Last news in Fakti

20 Юли, 2016 07:15 8 908 4

Загадъчно спортно комби от Mercedes

  • mercedes-amg-
  • e 63-
  • t-model

Броени дни след като ви показахме най-мощната версия на седанът E-class, която кръстосваше пистата Нюрбургринг и загадъчно спортно комби се появи из мрежата. Производителя вече представи междинния спортен E 43 4MATIC T-model, но този прототип изглежда значително по-агресивен от представите ни за бъдещото E 63 комби.

Според компанията след представяне на седанът Е 63, който ще минава границата от 600 конски сили, те ще обнародят и обичаното комби. Вариантите за модела са много - може би става въпрос за E 63 All Terrain - по-проходим вариант, а защо не и първото Black Series. Ако това се окаже истина много от феновете на марката по света ще бъдат зарадвани подобаващо и раздутите калници са една явна причина за тази теза.

Моделите и версиите се разрастват неимоверно много и размиването им е явно, но в спотните комбита има нещо ужасно привлекателно. Двигателят е ясен - 4.0-литровия V8 битурбо, като за стандартните E 63 ще достига 571 конски сили и 750 нютонметра, а за S версията тя ще е 612 и нютонметрите ще са 850. Но тук може би ще бъде и по-висока.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗЛЩ

    0 0 Отговор
    Много катастрофи ще има с тази окраска 100%.
  • 2 Mercedes-Benz

    0 0 Отговор
    Най-вероятно е "S" версията.
  • 3 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Предна лява джанта ми се вижда раждясала.Но и така Мерцедеса е супер.

    Коментиран от #4

  • 4 мммдааа

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Роман Ценов":

    И ти като 68 годишен не само ти е ръждясал, ами.....как може да напишеш такава глупост бре!....защо еди път завинаги не птрестанеш с просташките си коментари!