25 Март, 2017 12:00 5 260 0

Разкриха Farmtruck 2

Един много забавен пикап от предаването свъзрано с ъндърграунд драг сцената в Америка - Street Outlaws, вече има ново поколение. С прякора си "Farmtruck" или "фермерския камион", той се бори за място в класацията през нощта, а през деня обикаля из улиците в търсене на потенциални "жертви" - скъпи автомобили с нахакани собственици, които изобщо не подозират за възможностите на видимо невзрачния и огромен по размери пикап.

Той е точно определение на израза "слийпър", но явно е било време да поеме своя път към моргата и да отстъпи на ново и не толкова изтормозено шаси. Тук базата е класическия Pontiac Trans-Am, като към него е прибавена задната част, за да запази формата на пикап.

В новата машина определено си личат евентуалните възможности, като започнем от гумите, които са далеч от нормални - полусликове MickeyTompson и излизат от встрани от шасито. Двигателя доставя около 500 конски сили, а при нужда има и нитросистема с два режима на доставяне на мощност.

Проектът ще влезе в битка с бившия представител на Gas Monkey - Аарън Кауфман, които вече действа самосиндикално и също готви изненада.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА