Last news in Fakti

18 Февруари, 2017 19:34 5 866 8

Lamborghini Huracan с рекорд на Ринга? (Видео)

От италианската компания пуснаха видео, което предвещава за ново постижение на Нюрбургринг. То всъщност е не е ново, а е направено преди няколко месеца в началото на октомври. Тогава изтекоха и първите снимки на по-потентен вариант на Huracan, който ще се казва или Superveloce или Performante.

Постижението на нормалния Huracan на Ринга е 7:28, но на втора позиция във вечната класация седи още едно произведение от Санта Агата - Aventador SV, така че те знаят как се прави блокбъстър.

Повечето подорения все още не са ясни, но от компанията пуснаха още едно видео, което представя изцялонов материал наречен "кован карбон", който ще превъзхожда значително конвенционалния такъв. Със сигурност автомобилът ще бъде впечатляващ, но не знаем дали ще бъде "еднорог" или автомобил, който може да бъде каран ежедневно. Имаме дата, на която ще се разбере всичко - 23-ти този месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    5 4 Отговор
    Кажете ся нещо за Кьонихсег, дали някога ще завърти обиколка на ринга?
    Щото тва Кьонихсега уж най-добрата кола, а в същото време никой не е виждал да постига нещо

    Коментиран от #4

  • 2 Фен

    4 2 Отговор
    За сега Пагани и Радикал най добре се представят на ринга.
    А Кьонихсега ще върти сигурно когато Бугати завърти.
  • 3 Ghost

    5 0 Отговор
    Засега, след двата Радикала, са Порше 918 и Авентадор СВ. Първото Пагани е на 23-то място - http://fastestlaps.com/tracks/nordschleife
  • 4 Ярослав Станчев

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Shmeker":

    Е как бе,всички видяхме какво постигна Кьонигсег на Ринга.Разби се....забележително.
  • 5 Vandalisimo

    0 1 Отговор
    Докато Хорацио Пагани бълва технологични шадьоври Ламбо и други подобни няма как да го бият на ринга с време от 6:47
  • 6 Brabus 900s

    1 2 Отговор
    Неси струва дасе дават пари за колички дето могат дасе карат само на самолетни писти Brabus 900s на основата на мерцедес S65 AMG бие по всички параметри тези бракми
  • 7 hellmaker

    0 0 Отговор
    Явно само ти не си виждал какво може Кьонигсег. Колкото до обиколката на Нюрбургринг ,колегата правилно ти написа-когато изкарат Вейрон на пистата,тогава. Някои коли са прекалено скъпи, дори за краш тестове,да не говорим за трудни писти. Риска вероятно не си заслужава. Но щом си толкова надъхан можеш да пробваш да предизвикаш някой от собствениците на Кьонигсег на състезание. Да разбереш някои истини в живота..
  • 8 hellmaker

    0 0 Отговор
    Много е лошо ,като си неосведомен..Колега, какво Пагани ,какви 5 лева? Предният коментар ясно те информира, че Ламборгини Авентадор е на 20 !!! позиции по-нагоре от Пагани,обаче ти си ръсиш умотворенията на воля.Стига с тея глупости- другия болен Мерцедес фен, те Брабус 900 по параметри биели всички.. Моля? Абе вие от къде се взехте? Да не би сега да ползвате интернет за първи път?? Брабус не може да наближи Вейрон ,а Кьонигсег мачка Вейрон. Виж срещу Порше 918 или La Ferrari може и да има шанс,но пак е съмнително.