Last news in Fakti

7 Май, 2016 09:00 8 739 4

Вятър в косите и 600 коня - BMW M4 cabrio G-Power

  • bmw m4-
  • g-power

Малко вече са хората, които не са чували за лудите доработки на G-Power. Повечето от решенията, които те предлагат превръщат спортните автомобили - най-често от марката BMW в нисколетящи изтребители. Такъв е случаят и с най-мощната открита версия на 4-та серия - M4 cabrio. След намесата на тунерите мощността е скочила на повече от респектиращите 600 коня и 740 нютонметра.

Това е постигнато собствено разработени нови турбокомпресори, нова титаниева спортна генерация с диаметър от 90мм, и препрограмиран софтуер на управлението на двигателя. Най-интересното е, че промените не изискват нова охладителна водна и маслена система, като работните температури се запазват във фабричните норми. Ускорението от 0 до 100 вече отнема 3.7 секунди, а максималната скорост достига 320 км/ч.

Освен за мощността от G-Power са помислили и за стабилността и предлагат комплект койлоувъри G4M RS. За да може тази страховита мощност да достига асфалта се предлагат леки 21 цолови ковани джанти Hurricane RR позволяващи монтирането на широки спортни гуми с размер 9x21 отпред и 10.5x21 отзад. Цената на достигането на 600 конски сили в M4 е 22 хил. евро, което при притежанието на подобна расова машина не би трябвало да е проблем за собствениците, а нещо в графата "краткосрочни цели".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    3 2 Отговор
    Уникален звяр!
  • 2 Fake

    0 3 Отговор
    Уникална е да , като повръщано върху блокче за рисуване ...

    Коментиран от #3

  • 3 дава

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Fake":

    леко бре, шъ се пукнеш от злоба
  • 4 пешо

    0 0 Отговор
    Много красив....