17 Октомври, 2016 11:26 5 871 1

Volkswagen патентова своя Tesla

  • volkswagen-
  • електромобил-
  • i.d.-
  • патент
Volkswagen патентова своя Tesla - 1

В интернет форума VW Vortex, където се събират почитатели на Volkswagen от цял свят, бяха публикуване изображения на нов електрически прототип, чийто дизайн вече е регистриран в европейското патентно бюро EUIPO. Името на автомобила не се споменава, а ако се съди по илюстрациите, очевидно става дума за голям модел на ток.

Volkswagen патентова своя Tesla

Колата има дълга и обтекаема каросерия с отварящи се нагоре врати. Дръжки липсват, а вместо странични огледала ще има камери.

Volkswagen патентова своя Tesla

Оскъдна е и информацията кога бъдещата Tesla на VW ще бъде показана пред публика. Носят се слухове, че това може да стане още на някое от големите изложения догодина. В края на миналия месец в Париж немците представиха бъдещия си масов електромобил I.D.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 1 Отговор
    Що така бе джанъм , кво стана с "чистия дизел" и "дас ауто" , а сега пък това си е чисто копие на QUANT F , или направо са купили технологията за течните акумулатори , то и без това си нямат своя , а и 600 км пробег също е точно като на предишния QUANT E , то е ясно ,че единствения шанс да останат в играта е да купят нещо готово