Last news in Fakti

9 Април, 2016 10:30 4 348 25

Без ръчни скорости за следващите BMW M5 и M6

  • bmw m5

Според източници следващото поколение на определението на спортен седан - BMW M5 и купето M6 няма да се предлагат с ръчна скоростна кутия, дори и като опция. Човекът взимащ решенията в BMW M gmbh - Франк ван Мийл също е потвърдил този ход поради "търсене граничещо с нулата" за тези два модела. Промяната обаче няма да обхваща по-малките M2, M3 и M4. Вариантът с ръчни скорости според нас е да бъде разработена специална лимитирана версия подобно на излязлото наскоро Porsche 911 R.

Новото поколение на M5 се тества упорито и наскоро ви показахме видео от това на Нюрбургринг - полето за битка на спортните автомобили, което отново може да се ползва в пълния му капацитет, след като премахнаха ограниченията за максимална скорост. Според много от критиците автомобилът ще разполага с поне 600 конски сили и ще се предлага и във вариант със задвижване на четирите колела.

Обикновено топ моделите на марката биват представяни през есента и очакваме това да се случи на автосалона във Франкфурт, като един от двата най-големи изложения на стария континент. Очакванията за M5 както винаги са много високи, но от BMW никога не са ни разочаровали с този модел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МSux

    2 3 Отговор
    E60 си е разочарование... 2004-2009та няма такъв интериор, коли доста по-нисък клас като Пасат Б6 са по-добри от към интериор.....

    Коментиран от #2

  • 2 Sukme

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "МSux":

    колко време кара е60, за да стигнеш до това заключение

    Коментиран от #3

  • 3 МSUX

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Sukme":

    Моя ортак има 520 - 2007г. , возията е разочарование, всеки може да види отвратителния интериор - разочарование. Идеята ми е , че съм карал и съм имал досег. А ти карал ли си?
    Имам досег до Е36, Е46, Е60 и Х5(първата генерация), за това съм и толкова озлобен към марката, защото не са нищо особено, а биват възхвалявани всякаш са най-великото нещо което се е случвало на човечеството.

    Коментиран от #4

  • 4 Summon

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "МSUX":

    Озлобен си защото си комплексар и караш кола на 200 години, а Е60 си карал само на сън за да твърдиш подобно нещо за возията, интериора е въпрос на вкус. Като си купиш чисто ново БМВ от магазина и му свалиш найлоните ще запееш друга песен, но това няма да се случи никога! Ти си подния драскач с карта за градския транспорт!

    Коментиран от #6

  • 5 VGZ

    1 2 Отговор
    BMW спира ръчните скорости, защото са им калпави шофьорите!
  • 6 МSux

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Summon":

    Пич, не ме мисли мене, имам бизнес и си изкарвам пари и то доста добри, не е тук мястото да се хвалиме. Аз говоря за Е60, не говоря за ново БМВ, това не можеш да го асимилираш ли? Е60 вози лошо, като подкараш, ще разбереш. Щом ортака ми кара БМВ 2007г. можеш лесно да си направиш извод какво мога да карам, при положение, че колите не са ни приоритет.

    Коментиран от #12

  • 7 jambazina

    4 0 Отговор
    Не спорете за возията и интериора на Е60, интериора е въпрос на вкус, возията много зависи дали е пипано окачването, както и от размера на гумите и джантите. Ако я минеш на 16-ки висок профил много по-добре вози, но разваля визията. Тия коли са правени за нормални пътища.
  • 8 BMW E30

    3 1 Отговор
    Тва колко заблуден VW фен трябва да си да твърдиш,че интериора на Passat B6 e по-добър от на Е60.На Пасата все едно сляп дърводелец го е правил интериора и изработката е супер ниско качество....Превъзмогнете го тоя BMW хейт накрая вместо да се излагате под всяка статия свързана с BMW..

    Коментиран от #10

  • 9 Fake

    1 5 Отговор
    Бмв пак заснето на писта , ейй.. тея хора имат чувство за хумор .
  • 10 Христо Шуманов

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "BMW E30":

    Напротив, Е60 е с най-отвратителния интериор който е съществувал в премиум сегмента, това е факт който го потвърждават и фенове на БМВ. Вие очи имате ли? Не съм фен на VW просто дадох пример с Б6 и да интериора на Б6 изглежда доста по-добре, поне визуално, не съм имал..... Текст към връзката

    Коментиран от #13

  • 11 Гошо

    0 2 Отговор
    Глупава статия! Някой виждал ли е М5 Е60 и нагоре с ръчка? Произвеждат се в много ограничен брой и то за американския пазар.

    Коментиран от #15

  • 12 Sukme

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "МSux":

    на еди чин ли седиш с ортака си.... и той ги рисува
  • 13 укиоп

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Христо Шуманов":

    Ако си свикнал на хиляди лампички и копчета разбира се, че е60 ще ти е постно. БМВ е било винаги с изчистен интериор и на мен това ми харесва. Колата е направена за каране!
  • 14 Румен Янев

    1 2 Отговор
    Приятели са с оня с магарето но е по-малък с 3 години / оня с магарето е в шести клас /
  • 15 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гошо":

    Точно за американския пазар ги произвеждат ръчките,там дето всичко е автомат.
  • 16 onq s konq

    1 2 Отговор
    БМВ то ако ще и скорости да няма пак си е върхъ!!!Това е кола номер едно в света!!!Сички мишки бегатате у дясно като ви светне бмв на магистралата нали?Е така ще е !!!
  • 17 Роман Ценов

    1 1 Отговор
    Какво от това ,че няма ръчни нали пак може да превключва ръчно от волана.
  • 18 onq s konq

    1 1 Отговор
    Малко не разбирате тука-Внедрява се за пръв път КРАЧНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ НА СКОРОСТИТЕ,като по тоя начин дясната ръка на водача остава свободна за всекви дейности.А иначе автоматика си е срам за фена!...

    Коментиран от #21

  • 19 Кларитон

    0 2 Отговор
    ..."търсене граничещо с нулата" за тези два модела.

    Има явно защо да не се търси ръчката!
  • 20 Антон

    0 0 Отговор
    Брей,признавам си,че си голям умник и красавец.Та ти като си караш дъртата пръдня-най-добрата кола бмв по-магистралата която е 9-та употреба и са пърдяли 50 мангала на седалката ти,и до теб седи жена ти която е толкова красива,че няма по-красива от нея защото така си мислиш ти и като ни светнеш как да не ти направим път.Та както и колата ти,така и жена ти сме я оправели доста хора само дето ти незнаеш.И аз искам да съм като теб умен,но немога
  • 21 тъй

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    недей дума, че шъ са хванат на писаното ..освен крачно има и мисловно управление на волана докато си чешеш врата и мислиш колко са скапани другите марки...а?
  • 22 Трифонов

    0 0 Отговор
    Абе... не знам скапани ли са, не са ли... БМВ-тата :-))))))))))))))) Вървят ли, не вървят ли. Друсат ли, не друсат ли. Грозни ли са или красиви... Но знам няколко неща от личен опит - първо, мишките позеленяват от яд като мина покрай тях (F32, 2014); второ - всякакви мадами ме гледат с два пъти по-широко отворени очи - директно (по-тъпичките) и скришно иззад слънчевите си очила (по-умничките и хубавките); трето - под всякаква статия за БМВ хейтът е най-обемен, мащабен и краен и ВИНАГИ преминава в лични обиди към феновете на марката и към самата нея (това има пряка връзка с първото) и накрая, но може би на първо място по важност - когато и АКО някога се видите в пари, отивате и си купувате от същите тия "скапани", "грозни" и "друсащи" БМВ-та... Пък не знам... скапани ли са, готЕни ли са :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !!!

    Коментиран от #23, #24

  • 23 BMW WC

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Трифонов":

    И без и със пак си е кенеф величествем
  • 24 BMW WC

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Трифонов":

    Да селтака като се види в пари това си купува така си е, да избие малко комплекс
  • 25 Инфо

    0 0 Отговор
    Възглавниците на Таката, освен в Хонда се вграждат в Тойота, Форд, GM, BMW, Мазда, Нисан, Крайслер, Субару, Митсубиши ...