Last news in Fakti

3 Юни, 2023 12:00 3 622 4

Комбито BMW M3 вече е „звяр“ със 720 к.с.

  • bmw-
  • m3-
  • m3 touring-
  • тунинг-
  • g-power

G-Power кръщава новия си проект Hulk

Комбито BMW M3 вече е „звяр“ със 720 к.с. - 1

BMW M3 Touring дебютира преди около година като първото комби с означението М от близо две десетилетия. По практичното М3 се предлага с 3.0-литров бензинов двигател с мощност от 510 конски сили и максимален въртящ момент от 650 нютон метра. В комбинация с 4х4 система за задвижване и автоматична трансмисия с осем предавки, комбито може да ускори до 100км/ч за 3.6 секунди.

Данните са доста добри за семейно комби, но както често казваме, конски сили никога не са в излишък. Този принцип е добре познат на много автомобилисти, включително и на хората зад G-Power, които показаха най-новия си проект, базиран именно на комбито. Той носи името BMW M3 Touring G-Power G3M Bi-Turbo или накратко Hulk. Препратката идва заради атрактивния зелен цвят и мощността, която вече достига 720 конски сили.

За основа отново е използван същия 3.0-литров двигател, но той е получил изцяло нов софтуер, както и изпускателна система дело на компанията. Интересното е, че всъщност това са единствените промени, а от G-Power предлагат още няколко варианта за тунинг, които увеличават мощността до 670 или 620 конски сили в зависимост от предпочитанията на клиента. Максималната скорост е увеличена до 320км/ч, а от G-Power могат да се погрижат и за визията с карбонови спойлери под предната броня, нови прагове, дифузьор и преден капак. Наличните са още нов волан и нови джанти.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    2 19 Отговор
    Тези от БМВ се напъват като Голф на нагорнище,
    но никога няма да стигнат славата на Мерцедес!

    Коментиран от #4

  • 2 АБВ

    2 5 Отговор
    И какво от това друго е да стоиш в задръстванията с 720 магарета ай........

    Коментиран от #3

  • 3 Батенце

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "АБВ":

    Ама то не е направено да го търкаляш е миризливата София, сеш се?
  • 4 Е46ца

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Само къде ц класата на мерцедес нещо не може да стъпе и на малкия пръст на 3ката.Едно време се мъчеха да са и конкуренция,но сега са доста далеч от истината.