Last news in Fakti

14 Февруари, 2017 07:15 4 177 9

"Германска схватка 2" - M240i, 718 Cayman и TTS (Видео)

Преди няколко дни ви пренесохме на правата отсечка, където видяхме как се справят представителите на Porsche и Audi - 718 Cayman S и TT RS, но сега ще отидем на пистата и то не коя да е, а култовата Хокенхайм. Тук се включва и един автомобил, който лично изпробвахме по нашите планински пътища - BMW M240i, което се доближава изключително много до M2. То разполага с 340 конски сили, завиден въртящ момент и фантастична скоростна кутия, но теглото му е в лек минус.

Първо по ред на пистата обаче, е Audi TTS с неговите 310 конски сили, което не се слави с особени възможности на завоите за разлика от стартовете от място. Въпреки това, то показва конкурентни резултати.

Трето тук, е най-маломощното в битката Porsche 718 Cayman с малкия си 2.0-литров боксер турбо и само 300 конски сили. Те са му напълно достатъчни да остави конкуренцията с няколко секунди назад и предположенията ни за пистата след първата драг битка, в която по-мощния Cayman S бе разгромен от TT RS се оказаха верни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    1 11 Отговор
    Тази схватка не е интересна, вчера на отсечката Ямбол - Сливен с мойта Х 5 тица им ги разказах игрите на всички.
  • 2 BRABUS

    4 3 Отговор
    Хайде сега започвайте- как този карал бавно ВЕ МЕ ЗЕ-то

    Коментиран от #9

  • 3 Бмв

    6 4 Отговор
    И преди сливен сигурно се развали.То там им е силата на бмв-тата
  • 4 Трифонов

    3 1 Отговор
    Разликата е пренебрежително малка и съвсем спокойно би могла да се дължи на недобро каране. Ето защо винаги се правят по три опита с всяка кола, като се записва най-доброто време от трите и то се сравнява с останалите. Леймърска работа!
  • 5 Shmeker

    0 3 Отговор
    Да ама Аудито е най-добро в реалния живот. С куатрото и повечето седалки е много по-практична и можеща.
    Колкото до другите - те са си пистарки, с друга цел са направени

    Коментиран от #6

  • 6 КККИ

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Shmeker":

    БМВ-то също е с 4-ри места,и заради формата на тавана изглежда по-широко за пътниците отзад.Колкото до теста,не ме изненада, Порше винаги са знаели,как се правят спорни коли.
  • 7 onq s golfa

    0 0 Отговор
    аУди-то е прек наследник на Гоуф ЖТИ от 84-та
  • 8 3500000

    1 3 Отговор
    Аудито бързо но при катастрофа всички в него умират
  • 9 тъйтъй

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "BRABUS":

    де са брафъс талигите бре, на стената в детската ти стая ли?хахахааа