Last news in Fakti

3 Февруари, 2010 12:08 2 080 4

Това ли е бъдещият супербайк на Volkswagen?

  • vw-
  • volkswagen-
  • bmw


BMW вече произвеждат S1000RR суперспорт, така че защо и Volkswagen да си нямат техен мотор? VW притежава квота от Suzuki и спекулациите около друг немски супербайк изглеждат по-реални от всякога.

Неофициалния проект принадлежи на немския дизайнер Нилс Пошвата, който в миналото е работел за VW, но проектът е все още във фаза "какво ако", тъй като има някои пречки. На първо място, има голямо противоречие между името Volkswagen и двуколесното превозно средство, което в всичко друго, но не и "Wagen". На второ място VW най - вероятно ще се ограничи да инвестира в Suzuki, а не да стартират един напълно нов проект за тях, в сегмент в чието производство има вече наложени традиции и големи марки които доминират на пазара.

Все пак, идеята си остава интригуваща, особено след като проектът носи R отпечатъкът, новото спортно разделение което стартира VW.

В миналото немските производители на автомобили били заподозрени в планирането на съвместен мотоциклет с австрийците от KTM, но това не се превърна във факт. Така, че нека просто се надяваме тази идея да се осъществи, защото тя изглежда малко неизпълнима, но все пак правдоподобна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 iso

    1 1 Отговор
    mn qko reshenie
  • 2 wolf

    0 2 Отговор
    NE MI ARESVA
  • 3 transcend

    0 1 Отговор
    super ee mnogo prilicha na Yamaha R1 2010
  • 4 gbrf

    1 0 Отговор
    gqvreika