Last news in Fakti

29 Ноември, 2016 11:19 27 018 29

Щракнаха Panamera-та на Kia

  • kia-
  • k8-
  • gt-
  • hyundai-
  • genesis
Щракнаха Panamera-та на Kia - 1

Сайтът Kia-World публикува шпионска снимка на ново купе с четири врати и задно предаване, което корейците ще покажат първо в Щатите. В родината си моделът ще се казва K8.

Щракнаха Panamera-та на Kia

Panamera-та на Kia ще прилича на прототипа GT, показан на салона във Франкфурт преди пет години. Проектът за серийна версия с по-сдържан дизайн бе одобрен през 2014-а, а през пролетта папараци заснеха тестово муле на автомобила с тежка маскировка.

Щракнаха Panamera-та на Kia

Новият модел ще бъде построен на платформата на Hyundai Genesis. Гамата от двигатели ще включва 3.3-литров V6 и петлитров V8. Европейската версия ще получи дизел, а по всяка вероятност и хибриден силов тракт. Премиерата се очаква на изложението в Детройт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    16 23 Отговор
    ОЩЕ ЕДНО ГРОЗНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА PVC ИНДУСТРИЯТА!

    Коментиран от #5

  • 2 Жельо

    8 34 Отговор
    Да дойдат да ги повозя в истинската панамера а не някакви имитации които искат да и стигнат нейното качество мощ и лукс !!

    Коментиран от #3

  • 3 Порше

    26 5 Отговор

    До коментар #2 от "Жельо":

    автора ползва метафора ако въобще знаеш какво е това,ти освен на ЮМЗ дали си припарвал до друго!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Васичка Атанасова

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "СССР":

    PVC е ама не е грозно и то въобще
  • 6 Дельо Астона

    18 4 Отговор

    До коментар #4 от "Жельо":

    И аз откакто си сложих голям плакат на Астон Мартин над леглото всички в маалата ми редат Дельо Астона
  • 7 До Порше

    2 6 Отговор
    Ми ти и до ЮМЗ не си припарвал,нахакано дяволче такова.
  • 8 морски

    6 3 Отговор
    Сутринта имаше един дето кара q7-ца 2015-та ,ама от модификация спряна през 2010... на тоя образ панамерата най-вероятно е кабрио на водород
  • 9 detesСЦ

    5 5 Отговор
    Сигурно,ще е по добро от немските.ТО немските коли нещо добро имат лИ?Чупливо окачване,калпава електроника.. и какво ли не
  • 10 До detesСЦ

    7 6 Отговор
    А ве папагал ти имаш ли пари за чисто нова кола кавато и да била немска японнска корейска дори китайска,ако заводите правят толкова здрави коли ще фалират,те печелят от проджбата на авточасти не на коли.К'во лаеш,че немските коли нямали здраво окачване те карани навънка по 200 000хил.км зет им животът ти купуваш 15год, кола от автокъщата и почваш да я стягаш,ти ко иксша немеца да ти е даде нова ли??????
  • 11 незнайко

    3 5 Отговор
    До всички които пишат коментари! Замислете се откога немците не произвеждат конкурентни телевизори. Сега сте на път да видите, как корейците правят и КОЛИ, които да са конкуренти на немските.

    Коментиран от #12

  • 12 НикиД

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "незнайко":

    те не са конкурентни на германските, а в много отношения са по-добри! КИА е най-бурноразвиващата се марка от няколко години насам и правят страхотни коли. като надеждност отдавна са задминали дори премиум марките, които се радват на такава популярност сред нашенските гъзари. и това е съвсем нормално, в момента само в Япония и Ю.Корея все още се правят качествени продукти, просто такъв им е манталитета.

    Коментиран от #13, #17

  • 13 Лупи

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "НикиД":

    Съгласен съм с теб... Корейските автомобили са доста качественни. Впрочем, моя позната си купи Хюндай Аксент от по-старите, вече е над 380 000 и не се чува двигателя.... Смятай какво чудо е. А тенекиите им са малко тънки по принцип, но явно е за олекотяване. но пък джиповете им са ячки като Паджерото Пуха и други. корейската кола вече е символр на КАЧЕСТВО, а не на евтиния.... Японското също. тия случки дето някой детайл не е на висота ги има навред в автомобилопроизводството. Но Тойота Хонда Ниссан, Хюндай Киа, Дею-Чевролет, сузуки, Субару и др. са символ на надеждност. Аз мисля да си купя Секънд Едишън или японска или Опел или корейска кола. Догодина ще търся. А формата на купето горе много добре изпипана - по нещо от ДиБи7 по нещо от Порше окстер по нещо от Стратус...отличен модел. Но не си падам по толкова мощни спортни гелзотии. Това не може да ми побере даже култиватора за какъв праз ми е? А повече от 120 при изпреварване на тия пътища ме е страх да вдигам. Пък и защо да трепя врабчета на вятъра. 80-90 сстигат ми.- Хем и по-безопасно.

    Коментиран от #15

  • 14 До Лупи

    1 1 Отговор
    А бе Паджерото не беше ли Японско?Доколкото знам е на Mitsubishi,а те са родом от Япония,да не са вече корейски?

    Коментиран от #16

  • 15 НикиД

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Лупи":

    ako искаш нещо сигурно - тойота или хонда. разбира се ако купуваш на старо трябва да се опиташ да проучиш доколкото е възможно историята на колата, защото е пълно с джигити които карат като бесни и не подържат ни двигател ни нищо. аз съм карал хонда 6 год и не ми се наложи да сменя нищо освен едно гърне и едни накрайници на предницата. вярно е че ламарините на японските са малко по-слаби, поне на по старите и някои имат проблем с ръждата, но по отношение на двигател никой не може да се мери с хонда и тойота, говоря за бензиновите, дизелите съм ги отрекъл отдавна.
  • 16 Лупи

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "До Лупи":

    Паджерото са японски на Мицубиши. Но старта на корейците бе със съдействието на японски технологии и реално първите СангЮинг Муссо, Дею Корандо, Киа Сепиа, Хюндай Аксент, и по-старите модели са с доста прилики с остарели японски аналози. После Дею, бе купена от GM, а Хюндай и Киа са доста проспериращи. И има защо. Те постъпиха умно залагайки на по-достъпни ценови модели и с добро качество поналяха кейпитъл. това, което прави сега и Дачия на Рено. но ние не можахме защото ни управлява мафия-ВРАГ. Тя провали и производсството на Булгар-Рено и на БМВ-Роувър и всяко наше местно начинание не му дава да проходи. ВРАГА е начело на България отдавна. А при толкова секюрити няма койд аг о арестува и накаже?...ПАРАДОКСИ. Прав си, именно това имах впредвид, че корейците по нищо не отстъпват на японските автомобили вече. А те са отлични автомобили. Благодаря и на Ники за съвета ще заведа и опитен автомонтьор приятел при огледите!
  • 17 123

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "НикиД":

    Факт е,че корейците дръпнаха много.Обаче,все още в някои неща изостават от японците.Двигатели автомат.кутия и 4х4 система.
    Така или иначе,е всеизвестен факт,че корейците се учиха от япончетата

    Коментиран от #22

  • 18 Реплики

    5 1 Отговор
    KIA са най-добри в репликата на истинските коли :)
  • 19 баси

    3 3 Отговор
    .... пичуи Киа се ръководи от бивш директор на Ауди, сами си правете изводите, от 5-6 години са No1 по качество.. другото е чесане на езиците.
  • 20 гост

    3 0 Отговор
    говорите пълни глупости всички. В момента имам 20 годишна А4, 18 годишно субару и 13 годишен хюндай. Ами...Сонатата двигател и скорости ОК, ама всичко останало е пълна евтиния - гниещи ламарини, калпави материали в купето..магарето изгни чак. Субару - много здраво и добри материали в купето, само дето и там ламаринките куцат двигателя похлопва, скоростите се е.ават, а ако се счупи нещо...жална ти майка. Аудито, ами пичове няма такава изработка, може а съм и случил на кола, но вътре е като нова, няма протъркано, захабено, нищо не скърца..за ламарините няма какво да говорим - бетон...е, налага ми се да сменя по някой носач в годината за по 80 лв. ама тва май са единствените ядове. С две думи качеството си има цена.
  • 21 Jack Bauer

    5 7 Отговор
    Само се чудя тези от КИА кой ги излъга че могат да правят коли. Да изглеждат като коли, звучат като коли, но са доста далеч от истината.
  • 22 НикиД

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "123":

    естествено, че е така, но много бързо се учат. спомням си преди 15-на години какви пръчки бяха корейските коли, сега са сред лидерите. то всъщност киа и хюндай е едно и също нещо, но просто много се развиха и печелят клиенти със сравнително ниски цени и високо качество, точно както японците навремето, коя друга фирма ти дава 7 год гаранция. някои хора все още не могат да проумеят, че германските марки от доста време го карат само на репутация, последните наистина качествени германски коли бяха от края на 90-те.
  • 23 компетентен

    2 4 Отговор
    смешна марка..смешни коли прави...

    Коментиран от #24

  • 24 FUEGO

    1 4 Отговор

    До коментар #23 от "компетентен":

    Карай си 20 годишният немски трошлив кенеф и остави хората да правят коли.
  • 25 taka e brat

    1 1 Отговор
    това са декоративни коли........ от цялата тази китайска индустрия там на изток
  • 26 мъжкар

    1 2 Отговор
    Ега ти и грозното нещо!!!Предпочитам истинска панамера пред тази смешна имитация.
  • 27 Гост

    0 0 Отговор
    Някой имал ли е Кия преди да споделя тука , невероятни боклуци .Рио Ново от магазена 3 години ходене по мъките продадох го на безценица Киа Маджентис на 3 г. Авомат скорости 5000 лв.Сервиза ужас некъдърници , докато е в гаранция частити са безплатни но не труда и престоя в сервиза.Никога повече Кия
  • 28 Volvo

    0 0 Отговор
    Аз си брамча вече трето Volvo и не ме е на.. За мен това е колата батенца
  • 29 Aman ot razbirachi

    0 0 Отговор
    I az ne haresvah kia , no te izrastnaha mnogo.Imat nai golemia napreduk ot vs marki.Ako ne znaete kia za 2016 e No1.Sravnete 1 kia 2016 s bmw 2016 primerno i mojete da se posmeete na "genialnata"nemska injenerna misul.