Last news in Fakti

25 Март, 2017 07:15 4 535 0

Готова е лудата блъскаща количка на Стиг

Преди около седмица споделихме с вас един идиотски проект, който ще попадне в ръцете на незнайния пилот Стиг от световноизвестното шоу Top Gear. Той е сътворен от английския влогър Колин Фърз и представлява пистов мотор натъпкан в бивша електрическа блъскаща се количка.

Самата идея за 600 кубиков двигател със 100 конски сили в малко триколесно шаси е пълно безумие, но изглежда е напълно възможна и Фърз се справя много бързо със задачата и огромното количество модификации - ново шаси, гуми от картинг, управление, скорости, течности, спирачки, изпускателна система и още много други.

С нетърпение очакваме незнайния пилот в бял костюм да се качи в това създание на дявола с чудовищна за междуосието си мощност. Новият сезон на Top Gear определено представлява еволюция и очакваме още такива технически изчадия да ни забавляват в комбинация с триото Харис, Рийд и Лебланк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА