Last news in Fakti

25 Март, 2017 22:30 8 525 4

Нещо неочаквано от Manhart в Трета серия на BMW

Автомобилите от М подразделението на германския производител BMW така и не бяха допълнени от трета серия комби в нито едно от поколенията. Това обаче не спира тунинг компаниите и автомобилът, който ще видите в клипа дело на Manhart, е това искано нещо. Всъщност това е даже повече - вместо V8 двигателя, който принципно се намира в трета серия E90/92, те прибягват до значително по-мощния и може би един от най-добре звучащите агрегати на новия век - V10 от M5. Той естествено също е доработен и вместо заводските 507 коня, вече има цели 550. Manhart са една от тунинг компаниите, които много обичат да "набутват" големи двигатели в малки купета и примерите са десетки, но със сигурност този е най-интересния досега.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смях

    15 11 Отговор
    И къде беше интересното - взели са двигател от стара М5-ца и са го сложили на 3-ка ??? Че това нещо може да се направи във всеки средностатистически автосервиз в България .Относно "доработеният" двигател предполагам визирате обикновенна смяна на управляващ софтуер - процедура отнемаща броени минути на стойност няколкостотин лева .Лепенката на волана от рекламно студио ли е ?

    Коментиран от #3

  • 2 Олимпи Котев

    4 6 Отговор
    В България всяк втора кола е ново Ауди, явно Бойко много добре управлява бе, щом материла има пара !! Какво се оплаквате и го хулите ?
  • 3 Ламбо

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "смях":

    И къде в БГ ще направят такъв тунинг , че не мога да се сетя??Като ги знам какви "майстори" са всичките!!! Нали ги виждаме какви бракми карат по ралитата.Такива некадърници ,като БГ механиците няма по света.Дори във Турция има по-добри специалисти.И тука не говорим за доработване на двигател , ами за поддръжка и правилен сервиз на стоков мотор. Освен това хората които имат мозък в черепната си кутия се занимават със специализирани услуги, като например турбо или автоматични скоростни кутии. Тунинг студията купуват готови разработени агрегати и спомагателни механизми от известните тунинг компании, и ги монтират в БГ, но дори и това не могат да го направят както трябва.Просто са НЕКАДЪРНИЦИ. Цялата ни държава е такава.ЦИГАНИЯ БРАТ.

    Коментиран от #4

  • 4 бай Иван

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ламбо":

    Да бе, добре, ти нали си голем майстор.
    За твое сведение имаме най-бързата кола на балканите- на Хеед-Ауто Сирокото с двигател от скайлайн.
    И какви бракми са карали по ралитата?