citroen подготвя още един БОКЛУК ?!?
  • 2 асдф

    8 5 Отговор
    На мен пък ми харесва концепцията. Французите винаги са опитвали да вкарат иновативен дизайн въпреки не до там издръжливите им коли. Тъпото е че за цената на която предложат този автомобил може да се купи 5 пъти по добър...
  • 3 ива

    10 1 Отговор
    Боклук, защото не е твой!!!
  • 4 linhon

    1 10 Отговор
    Боклук защото от Ситроен само копират дизайн на японските автомобили! Това не ми харесва
  • 5 Toi

    10 2 Отговор
    Буахахаха ... копирали кое на японските автомобили?! Та те нямат дизайн - имат липса на всякакъв дизайн и индивидуалност. Колкото една пейка има дизайн толкова и японска кола има. Добре, че съществуват спойлерите, престилките и големите джанти. Виж италианска или френска кола - това е дизайн, стил вдъхновение и шик. Бих прибавил и английска - поне откъм стил и индивидуалност ...
  • 6 koi

    1 6 Отговор
    Toi да слагаш престилката и да мяташ боба и една шик попара да одариш.
  • 7 Citrofen

    4 0 Отговор
    То гроздето е кисело... ;-)
  • 8 golfofob

    8 1 Отговор
    Ей, linhon, аз колкото ситроени съм правил, ти толкова ч...и не си си ударил. Хайде сега, пусни си Азис и после ходи си лягай и сънувай мокри сънища с голфове.