Last news in Fakti

26 Март, 2017 20:04 8 245 4

Vespa за 200 хиляди евро?

Ако Volkswagen имат своята Костенурка, то при двуколесните това е Vespa. Буквално няма място по света, в което да не са чували за класическия скутер. От 40-те насам от машината са продадени милиони, като в последно време носталгията към модела се е засилила значително. Това води и до повишаване на цената на старите модели, но тук нещата са наистина космически и има защо.

Този екземпляр е от серия 0, което означава, че е един от 60-те предпродуктови. Освен това, с номер на рамата #1003, той се води за най-стария съществуващ и съответно трети произведен. Данни за 1001 и 1002 така и не са открити.

Скутерът е претърпял пълна реставрация, но последният собственик е решил да вкара малко "рат" стил и някои от панелите са оставени без боя, като след това са запечатани с лаково покритие. Двигателят му е добре познатия 98-кубиков двутактов с при скорости с управление от волана.

До момонта цената на този скутер е 162 хиляди евро, като се очаква до края той, спокойно да премине границата от 200 хиляди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БРЪМ-БРЪМ

    5 3 Отговор
    Моторетка

    Коментиран от #2

  • 2 Браво

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "БРЪМ-БРЪМ":

    мъдро си го казал

    Коментиран от #3

  • 3 БРЪМ-БРЪМ

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Нали!?
  • 4 Мотора

    6 3 Отговор
    Предоичитам Харлей!Бегайте с това умрело скутерче.