24 Юли, 2016 07:15 8 298 10

BMW Alpina B5 Touring G31 се показа на открито

  • bmw-
  • 5-series-
  • g31-
  • alpina

Още преди официалната премиера на новото поколение на един от най-обичаните модели по света - 5-series на BMW, прототипът на тунинг компанията Alpina вече кръстосва улиците. Според източници, изградено на базата на 550i с неговия 4.4-литров V8 битурбо, това ще бъде най-бързото комби на баварците и ще разполага с общо 591 конски сили и 800 нютонметра.

Освен мощноста, ще ви припомним, че бъдещата пета серия ще използва платформата на седма серия, като това ще доведе до намалено с около 100 килограма тегло и увеличена твърост на конструкцията поради използване на няколко вида материали. Решението, че няма да бъде надхвърлена границата от 600 коня обаче, подсказва и за това, че може би следващото поколение ще има комби версия на M модела. 

Alpina е един от най-стилните тунинг специалисти работещи върху моделите на BMW, и не очакваме нещо крещящо от тях, като премиерата на автомобила предполагаме, че ще се случи през следващата пролет на автосалона в Женева.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чавдар Войвода

    2 4 Отговор
    Поредното BMW-изпражнение. Строшеняци.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Кобрата

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чавдар Войвода":

    Ей такова BMW можеш да гледаш само на снимка и да завиждаш..., разбра ли? Карай си изгнилия 20 годишен контейнер за бок*ук и мълчи, не сме ти искали мнението.

    Коментиран от #6

  • 3 Кобрата

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чавдар Войвода":

    ALPINA-та е ЛУДНИЦА
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 бмв е65

    3 1 Отговор
    расов жребец е все пак е баварец не някой японка
  • 6 Fake

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Кобрата":

    Един колега много правилно беше сравнил Ауди с чорап , аз мисля да сравня Бмв с терлик . Типично е за тази марка (освен грозната визия ) много да се напаря да вдига много шум и накрая ... вкарваш на втора и Бимера ти гълта прахта . И собствениците им са като пинчери , много лаят ама пред компа ;))

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Никой

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Fake":

    Тука в последно време се наблюдава тенденция на изпр*стяване. Господата сипват на всякакви машини. Има хейт към немски коли, има хейт към японски коли, има хейт към коли в разработка, има хейт към коли, които още са на чертожната дъска. Изглежда, че не само, че нищо не произвеждаме, ами и мразим всичко на поразия. Наистина показва що за народ живее в тая процъфтяваща държава. Карай си дъртия комунизъм и не философствай.
  • 8 Кобрата

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Fake":

    Ти първо се научи да пишеш и да се изказваш грамотно и тогава давай оценки...
    Пък и ако мислиш, че някой го касаят твоите простотии, си се объркал.
    На мен лично ми е през ......... за твоето комунистическо мислене
  • 9 Ехаа

    0 0 Отговор
    А ти защо си помисли, че твоите простотии касаят някого? Получаваш синали от космоса, нали?
  • 10 dddd

    0 1 Отговор
    Няма смисъл да го крият , същото като останалите , разликите могат да ги разпознаят само заклети фенове , останалите 99% от хората им е се тая.