Last news in Fakti

19 Февруари, 2017 09:00 6 016 10

AMS разкри пакета Alpha X за Nissan GT-R

Ако сте фенове на Годзилата - Nissan GT-R, то сигурно сте чували името AMS Performance. Американските тунери от десетки години се занимават с подобрения предимно за японски автомобили и в момента държат рекорда за най-бързия GT-R R35 на планетата с време на 400 метра от 7:12 секунди с мощност, която прехвърля 2000 конски сили на колелата, като става въпрос за еднорог наречен Alpha G.

Това видео обаче, има цел да покаже възможностите на пакета Alpha X, който е насочен към клиентските автомобили и използва стандартната локация на турбокомпресорите, за разлика от разположените в предната броня турбота на Alpha G.

Потенциалът им е огромен - повечето от тях регистират времена в рамките на 7 секунди, което е впечатляващо, както и да го погледнем. Със сигурност драг събитието TX2K17, което ще се проведе през март в Тексас, ще бъде превзето от тези дяволски машини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 112

    11 2 Отговор
    Такава мощност е немислима при тунинг на немците.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 onq s konq

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "112":

    От беенве още преди 10 години надминаха тази мошнос

    Коментиран от #4

  • 3 МоШНос

    10 1 Отговор
    Зверска "Мошнос" :-)
  • 4 Име:

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Сподели моля.
  • 5 кроко

    1 12 Отговор

    До коментар #1 от "112":

    Японците само крадът високи технологии от немците така че напразно се изхвърляш оризарче.

    Коментиран от #6

  • 6 Boko

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    Г-н Мол тъй като не си влизал на по-интересни места от Мол Чалга бар и Кино на нас ще ни е интересно да бъдеш по обективен и да ни кажеш какво точно мислиш че,Японците са откраднали от твоите прехвалени шваби.И като човек които е влизал в производството на автомобили ще ти кажа ,че роботите измервателната техника и още куп прецизни машини бяха японски,а производителя беше една прехвалена немска марка.Та се чудя защо ли са купили японска техника за милярди пък сглобяват немски автомобили.
  • 7 Никой

    6 0 Отговор
    Крокич за казаното от теб има един лаф; Не японците са открили топлата вода, обаче те са измислили как да я топлят по добре. Така че замълчи и си карай немския сандък
  • 8 Хонда фен

    3 1 Отговор
    Всяка немска трибуквена печка теоретично ще ги достигне 2000к.с.
    НО само за 3 сек. докато гръмне!
  • 9 Някой

    7 0 Отговор
    Фактите са онагледени в клипа - имаме кола и табло, където се регистрира рекордно време..И така е от доста време - все същата кола, която си подобрява рекордите си. Понякога проблясва и някоя S2000, която също е супер кола! Но ако някой иска да покаже други факти за рекорден драг на 400м, моля! Може някоя машина, различна от японска да е дала по-добро време, кой знае, ама надали...
  • 10 Ivelina ivanova

    2 0 Отговор
    qponskoto si e qponsko moiat priqtel e karal nai novi modeli bmw mercedes i porsche no vinagi v ustata mu e qponsko nisan gtr godzilla kurti